Aynen öyle bizde aynı şeyleri konuştuk ben bilmiyordum bile başlarda pırlanta alacağını askerdeyken karar vermiş.. Birde şöyle bir şey var genelde görenler beğeniyor o ayrı onun dışında yorum yapanlar küçüklüğüne takıyor ne hikmetse pırlanta dedikten sonra susuyorlar.. Zevkime uyan normal altın alsam aynı boyutta yerden yere vurarlardı demekki beni =)
Kimisi de sırf pırlanta olsun diye mercimek kadar taş takıyor diyor ama, bunu da duydum yani..
Altın olup, küçük olsa ne diyecekler acep?
Bana denk gelmedi henüz ama keşke deseler cevapları hazır yani.. Ben anlayamıyorum ben kimseyi yok niye öyle aldın böyle aldın diye yargılamıyorum ama benim aldığım hep göze batıyor sürekli mana buluyorlar ve gerçekten üzülüyorum bu duruma..
Güzel bir üslupla tarzın olmadığını da söyleyebilirsin. Sonuçta ben, laf geçtiğinde sade şeyleri seviyorum, şatafatlı şeylerden hoşlanmadığımı söyleyebiliyorum, ama kimseye aman o ne kıız, kafam kadar daha zarif bişey alsaydın ya demiyorum, sonuçta herkesin kendi zevki, beğenisi.
Kızlar benim tektasım sarı altın beyaz tasları var ince ,, alyansımı beyaz sarı altın karısık istiyorum sizce ?
herkese merhaba ya ben pırlanta bakıyorum ama nasıl bısey alıcam bılgım hıc yok http://www.ninepirlanta.com/default.aspx kocam burdan bak dedi bende neye gore bakıcam bılmıyorum yardım edın
tabi ki pırlanta
kafam kadar imitasyon taşları takıyolar çok komik duruyo
durumu yoksada almasın
hiç takmam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?