• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sıkıntısı

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Merhaba herkese...bir yıl önce çok beğenerek bütçeme uygun diye sony xperia z 1 aldım tlf gayet iyi,sorun şu ki altı ay kadar önce şarjdayken duvardaki şarjlı el süpürgesi üstüne düştü çocukların itişip dokunmalarıyla dışarıda uygun yan sanayi ekran taktırdım(160tl)bikaç aya bozuldu 2ay önce tekrar taktırdım bir çarpma sonucu yine bozulmaya başladı dokunmatik ekranşimdi ben ne yapayım yeni telefon maddi sıkıntı demek.bu arada telefon satışdan kalktığı için piyasada orjinal ekran yokmuş,keşke bozuk çalışmayan z1 bulsam onun ekranını taktırsam yada var mı tavsiyeniz

Benimkide z3 alırkende biliyordum parçaları pek yok sonyin kolay bulunmuyor söylediler gene aldım kullanılmıcak gibiyse onu sat yeni al yapcak bisey yok gerçi satsanda 50 ye alırlar komik ama öyle

Benimkide z3 alırkende biliyordum parçaları pek yok sonyin kolay bulunmuyor söylediler gene aldım kullanılmıcak gibiyse onu sat yeni al yapcak bisey yok gerçi satsanda 50 ye alırlar komik ama öyle
Satmamın bi değeri yokki olmazsa çocuklara veririm maalesef

Esiminde ayni telefondan var ekrani catladi 230liraya yaptirdik yan sanayi ekran taktirdikm orijinal yokmus dedigin gibi. 1 ay gecmedi tekrar catladi ekran.Sonra bizde yeni tel aldik. Babam bana verin yaptirip kullanayim dedi tamam dedik verdik ama yaptirmak istediginde satici abi hic ugrasma 1 ay sonra yine kirilir demis
Bataryasiz bu telefonlar sıkıntılılar at cöpe ugrasma demis. Babamda vazgecti.

Tavsiyem yeni bataryali bir tlf. Alın.

Esiminde ayni telefondan var ekrani catladi 230liraya yaptirdik yan sanayi ekran taktirdikm orijinal yokmus dedigin gibi. 1 ay gecmedi tekrar catladi ekran.Sonra bizde yeni tel aldik. Babam bana verin yaptirip kullanayim dedi tamam dedik verdik ama yaptirmak istediginde satici abi hic ugrasma 1 ay sonra yine kirilir demis
Bataryasiz bu telefonlar sıkıntılılar at cöpe ugrasma demis. Babamda vazgecti.

Tavsiyem yeni bataryali bir tlf. Alın.
Batarya-ekran bağlantısı mı varmış yoksa bataryasız telefon iyi değil mi oluyor benim bataryadan yana sıkıntım yoktu da

Batarya-ekran bağlantısı mı varmış yoksa bataryasız telefon iyi değil mi oluyor benim bataryadan yana sıkıntım yoktu da
Sanirim adamin kastedtigi,ekran kirildiginda bataryayi söküp teli kapatabiliriz.Fakat bizim ekran catladiginda sarji vardi ve saatlerce alarm sesi dinledik batarya yok ki telefonu kapatalim.Baglanti olsugunu dusunmuyorum ama adamin dusuncesi bataryasiz telefonlarda ekran catladiginda komple tel degistir daha iyi diyor.bataryalilari öneriyor yani.

Back
X