Telefon Problemi..

marlymarlyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
211
294
18
(Umarım konu taşınmaz ve burada kalır.)
Hanımlar telefonumun arkası kılıflardan dolayı leke leke oldu. Silikon kılıf kullanıyordum. Arkasına bakılmayacak derecede lekelenme olmuş. Kaç kere sildim, çıkmıyor. Nasıl gider o lekeler bilmiyorum, yaşayanlarınız var mı? Düşürme vs hiç olmadı. Telefonum iphone6s.. gold rengi diye mi böyle oldu acaba bilmiyorum.

Tavsiye edeceğiniz bir kılıf ve online olarak alabileceğim siteleri önerebilir misiniz?

Oturduğum semtte beş liralık silikon kılıflardan var sadece. Bebeğim olduğu için çıkamıyorum da.. Telefonum harap olacak bu gidişle.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize.Biliyorum diğer dertlerin yanında hiç hiç dert değil, çok özür diliyorum o yüzden hepinizden.

İlginç.
İlk defa duydum böyle birşeyi.
Ama o lekeler işlemiştir artık diye düşünüyorum, yani yok edebileceğinizi sanmıyorum.

Kalite bir kılıf alarak kamufle edebilirsiniz ancak.

İlginç.
İlk defa duydum böyle birşeyi.
Ama o lekeler işlemiştir artık diye düşünüyorum, yani yok edebileceğinizi sanmıyorum.

Kalite bir kılıf alarak kamufle edebilirsiniz ancak.

Evet lekeler işlemiş. Nokta nokta halinde lekeler.. Ne kadar silsemde çıkmıyor.
Telefonumu değiştirip bu telefonu yeni aldım,
çok pişman oldum. Haklısınız iyilerinden bir kılıf almak gerekiyor. Çok teşekkür ediyorum yorumun için. :)

Benimde gold aynısı banada oldu ya. Ne yaptıysam çıkmadı beyaz beyaz lekeler
Ayrıca bunun 5 tl lik 10 tl lik kılıfla alakası yok benim kılıflar biraz daha pahalı ama sonuç aynı.

Benimde gold aynısı banada oldu ya. Ne yaptıysam çıkmadı beyaz beyaz lekeler
Ayrıca bunun 5 tl lik 10 tl lik kılıfla alakası yok benim kılıflar biraz daha pahalı ama sonuç aynı.

Aynen tarif ettiğin gibi benimde telefonum.
Acaba gold renginde mi böyle oluyor ki?
Telefonun arkası daha da lekelenecek bu gidişle.
Keşke almasaydım diyorum, eski telefonlarımda hiç böyle şeyler görmemiştim.

Aynen tarif ettiğin gibi benimde telefonum.
Acaba gold renginde mi böyle oluyor ki?
Telefonun arkası daha da lekelenecek bu gidişle.
Keşke almasaydım diyorum, eski telefonlarımda hiç böyle şeyler görmemiştim.

Sanırım evet grey, space grey ve rose da böyle bişi görmedim.

Benmkide ıphone 6 gold. Aynı sorunu yaşıyorum
Garantiye götürcem uygun bi zamanda

Benimkide gold hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım.
Çok memnunum hatta çok kolay temizleniyor.
Silikon kılıftan olduğunu zannetmiyorum bende kullanıyorum çünkü ama ucuz kılıflar leke yapabilir.
Bir de kılıftan değilde ıphone6 ları cebinize koymayın diyorlar belki cepte zarar görmüş olabilir.

İslak mendille cikmiyorsa kimyasal reaksiyona maruz kalmistir. Yani silikon kilifin icindeki madde ile telefon kapagi etkilesime girmis. Aseton, kolonya gibi maddelerle daha kotu hale getirirsin, sonuc daha buyuk husran olur. Telefon kilifini gittigidiyordan almistim. Kullanici yorumlarina bakarak karar verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…