telefon formatlanınca whatsapp konuşmaları silinir mi

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar benim bugün telefonum elimden düştü ve ekranı kırıldı... hiçbir şekilde dokunulmuyor yani... ben de yaptırsın diye sevgilime vermek zorunda kaldım...yalnız mesele şu... whatsapp kız grubunda kendisini en son bayaa çekiştirmiştim. okursa sıkıntı çıkacak epeyce.. benim telefonda normalde tuş kilidi var..yani o şifreyi girmeden telefona girilmiyor şimdi genelde herkesin oyle zaten biliorsunuz... tamirci teli açmak için tele format atıp o kilidi kaldıracak muhtemelen...o zaman diyorum bir umut whatsapp konusmaları da silinir mi sizce.... bir fikriniz var mı ? yaptırınca eve getirene kadar güzel bir kurcalayacak çünkü muhtemelen:) silinmesi benim hayrıma olacak

WhatsApp geri yüklediğinde, geçmiş msjlar geri yüklenilsin mi diye soru geliyor. Kabul edersen yüklenir geçmiş msjlar da. Ama bi de şöyle bişey var. Sevgilin teli tamir ettirip tek tek sana uygulamaları geri yükleyecek mi? WhatsApp, viber, facebook etc.

WhatsApp komple silinir. Okumasını istemeyecek kadar kötü ne yazdınız ki ?

Whatsapp silinir ama geri yuklerse ve geçmiş mesajları geri yuklensinmi diye sorar oda yuklerse hepsini okur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…