Telefon alacağım,kararsızım..yardımm lütfen!!!

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

Fikirlerinizi,yorumlarınızı merakla bekliyorummmmm :18:

Merhaba kızlar..Eşimle telefonlarımızı değiştirme kararı verdik.Ama kararsızım ben aldım mı bozulana kadar gerekirse 5 sene kullanırım o yüzden ömrü kısa olmasın istiyorum :)
Şimdi seçenekleri söylüyorum...IPHONE 5S,SAMSUNG NOTE 2,SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M8..Tabiki başka önerilere de açığım :)

kesinlikle kullandığım için söylüyorum telefon alıcaksan ve sağlam olsun istiyorsan ıphone alacaksın. tabi şarjı kdiğerlerine göre az gidiyor ama akıllı telefonların hepsi öyle. samsunglar ekrana önem verip görsel takıldığı içi sağlamlıkları yok diyebilirim aynı darbeleri aldırsan samsung ölür öyle tanıtım videolarına falan inanma yani tamamen hikaye

nokia 3210 :1::1::1::1: eski telefonlar daha dayanıklıydı ya şimdikilere şarj dayanmıyor. sürekli servise gidiyorlar falan.. ama biraz da kullanım ile ilgili sen düzgün kullanıyorsan sana çok sorun çıkaracağını sanmıyorum. kardeşimle aynı anda aynı marka telefon aldık benimki 3. yılına girdi kardeşim 1.yılda 2 kez bakıma gitti. geçen aylarda da telefonunu değiştirdi yine.:1::1:

Back