Telefon takıntısına devam

mrspapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
152
96
25
Daha önce de telefonla konuşamıyorun konusurken ter basıyor daralıyorum diye konu açmıştım şimdi o kadar çok olmasa da yine devam ediyor. Artık daha rahatım telefon konusunda ama telefonla muhabbet de değil. Yani biri bişey soracaksa bişey isteyecekse vs yani bir amaç uğruna aradıysa ve kısa keserse rahat konuşabiliyorum ama telefonda muhabbet edemiyorum katiyen ve nefret ediyorum zaten. Arkadaşım veya başka biri hiç farketmiyor

Arkadaşlarımı da muhabbet için hiç aramıyorum böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum vefasız gibi ama gel dese buluşalım yüzyüze konuşalım sohbet edelim gezelim valla giderim ama telefonla sohbet olmuyor işte

Ben böyle aramıyorum ya kötü biri miyim kendimi çok kötü hissediyorum illa telefonla muhabbet lazım mı ki lütfen bişeyler söyleyin çok taktım kafama kendimi kötü bir insan gibi hissediyorum nedense çok büyütmüşüm bu telefonu gözümde :-((

Ben de öyleyim, yalnız değilsin. Hatta boş beleş biri arıyorsa geriliyorum. "Off şimdi o kadar işim var, dört başım mamurmuş gibi ne geveleyeceğim acaba yine?" diyorum. Bir de ortada konuşulacak bir konu, çözülecek bir sorun yoksa... Mesajla dönmek iyidir iyi
Ama ben gerekli de görmüyorum. Telefon sohbet edilecek bir alan değil, uzun süre meşgul edilmemesi gereken bir iletişim aracıdır. İnsanlar yüz yüze görüşmeye üşendikleri için aramayı tercih ediyorlar.

Değil mi ya sen onlara desen buluşup konuşalım vakit geçirelim. işimiz var derler sonra sen niye aramadın hiç aramıyorsun olur

Ben de aksine hiç susmam
Ama yüzyüze konuşmak daha iyi tabi kötü bir şey yapmiyorsun

Değil mi ya sen onlara desen buluşup konuşalım vakit geçirelim. işimiz var derler sonra sen niye aramadın hiç aramıyorsun olur
Aramıyorum, çünkü arayınca muhtemelen karşı tarafın dinleyesi olmayacak. Çünkü arandığımda biliyorum ki birilerinin anlatacakları var. Haa, anlatacakları varsa ne ala. Ama can sıkıntısından arıyorlarsa adeta uzayda bir karadeliğin içine ilerliyormuş gibi hissediyorum.

Alın benden de o kadar bu kadar aynısı olurdu :-D o can sıkıntısı araması daha çok can sıkıyor

Alın benden de o kadar bu kadar aynısı olurdu :-D o can sıkıntısı araması daha çok can sıkıyor
Ben de mesaj atıyorum arada ama şehir dışındaki arkadaşlarım "aramacanlısıgillerden". O yüzden bu durumda zararlı çıktım :/ Mesajlaşmadan aynı verimi alamıyoruz. Ama telefonda da valla sanki etimden et koparıyorlar

Daha önceki konuna da yazmıştım ben de böyleyim ama insanlar beni böyle kabullendi artık. Önemli bir durum olmadıkça telefon etmezler. Ettiklerinde de konuşmamız kısa sürer. Muhabbet açmak zorunda değilsin telefonda boş ver. Yüz yüze konuşmak en güzeli.

Ay aynı ben
Bir de bizim sülale kalabalık
Kandiller bayramlar resmen işkence
Bendee çareyi aramamkta buldum
Mesaj en iyisi
Cinnet geçiresin geliyor karşıdkai lafı uzatınca

Benimkilerle şimdilik aynı şehirdeyiz ama yakında şehirler değişecek büyük ihtimalle o zaman beni hangi maceralar bekleyecek kim bilir :-D

Evet bende kendimi böyle kabul ettirmem lazım sanırım ama bişey de diyemiyorum ki ben telefonla konuşmayı sevmiyorum muhabbet edemiyorum diye:/ sonra mecburen karşıdakinin hoşuna giden ama benim ömrümden ömür alan bu arama faslına katlanmaya çalışıyorum ben aramayınca da vefasız olmamı da atlamamak lazım

Ay aynı ben
Bir de bizim sülale kalabalık
Kandiller bayramlar resmen işkence
Bendee çareyi aramamkta buldum
Mesaj en iyisi
Cinnet geçiresin geliyor karşıdkai lafı uzatınca

Evet o ayrı konu her seferinde kutlasam mı kutlamasam mı ikilemi hayır onları unuttuğumuzdan değil telefonu sevmediğimizden aramıyoruz

Bende de bu durum var. Telefonla konuşmak, işkence gibi.
Hel bir de ortada konuşacak konusyoksa. Yani ne diyeceğimi bilemem baya saçmalarım.
Ama yüzyüze gelsem asla çenem durmaz
Sorunum telefonda konuşmakla yani..yazarak daha iyi ifade ediyorum kendimi..

Aaa cok sasirdim.bende boyleyim de ben kendimk tek saniyordum.benimde arkadaslarim kabullendi artik mesaj atiyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…