- Emoji Skoru
- 1.977
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Biliyorum ben zaten delil olarak onları sunmayacamki sadece bulmam konusunda yardımcı olucak bulduktan sonra atıyorum aldatiliyorsam takip Edip yakalayip fotograf çekip o şekilde delil sunucamDinleme, ses kayıtları yasal değildir. Karşı taraf size dava açarsa kazanır bu konuda.
Ava giderken avlanırsınız.
Ben bunu delil olarak kullanmayı düşünmüyorum zaten sadece tek derdim ortaya çıkarmak ve peşine düşmek zira şuan küçük bebeğim var ve farklı sehirlerdeyizDinleme, ses kayıtları yasal değildir. Karşı taraf size dava açarsa kazanır bu konuda.
Ava giderken avlanırsınız.
Karşı taraf boşanmak istemiyo ve iddia ettiğim hicbisiyi kanitlayamiyorum mesela poker oyununda bı kadınla yazismasini yakaladım üstüne dayak yedim darp raporu aldım ama bulunduğum şehirde almayipta kendi memleketimde aldığım için karşı tarafta sağlam bı avukat bulursan bunuda fes edebilirlermis aldatıldim ama yazıları sildigi icin ispatlayamiyorum anlatabildimmiBoşanma aşamasında neyi dinleyeceksiniz?
Merhaba arkadaşlar boşanma asamasindayim ve delil toplamam gerekiyor sizlerden duydugum whatsap web var fakat pc olmadıgi için bu programı yukleyemiyorum internette biraz arastirdim ücret karsiligi satılan programlar var pek guvenemedim başka yapabilecegim birşey varmi?