tektaş ve tamtur alyansım hangi renk olmalı???

sedaps

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
8
0
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla tektaş ve tamtur yüzük aldık. ikisini de beyaz altın aldım, çünkü altın rengi tektaş pek kendini göstermiyor gibi geliyor bana, tabi zevkler tartışılmaz o ayrı bir konu.
alyansımı sarılı beyazlı alsam beyaz tektaş ile kullanabilirim değil mi? tamtur yüzüğümü de su yolu takı seti almayı düşünüyorum, onunla kullanabilirim. ama çok kararsızım. aklım sarıya da gidiyor. yüzüklerim aşağıda.
lütfen yardımcı olun, teşekkürler
IMG-20150214-WA0004.jpg

Beyaz tek taş ile artık hepsi takılıyor. İlla alyansının beyaz altın olması gerekmez. Zevke göre beyaz+sarı, sadece beyaz, sadece sarı, rose altın, vs gibi çift renkli alyanslar kullananlar var. Hangisi hoşunuza gidiyorsa ondan alın. Tam turu zaten tek başına takarsınız.

bende öyle düşünmüştüm, zaten tamtur yüzük kullanmak zor olcak gibi geliyor çok taşlı dikkat gerektiriyor. olmadı su yolu setimle özel günlerde de kullanabilirim.
alyansımı da böyle almayı düşünüyorum, sizce nasıl ?Hoppa
images (1).jpg

Çok abartılı. Evlilik alyansları sade ve kibar olduğu sürece hoş duruyor bence.

öyle mi diyorsunuz :KK42: alyansımı hep kalın olarak istemişimdir. daha zamanım var ne de olsa, dediğinizi dikkate olarak biraz daha araştırayım o halde. çok teşekkürler fikir verdiğiniz için

öyle mi diyorsunuz :KK42: alyansımı hep kalın olarak istemişimdir. daha zamanım var ne de olsa, dediğinizi dikkate olarak biraz daha araştırayım o halde. çok teşekkürler fikir verdiğiniz için

Resimdeki alyans hem kalın hem çok taşlı hem de çok karmaşık. Nikah alyansından daha çok normal bijuteri yüzüğü gibi duruyor. Kalın ama sade bir model tercih edebilirsiniz. Tabi bu benim fikrim :) Rica ederim bu arada :KK66:

Tektaşım beyaz, tamturum sarıydı.Alyansım da beyaz ağırlıklı, sarı çizgileri de var.

Tamturum sizinki gibi kalındı, hatta aynı yerden almışız:) ama kalın kullanması zor oluyor. Benimki çalındı zaten. Şu an 3 sıra olan tamtur bakıyorum, o kalınlık ideal.

Ben hepsini ayrı ayrı takıyorum, renk konusu sorun olmadı. Ama şimdi tamtur alınca hep onu takmayı düşünüyorum. Taş düşmesini de sorun yapmayın, ilhan kuyumculuk ücretsiz tamir ediyor, hiç sıkıntı yaşamazsınız.

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşımla tektaş ve tamtur yüzük aldık. ikisini de beyaz altın aldım, çünkü altın rengi tektaş pek kendini göstermiyor gibi geliyor bana, tabi zevkler tartışılmaz o ayrı bir konu.
alyansımı sarılı beyazlı alsam beyaz tektaş ile kullanabilirim değil mi? tamtur yüzüğümü de su yolu takı seti almayı düşünüyorum, onunla kullanabilirim. ama çok kararsızım. aklım sarıya da gidiyor. yüzüklerim aşağıda.
lütfen yardımcı olun, teşekkürler
Eki Görüntüle 1418341

tamturun alt kısmındaki taşlar sıkıntı olur diye yarım olanlarından aldım bende..
tektaşım beyaz altın pırlanta,
alyansım klasik alyans ve sarı.
kötü durmuyor ben de baştan öyle düşündüm ama pırlanta bir tektaşı gösteren renk beyaz...
yani tektaş isabetli olmuş.

Bence asiri tasli tuslu alyanslardan kacininiz, cünkü alyans günlük kullanicaginiz bir taki olucak. Hersey ellerle yapiliyor zaten, farkinda olmadan bir yere carpsan, degsen, tasina acaba bisey olumu düstümü diye bir korku icine girerdim herzaman :KK43: tektaş da sorun yok da, alyans daha cok sade ve klasik olmali :)

X