Tektaşınız Kaç Karat

ceylin_bbayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
8
2
36
34
Hanımlar merhaba??
Herkes birbirine alyanslarıyla, tektaşlarıyla ilgili şeyler sormuş. Tek soru eksik: Tektaşınız kaç karat??
Onu da yazalım tam olsun, hem de forumu takip eden evlilik teklifi etmeye hazırlanan beylere de rehber olsun. Ben benimkini paylaşayım, 0,35 karat. Parmağıma takıldığı günden beri gözümü alamıyorum. Ha 3,5 karat pırlantaya da değişmem o ayrı mesele. Yorumları bekliyorum :)

Pırlanta alacaksanız eğer, göz önünde bulundurmanız gereken diğer önemli nokta, pırlantanızın rengi ve berraklığıdır. Karat istediği kadar yüksek olsun, diğer özellikleri sağlamıyorsa pek doğru bir seçim yapılmış sayılmaz. Sadece bilmek istersiniz diye söylemek istedim. Güzel günlerde kullanın.

Hmm... bu konuya ilgi hiç olmamış ama benimde karat işi aklıma yattı. Bayadır araştırıyorum, pırlantanın karatı altının ayarı gibi bişey. Kocaman sahte ve parlak bir taş yerine küçük ama gerçek bir pırlantayı tercih ederim açıkçası. Ünlü isimlerin 10 karat tektaşları var fiyatları milyon dolarları aşıyor. Bende tektaş yok ama isterse 0.10 karat olsun gerçek olsun kafi

Benimde var ama kacnkarat bilmiyorum esim evlilik teklifi yaparken almış sormadım şimdi sorsam hatırlamaz ama fiyatını biliyorum sadece

sertifikaya baktım da 0,20 rengi de g-h
önemli olan berraklığı diye biliyorum. küçük olanı özellikle tercih ettim. büyük sevmiyorum.
ucuz taşlardan almış olsaydım da en küçük taşı tercih ederdim.

benmkide e renk 0.31 karat ama kesimi cok iyi oldugundan buyuk duruyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…