• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon da konuşamamak

bayangamzeli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
108
28
13
25
Bende sosyal fobi var kimseyle rahat iletişim kuramiyorum rahatsız edecekmisim sıkacakmisim gibi geliyor herkesi annemle bile rahat konuşamıyorum akrabamizin yakını öldü arayamıyorum iyicene yabani diyecekler ben napicam nefesim daraliyo ilaç kullanıyorum o da iyi gelmiyor maf oldum 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum çok üzülüyorum güzellerim üzerine gitmeme rağmen heyecanım artıyor azalacağına

Bende sosyal fobi var kimseyle rahat iletişim kuramiyorum rahatsız edecekmisim sıkacakmisim gibi geliyor herkesi annemle bile rahat konuşamıyorum akrabamizin yakını öldü arayamıyorum iyicene yabani diyecekler ben napicam nefesim daraliyo ilaç kullanıyorum o da iyi gelmiyor maf oldum 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum çok üzülüyorum güzellerim üzerine gitmeme rağmen heyecanım artıyor azalacağına
Yavaş yavaş ortamlara girdikçe açarsın. Kaça kadar okudun bu arada bir işin var mı

Bende de insanlarla muhatap olmak istememe hali var. Şaka gibi ama öyle. 24 25 ten sonra insandan soğudum. Bir internetten ticaret yapicam mesela insanlarla konusacak olmak beni geriyor , okadar uzaklasmisim . Ya saygisiz konusurlarsa ya olmazsa ya yapamazsam diye diye yedim kendimi ama bunun üstüne gidicem başka çarem yok.
Bir internet sayfasi açıp kendimi insanlarin sacma sapalak yorumlarını okurken asmayi düşünüyorum göz önünde olayim biraz maruz kalayimda asayim. Yoksa baska çözüm yolu yok.
Birşey sormak istiyorum küçükken cevreniz tarafindan cok susturuldunuz mu? Neden soruyorum çünkü sebebi bu olabilir durumunuzun.

Back