aslında tamamen büyüklükle alakası yok. benm tektaşımdan biraz daha büyük taşlı bir model vardı daha ucuzdu mesela aldığımz yerde. berraklığını ve karatı hesaba katıyorlar.
Erkek arkadaşım da beyaz altın, minik taşlı bir yüzük almıştı bana, kimisi diyor ne kadar küçük, halbuki taşı normal, bana ideal büyüklükte geliyor. Vitrinlere gözümüz takıldığında da ben yüzüğüm gibi sade şeyleri beğenirdim, pırlanta neymiş, ne değilmiş öğrendiğimiz zaman da aynı şekilde direkt kibar modelleri inceledim. O da kendi kararıyla beğendiğim gibi sade, kibar bir model almış bana, kaldı ki bunları söyleyenlerin parmağında nohut tanesi gibi tek taşları oluyor. Sevmiyorum, kaba geliyor bana ister aton olsun, ister pırlanta, yüzüğümden memnunum berraklığını da iyi buluyorum. Herkesin zevki farklı işte.
Benimde beyaz altın üzeri pırlanta.. ve evet benimde taşı küçük.. Ben çok çok memnunum hiç bir zaman öyle kocaman tektaşları beğenmemiştim zaten görüntüleri hoşuma gitmiyor zarif gelmiyor bana.. Çok haklısın zevk meselesi ben küçük tektaşları daha zarif daha kibar buluyorum
Bende öyle, pırlanta olması önemli değil benim için, sade ve kibar olması önemli. Altın üzeri atom da olsa, yine bunun gibi bişey olurdu, zaten hepsine bakmıştık, pırlanta mı, normal altın mı olacağı onun bileceği şeydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?