Tektaş ve Alyans

puccacik

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
200
3
Herkese merhaba...

İki ay içinde hem tanışma hem söz, hatta mümkünse nişan da sayılabilecek bir ziyaret gerçekleşecek:)

Bir tektaş ve alyans alacağım...

Ancak tektaş kesinlikle beyaz altın olacak. Ben alyansın dümdüz beyaz altın olmasını istiyorum, ama erkek arkadaşım ille de sarı altın takmak istiyor (bazı çevrelerde erkekler gümüş alyans takıyor ya, o da gümüş gibi görünmesini istemiyor bu sebepten). İki renkli alyansları da pek beğenmiyorum.

E sarı dümdüz alyansla da tektaş çok komik durur. Tecrübeli arkadaşlarımın, bu konuda bana önerebilecekleri bir şey var mı acaba?:26:

canım düz alyanslarda 'klasik alyans' veya 'atasayın nazar alyans' modelleri var. onlara bir bak derim. çok sade ama çok şık duruyor. bir dene bakalım. Allahtan hayırlısını dilerim.:nazar:

$klasik-alyans_3.jpg

mesela bununla birlikte, altın kısmı ince ama taşı biraz büyük bir tektaş çok güzel olur

canım düz alyanslarda 'klasik alyans' veya 'atasayın nazar alyans' modelleri var. onlara bir bak derim. çok sade ama çok şık duruyor. bir dene bakalım. Allahtan hayırlısını dilerim.:nazar:
Canım önerin için çok teşekkür ediyorum. Benim aklımdaki de tam snein koyduğun resmin beyazı...Nasıl bir süreç ben anlamadım ya...Kırk yıl düşünsem, oturup da alyans için dertleneceğim aklıma gelmezdi:)

X