Teşekkürler cevabınız için. Kendi doktoruma tekrar başvurmalı mıyım sizce tedavi için. Çünkü çok rahatsızım bu durumdan. Ve hala oynamalar var, iç korumalık takan başka bi doktor mu bulmalıyım yada?Merhaba, diş telleri çıktıktan sonra iç koruyucu yapılmadığında malesef dişler bozuluyo... Kalıpları da ömür boyu kullanamayız tabi ki... İstanbul'da olsaydın tavsiye edebileceğim yer var ama Bursa'da bilemiyorum maalesef. Ama Bandırma'da önerebilirim
neden ki ? çok uzun zaman sonra mı oldu (yani 1-2 sene gibi kısa bir süre gibi değil)benimde dişlerim telden sonra yamuldu malesef. yazık o kadar verilen paralara ve benim çektiğim acılara, onca çektiğim acıya deyseydi keşke
süresini hatırlıyamıcam ama çokta uzun süre değildineden ki ? çok uzun zaman sonra mı oldu (yani 1-2 sene gibi kısa bir süre gibi değil)
şimdi dişler sürekli oynarlar zaten 12 yaşında yaptıran birinin 30 yaşında ufak çaplı da değişmesi normal olabilir (tam bilmeden tahminen yapıyorum bu yorumu , çünkü insan vücudu sürekli değişiyor , bazı ameliyatlarda belli yaşa gelmesi bekleniyor onun gibi düşündüm)süresini hatırlıyamıcam ama çokta uzun süre değildi
17 yaşındaydım taktırdığımda 3-4 yıl o işkenceyi çektimşimdi dişler sürekli oynarlar zaten 12 yaşında yaptıran birinin 30 yaşında ufak çaplı da değişmesi normal olabilir (tam bilmeden tahminen yapıyorum bu yorumu , çünkü insan vücudu sürekli değişiyor , bazı ameliyatlarda belli yaşa gelmesi bekleniyor onun gibi düşündüm)
ama 1-2 sene sonra değiştiyse sorun doktordadır diye düşünüyorum.benim dediğim arkadaşta arka tarafa tel takılmış köpek dişlerinin öne gelmesi için, 1 seneye yakın durmuş teller ama bozulmuş tekrar , erken bittiği için edavi
Merhaba. 16 yaşımdaydım taktığımda. 16 ay kaldı teller. Çok erken çıktığını düşünüyorum bende. Randevu alıcam şu sıralar haber veririm kızlar. Kalıplarımı hala kullanıyorum ama bir gece kullanmasam ertesi gün oynuyor çok rahatsız edici bir durum. Teşekkürler yorumlarınız için.18 yaş altında mıydınız taktırdığınızda? Bazı doktorlar erken tedavilerde koruyucu tel takmaya ihtiyaç duymuyor. Şanssızlık olmuş. Kendi doktorunuza gidin önvelikle sonuçta onun sorumluluğuydu. Plakaları tekrar alma şansınız var ama zaten 1 sene falan kullanılması gerek
Kızlar merhaba, 2012 de diş tellerimi çıkardım kalıp verdi onu kullanıyorum ama deforme oldu kalıplarımda. Bursa da murat selek'e tedavi oldum. Şimdi eskiye dönmeye başladılar. Çıktığında da çok düzgün değildi zaten. arkaya takılan tellerden de takmadı sadece kalıp kullandım. Çok rahatsız oluyorum şu an dişlerimden oynamalar hala devam ediyor. Tekrar tel taktırmak istiyorum. Başına gelen oldu mu? Aynı doktoruma mı gitmeliyim yoksa başkasına mı başvurmalıyım. 18 yaşımı geçtim devlette karşılamayacak artık iyi bir doktor lazım. Yardımlarınızı bekliyorum
Plakları kullanmayınca benimkilerde kaymıstı üstünden bir yıl kdr gecti telimde vardı ön arkada o da gevsemiş tabi doktoru buldum tekrar ölcü aldı üç plak yapıldı sırasıyla takılacak tel gibi baskı yapıyo tekrar eski haline gelicek inşallah plaklar ile bakalım..
Aralık ve çıkık aynen ilk halinin fotosuda var mı düzeltme yapması lazım bana yapılıyo suan üstünden bir sene gecmiştiMerhaba.. Bir an konuyu ben acmisim sandim ancak bu kadar olur . benim tellerim ocak ayinda cikarildi ve tam 3 yil sürdü tedavim, 25 yasindayim su an.. Ama malesef çıktığında da memnun kalmamıştım. Doktorum su an oyle düşündüğümü söyledi ve dislerimin arkasina tel takarak sonlandirdi tedavimi.. Aradan gecen 6 ayda mutlu oldum mu hayirr.. Gul.ek istemez oldum resmen cunku dişlerimden biri bariz ayri ve çıkık duruyor.. Doktorum tatilde oldugu icin gosteremiyorum da.. O kadar cektigim acilara, harcadigim zamana cok üzülüyorum
Ve doktorum ne diyecek duzeltmek icin tekrar bi uygulama yapacak mi bilmiyorum.
Siz ne yaptiniz,
?