Telefon derdi

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanmlar ne zamandr arastrma yapiyorum yeni bi telefon almayi planliyorum.butce 2000-2400 arasi .kamera ve sarj cok onemli benm icin.sarjinin uzun gitmesi ve kameranin basta selfie olmak uzere guzel cekmler yapabilmesi.oyun pek oynamam sevmem.yalnz birinin iyi dedigi telefona digeri kotu diyo.yada birinin bi ozelligi iyiyse oburunun diger ozelligi cezbedici.hangi telefonlari onerirsiniz memnun oldgnz telefonlar neler

Samsung note 5 kullaniyorum her acidan cok memnunum iphone denedim ama yok olmadi:) esimde telefon satis tamir islerinde samsungu tavsiye eder hep

Hem uygun fiyatli hem iyi diye kasim ayinda samsung a6+ almistim. Ama pismanim kamerasi iyi cikmadi. Keske iphone 6 alsaydim dedim. ondan biraz daha pahaliydi tabi ama deger . Sorunsuz telefon

Sarj sizin icin onemliyse iphone 8 alti modelleri dusunmeyin. Huawei p20 isinizi gorur. Kamerasi, bataryasi ve diger bircok ozelligi iphone 6s-7 bandindan iyidir.
Dusundgum modellerden biri huawei p20 kullaniyormusunuz batarya ne kadar gdiyo acaba

İphone 6s plus kullanıyorum 3 yıldır, fiyatı ne bilmiyorum. Ama bugüne kadar android telefonlara verdiğim paraya acıyorum. Alabiliyorsanız iphone alın derim.
2000 falan sanirim 6s fakat sarjindan memnun olmayan tanidiklarm var.guzel telefon 6splus

Dusundgum modellerden biri huawei p20 kullaniyormusunuz batarya ne kadar gdiyo acaba

okul icin lazim olunca huawei mate20 pro kullaniyorum ben, bataryasi beni okulda 1 gun idare ediyor. o telefondan sosyal medyaya vs girmedigim icin net bir sey soyleyemem. butcenize gore p20 uygun olur size.

Telefon için biraz daha bütçe arttırın. Bunca marka telefon kullandım maksimum iki senede ömrünü tamamladı. ama ıphone 3 senedir kullanıyorum hiç bi kasma sıkıntısı yaşamadım. Dolar yüksek olduğu için fiyatlarda yükseldi ister istemez ama iphone 7 tavsiye ederim. 6s de olabilir ama daha yeni model olması daha iyi güncelleme ile yavaşlatılıyor eski model telefonlar. İphone se modelinin yenisi çıkacak dediler ama bi araştırın derim onlar daha uygun fiyatlı oluyor.

Ben iphone kullandim , sonra samsung
Samsungu daha cok sevdim
Dun telefonum kirildi ve fiyati uygun diye xiaomi aldim , saka gibi ama en iyisi bu sanirim , yani bir gunde alistim , kamerasi iyi , menusu cok cesitli yani tonla seyi var , cinliler 40 yilda bi duzgun bisi yapabilmisler

iphone 6s'i bu saatten sonra almayın bence. Mate 20 hem batarya hem de kamera olarak bu bütçede güzel bir tercih. Alabilirsiniz. İlla iphone alınacaksa 7 alın ama o da bütçenizi aşıyor sanırım.

Back
X