• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon önerisi

lovefairy

The Legend Of The Blue Sea
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
4.988
1.290
373
Herkese merhaba telefon almak istiyorum ama kararsızlıklar yaşıyorum. Yorumlarınızı beklerim :)

Arasında kaldığım telefonlar.. Sony xperia m5, casper via a1, iphone 5 ve 5s.
Hepsi hızlı, alanlı, sorunsuz ve güzel telefonlar. Kararsızlık nerede başlıyor hemen söyleyeyim.
Benim için EN ve hatta TEK önemli şey ön ve arka kamerasının iyi olması. :) Mesela sonynin ön kamera 13, arka 21. güzel bir kamerası var. iphone un 1,2 ve 5 sanırım kameraları ama nedense iphone mükemmel çekiyor. Onun dışında telefon boyutu olarak iphone 4 inc sony 5 ve casper 5.5

Kullanan ya da bilgisi olan insanlar en iyi kamera hangisindedir? Ya da siz olsanız hangisini alırdınız. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Galaxy S7 çok iyi kamerası.
HTC 10 da iyi şahsen.

Lg g3 kullaniyorum. 1 sene oldu mukemmel resimler cekiyor. Telefonun kendisinde de video var (netligi gostermek icin dag deniz orman manzarali video) arada acar hayran hayran bakarim:))

Iphone 5 dusundugune gore fiyat kismindan da kisitlamalar var diye dusunuyorum hangi fiyat araliginda istedigini yazarsan daha iyi oneriler gelebilir. Kamera konusunda da benim icin de onemli bir kriterdi ve lg g4 aldim. Kamera konusunda cok memnunum. Arkadaslarimin telefonlariyla bazen kamerasini cektigi fotograflari karsilastiriyorum. Yazdigin telefonlar arasindan iphone 5sle karsilastirma yapmistim ve bence cok fark var aralarinda. Herkeste bir iphone sevdasi var cogu seyi gormezden geliyorlar.

ıphone al en sağlam o oluyor ben zamanında burun kıvırdım bir kenara bıraktım samsung kullandım aman aman yedi bitirdi beni sürekli kilitlendi en son düştü parça pincik oldu. kamera filan gitti hemen.abartısız söylüyorum ıphonemde defalarca düştü sadece ekranım gitti onun dışında taş gibi.hemen eski telefonunmu çıkarttım şimdi onu kullanıyorum.

Herkese merhaba telefon almak istiyorum ama kararsızlıklar yaşıyorum. Yorumlarınızı beklerim :)

Arasında kaldığım telefonlar.. Sony xperia m5, casper via a1, iphone 5 ve 5s.
Hepsi hızlı, alanlı, sorunsuz ve güzel telefonlar. Kararsızlık nerede başlıyor hemen söyleyeyim.
Benim için EN ve hatta TEK önemli şey ön ve arka kamerasının iyi olması. :) Mesela sonynin ön kamera 13, arka 21. güzel bir kamerası var. iphone un 1,2 ve 5 sanırım kameraları ama nedense iphone mükemmel çekiyor. Onun dışında telefon boyutu olarak iphone 4 inc sony 5 ve casper 5.5

Kullanan ya da bilgisi olan insanlar en iyi kamera hangisindedir? Ya da siz olsanız hangisini alırdınız. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Megapiksel arttıkça fotoğrafın boyutu büyür. Güzel çekmesiyle bir alakası yok o işin. Fotoğraf kalitesi lensle, kameranın kalitesiyle, kullanılan malzeme ile orantılıdır.

O yüzden ya sony ya iphone sizin için uygun seçenekler.

A5 kullanıyorum memnunum. .
Note den fark yok daha iyi bence . .

Back