tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

Kimisi de sırf pırlanta olsun diye mercimek kadar taş takıyor diyor ama, bunu da duydum yani..
Altın olup, küçük olsa ne diyecekler acep?

Kimisi de sırf pırlanta olsun diye mercimek kadar taş takıyor diyor ama, bunu da duydum yani..
Altın olup, küçük olsa ne diyecekler acep?

Bana denk gelmedi henüz ama keşke deseler cevapları hazır yani.. Ben anlayamıyorum ben kimseyi yok niye öyle aldın böyle aldın diye yargılamıyorum ama benim aldığım hep göze batıyor sürekli mana buluyorlar ve gerçekten üzülüyorum bu duruma..

Güzel bir üslupla tarzın olmadığını da söyleyebilirsin. Sonuçta ben, laf geçtiğinde sade şeyleri seviyorum, şatafatlı şeylerden hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum, ama kimseye aman o ne kıız, kafam kadar daha zarif bişey alsaydın ya demiyorum, sonuçta herkesin kendi zevki, beğenisi.

Benim üslubum kişiden kişiye farklılık gösteriyor onları tanıdıkça =) Yeri geldiğinde senin gibi kibar bir dille ben böyle seviyorum diyorum yeri geldiğinde de tam bir cadıya dönüşebiliyorum.. Ve bende kimseye aldığı şey hakkında kötü yorum yapmıyorum beğenmesem bile onu üzecek bir yorum asla yapmıyorum hoşmuş iyi günlerde kullan diyorum bitiyor. Ben nasıl saygı duyuyorsam aynı saygıyı bekliyorum ama ne yazık ki hep beklemekle kalıyorum =)

Kızlar benim tektasım sarı altın beyaz tasları var ince ,, alyansımı beyaz sarı altın karısık istiyorum sizce ?

Pırlanta beyaz altın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim tektasım sarı altın beyaz tasları var ince ,, alyansımı beyaz sarı altın karısık istiyorum sizce ?

Bence de iki renkli almalısın :) düz beyaz alabilirsen çok alakasız durabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

söz yüzüğüm beyaz altın ve sarı altın almayı hiç düşünmedim alyansımıda beyaz alma düşüncesindeym :)

Pırlanta beyaz altın istedim özellikle minicik ama pırlanta olması gerektiği senelerdir beynimize sokulduğu için ben de etkilendim sanırım bir de günlük hayatta kullanımı rahat olsun diye ufaklığını sorun etmiyorum alyans yerine tamtur istedim 140tl ye zirkon vallahi pırlantadan daha güzel parlıyor anlamadım ben bu işi:)

Benimkiside pırlantaaa ama bana en büyük pırlanta aşkımın kalbi

herkese merhaba ya ben pırlanta bakıyorum ama nasıl bısey alıcam bılgım hıc yok http://www.ninepirlanta.com/default.aspx kocam burdan bak dedi bende neye gore bakıcam bılmıyorum yardım edın

canım renk d'den baslar d,e,f.... gbı gıder.. en kalıtelı d yanı. berraklık ta vs,vs2,s1,s2 seklındedır. ortalama h renk vs alırsan turkıye standartlarında bı urun almıs olursun... bu arada cıdden fıyatlar cok uygunmus bu sıtede... almadan once gorsem buraya bakardım kesın

tabi ki pırlanta
kafam kadar imitasyon taşları takıyolar çok komik duruyo
durumu yoksada almasın
hiç takmam daha iyi

Soru saçma olmuş altın yüzüğe konan taş değişir sadece ya gerçek pırlanta olur ya da atom swarovski vs neyse işte o taştan olur :)) ama her iki taş da altın yüzüğe monte edilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…