Telefon numarasından takip

morciceklidal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
409
412
33
Kızlar internette bir kaç sitede gördüm bazı kişiler sadece telefon numarası ile o kişinin yüm telefonuna konuşmalarına erişeceklerini ve ortam dinleme vs yapabileceklerini yazıyorlar ve bin TL gibi bir ücret istiyorlar benim bildiğim kadarıyla sadece telefon no üzerinden bu imkansız.
Sizlerden daha önce böyle bir şey deneyen var mu bunlar dolandırıcı diye düşünüyorum ama annem yapmak istiyor haftalardır da araştırıyor ikna edemedim yapıp başarılı olan veya dolandırılan var mı?

Yapılıyor imkansız değil ama çok büyük bir suç.

Bunu yapanlar farz edin dolandırıcı değil bunu yaptırmanızın (annenizin) etik boyutunu geçtim, bir yakalanırsanız sonuçları hiç umduğunuz gibi olmaz bence annenize söyleyin bunu.

daha önce de bir konu vardı anne babayı başka kızla internetten konuşurken yakalamıştı zaten siz o üye misiniz?

Anne boşanmak istemiyordu yanlış hatırlamıyorsam, zaten durum aleni adam aldatmış işte daha neyin peşindesiniz? telefonu dinleyip ne elde etmeyi umuyorsunuz? O adamlar 1000tlyle kalmaz ya daha çok para ver ya da gider dinlediğin kişiye söyleriz derlerse ne yapacaksınız? Durduk yere başınzıa iş açmayın.

Daha önceden de sürekli birileriyle konuştuğunu düşünüyor o yüzden onları da öğrenip iyice rezil etmek istiyor

Bu bir suç.

Annenizin derdi bu İnternette ne idüğü belirsiz tiplerle başına iş alıp kendini zorla boşatmak sanırım. Şantajcı dolandırıcı çetesi çıkmaları çok yüksek ihtimal, keşke tek sorun KVKK olsa.

Bin TL ücret büyük bir şey değil ki gerçek olsa her şüphelenen yapardı

Eh biz de onu diyoruz ya, böyle işler 1000tlde kalmıyor. Yasadışı işe bulaştın herkese söyleriz, kocana söyleriz rezil olursun diye gelip para isterler. Durduk yere başınıza iş alırsınız. Anen boşanmayacak madem, rezil edip ne yapacak yani, eline ne geçecek? Bu tip saçmalıklarla uğraşmayı toptan bırakın başınıza dert alıcaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…