tektaşınız altın mı pırlanta mı ??????

Tektaşım altın, sevgilim geçen sene sevgililer gününde evlenme teklif etti hiç beklemiyordum o an yüzüklü teklif ilk zamanlar altın diye içime sinmemişti ama sonra çok hoşuma gitti sevgilim çok zevkli her gören bayılıyor önemli olan yüzük değil, kim tarafından takıldığı önemli

beyaz altın 0,35 Crt pırlanta benim ki, bence tek taşın özelliği pırlanta olması. Maddi güce göre, kimi 0,10 Crt alır, kimi 0,50 Crt alır kimi 1 Crt alır. Ama bence tek taş denince akla gelen taş pırlantadır ve öyle olmalıdır.

Tektaşımı degiştirdik yine altın aldıııım yine olsa yine altın alırım gözükmeyen bir pırlanta alıcagma incecik söz yüzügü gibi kalın altın bir tektaşım var

Beyaz altın ve üzeri tek taş pırlanta..

Son düzenleme:
Pırlanta :)
0.40ct F/VS2
Ve kızlar almadan önce çok araştırdık, lütfen her kuyumcuya güvenmeyin. Benim pırlantam GIA sertifikalı yani uluslararası bi lab tarafından onaylı. Kredi kartı şeklinde olan her kuyumcunun elinde bulunan sertifikaların hiçbir değeri yok, üzerlerine istediklerini yazabiliyorlarmış çünkü. Bizim aldığımız kuyumcumuz GIA sertifikasını verdi ve taşın üzerinde gia tarafından yazılmış bi numara var 200kat büyütünce görülen bize onu da gösterdi gia nın sitesine girip kontrol ettim ve taş bilgileri doğruydu. Bizim kuyumcumuzun söylediğine göre türkiyede en güvenilir firma Ariş'miş. Biraz uzun oldu ama diyeceğim o ki pırlanta alacaksanız biraz daha fazla verin taşınızdan emin olun gia ya da hrd sertifikası mutlaka olsun :)

aslında tamamen büyüklükle alakası yok. benm tektaşımdan biraz daha büyük taşlı bir model vardı daha ucuzdu mesela aldığımz yerde. berraklığını ve karatı hesaba katıyorlar.

Erkek arkadaşım da beyaz altın, tek taş pırlanta almıştı bana, kimisi büyük, iri şeylerden hoşlanır kimisi küçük, zarif, kibar. Ben vitrinlere gözümüz takıldığında da sade şeyleri beğenirdim, pırlanta neymiş, ne değilmiş öğrendiğimiz zaman da aynı şekilde direkt kibar modelleri inceledim. O da evlenme teklif etmeye karar verdiğinde beyaz altın pırlanta almış, kimisi diyor ne kadar küçük, kaldı ki bunları söyleyenlerin parmağında nohut tanesi gibi tek taşları oluyor. Sevmiyorum, kaba geliyor bana ister aton olsun, ister pırlanta..

Son düzenleme:

Benimde beyaz altın üzeri pırlanta.. ve evet benimde taşı küçük.. Ben çok çok memnunum hiç bir zaman öyle kocaman tektaşları beğenmemiştim zaten görüntüleri hoşuma gitmiyor zarif gelmiyor bana.. Çok haklısın zevk meselesi ben küçük tektaşları daha zarif daha kibar buluyorum

Bende öyle, pırlanta olması önemli değil benim için, sade ve kibar olması önemli. Altın üzeri atom da olsa, yine bunun gibi bişey olurdu, zaten hepsine bakmıştık, pırlanta mı, normal altın mı olacağı onun bileceği şeydi.

Aynen öyle bizde aynı şeyleri konuştuk ben bilmiyordum bile başlarda pırlanta alacağını askerdeyken karar vermiş.. Birde şöyle bir şey var genelde görenler beğeniyor o ayrı onun dışında yorum yapanlar küçüklüğüne takıyor ne hikmetse pırlanta dedikten sonra susuyorlar.. Zevkime uyan normal altın alsam aynı boyutta yerden yere vurarlardı demekki beni =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…