telefon önerisi :) uçuk fiyat olmasın

kmie19

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
19
0
Arkadaşlar yeni telefon bakınıyorum. alacağım telefon kasa bakımından diğerlerinden daha sağlam olmalı yani bir düşürmeyle bin parçaya bölünmemeli özellikle ekranı. telefona çok sahip çıkamayan sakar biriyim ve en az 2 yıl değiştirmemeliyim alınca. :) kamerası orta- iyiye yakın, kullanışlı bir hızda, ideal bir ram ve hafızada 16 gibi, bataryası iyi diyeceğim ama mümkün mü bence zor , en azından çıkarılabilir batarya olabilir, bu şekilde bir telefon önerisi istiyorum. her marka öneriye açığım ama samsunga önyargılıyım. general mobile kullanıcısıydım ama discovery nin ilk çıkanlarından edindiğim için problem yaşadım. kardeşimde elite var ve o telefon gayet kullanışlı benimkinden baya iyi özellikle kamerası galaksy s5 ten üstün diyebilirim. gerçi ona bakılırsa benim eskiyen telefonumun discoverynin hızı bile s5 ten iyi bizzat aile içinde denemekteyim. açıkçası ses tuşu bozuldu kapagı kırıldı boyası soyuldu gibi kalıtesiz malzemeden yapılmamış olmalı kesinlikle. kardeşim s5 te çok pişman oldu diğeri elite için memnun. ama başka markaları da değerlendirmek istiyorum. sony lg casper htc ve diğerleri.. öneri yapacak olanlardan isteğim de telefonlarını aldıkları ilk gün bu telefon çok iyi diyerek sunmamaları. çünkü ilk alındığında bilirsiniz hepsi çok iyi oluyorlar :) sonradan çıkıyor eksileri :) uzun oldu ama teşekkürler şimdiden.

lg g3 diyebilirim fiyatına göre performansı çok iyi.ben kullanıyorum çok memnunum ama akıllı telefonlar biraz özenli kullanım istiyor hani düşüreyim ama kırılmasın derseniz bir tek nokia 3310 o kapasitedeydi :))

Motorola moto g kullanıyorum ben 620 liraya almıştım. Samsung satsa 1000 liranın üzerinde satardı bu telefonu. Ucuz telefon arıyanlar bir baksın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…