• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş yüzük hediyesi

fesmekan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
5
0
36
İstanbul
General Mobile Diamond serisinde süper bi kampanya yapmış. Telefon alınca yanında swarovski tektaş yüzük hediyor. yüzük çok güzel kızlar ve piyasa değeri baya yüksek. tabi erkeklere de duyurmak lazım eşlerine sevgililerine alsınlar diye. hem telefon hem tektaş, iki hediye. ben kardeşime almayı düşünüyordum ya, şimdi muhtemelen yüzüğü kendime telefonu kardeşime vericem :)

swaroski tek taş ne kadar pahalı olabilir ki?sonuçta pırlanta tek taş değil.gerçi telefonun yanında pırlanta yüzük verecek değiller ya.sırf bu hediye için bu telefonu tercih edecekseniz tekrar düşünün bence....

walla canım ince alyans şeklinde gümüş yüzükler bile 60 70den aşağı değil. işin içine swarovski girince fiyatları sen düşün. ben telefonu almadan 3 ay önce sorduğumda 120 lira demişti gümüşçünün biri. benim gibi az çok gümüşten anlayan, sık sık takı alanlar bilirler fiyatın ne kadar yüksek olduğunu. Belki sen almazsın ama ben aldım ve çok da güzel bir yüzük. cebimden çıkacak parayı yarı yarıya indirdi. işin ilginci yüzüğü telefonu ve yüzüğü aldıktan sonra gittim gümüşçünün birine sordum fiyatını ve bana 150 lira dedi. yani zaten sevgililer günü falan da geliyor sen gör fiyatları şimdi, nasıl artacak. kardeşim de telefonunda çok memnun. o sebeple ben kullanan biri olarak öneririm kesinlikle...

Dün bi konuya daha yazmıştım general mobile gerçekten çok kötü bir firma ve telefonları dandik ben bi daha düşünün derim .ablam dstl1 almıştı ve aldıktan kısa bi süre sonra bozuldu servise yolladık sonra ben kullanmaya basladım telefonum bozuldugu için ama böyle berbat bir tel görmedim.dokunmatik calısmıyo,sim kartı görmüyo,wifi calısmıyo,ses gelmiyo kısacası kanser etti beni.yurt dısında oldugum için turkiyeye geldiğimde tekrar gönderdim servise ve 2 ay vardı daha garantisinin bitmesine.servis aradı ve dediler ki telefonun hiçbirşeyi çalışmıyo ve garantisi bitmiş 460tl istediler telefonun cıkıs fiyat 800 filandı ama biz indirim kartın bonusu derken 360a filan almıştık 2 sene önce ama bikaç ay adamakıllı ya kullanıldı ya kullanılmadı.inanamadım garantiside devam ediyo ama bi sonuca varılmadı böyle bi firma ve dandik telefon görmedim ben... :47:

oo Silver Jewellery adresini ziyaret ederseniz tektaş'lardaki farkı göreceksiniz gerçekten gümüş olupta bu kadar kalitesi olması hatta pırlanta montür kullanılması muazzam bi durum fiyatlarıda gayet iyi.

Back