- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Arkadaşlar benim çok küçük alt çenemde içten bir dişim sallanıyordu dedem de dişimi çekti ama daha çekim zamanı gelmemiş olduğunda çok acımıştı ve çok kan çıktı aradan seneler ve o diş yerine gelmedi durum böyle olunca diğer dişler yan kayarak o arayı kısmen kapattı daha sonra dişin keyfi gelmiş.. çıktı ama yer bulamayınca kenardan çıktı tam dilimin alt kısmına denk geliyordu daha sonraları beni rahatsız etti bende dişçiye gittim ( gitmez olaydım ) doktor çektir bunu dedi ben meraklı olarak tel durumunu sordum her neyse alt üst aynı fiyat üst çenemde de 1 2 milim önde geride durumu vardı taktırmasaydım olurdu ve ben aynı fiyat deyince olmuşken 2 si bir olsun daha düzgün olsun mantığı ile kabul ettim ve taktırdım (hay dilim kopsaydı da taktirmasaydım ) 22 ay falan durdu güzelim sırsıkı dişlerim gevşedi daha çıkalı 1 yıl olmadı ön 2 dişim ve her ikisinin kenarları açıldı yani telden önce ayrık olmayan dişi ayırmak marifet ister.. şimdi ise istersen tekrar takalımdiyor oyuncak mı bu iş ya ağlamaktan helak oldum tamam eskiden de mükemmel değildi ama asla ayrık yoktu biri önde biri gerideydi oda çook çook az belli belirsiz hiç aklıma takmazdım severdim şirinlik katıyordu şimdi ise hiç güzel olmadı 2,5 milyar gitti emek gitti üstüne o kadar çok üzüldüm ki eski fotolara bakıp bakıp ağlıyorum napıcam ya( aklınız varsa tel taktırmayın derim ben.. KOMPOZİT DOLGU NASIL BİR ŞEY BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN.