• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Tektaş ;Teklifte mi,istemeye gelince mi ?

ozlesek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
18
0
36
Bolu
kızlar erkek arkadaşımın hla evlilik teklifi edememesinin snırım tek nedeni evlilik teklifinde tek taş takıcak bana tamam olması gerek bu ama sözde ne takıcaz diyor? ben sana teklifi ederken takarsm peki sen onu bana gerimi veryosun yoksa başka bişimi oluyo diye sormadığı kime kalmamış en sonunda utana sıkıla bana sordu bilmiyorumkismile
yardım edin kızlar bana sizde nasıl oldu ? istemeye gelicekler sonra sanırım şerbet içmeye gelicekler bide o zaman söz olucak . beni istemeye gldiklerinde biz sadece söz mendili vericez şerbet içmeye sonra davet edicez o zaman söz olmuş olucak sanırım :S yada ben anlayamıyorum bu işleri hala :1shok: bu evreleri atlatmış olan arkadaşlar aciil aciillll bnm kafamdaki örümceklerin temizlenmesi lazım düşünemiyorummmmmmmm :uhm: :uhm:

benimki evlenme teklif ederken almıştı. istemeye geldiklerinde geri verdim 1 gün önce. onu tekrar taktılar.

canim söz de alyansa benzer tasli birsey takilir , erkegede onun düzü,,..., o tek tasi sevgilin sana teklif ederken takar.. yani bi parmaginda hem tek tasin hemde söz yüzügün olur burda benim arkadaslarimda öyle gördüm....., ha eyerki 1-2 hafta arayla nisan olacaksa ozaman alyansi ozaman alirsiniz tek tasi taka koyarsin ozaman sevgiline 1 gün önce ver sözde yine takar...

Canım ben anlatayım hemen hiç telaş yapma erkek arkadaşının durumuna göre ister çıkarır geri verirsin sözden önce istersenizde şöle olur bizim öyle olmuştu hemencik anlatayım evlenme teklif ederken tek taş takar. İstemeye geldiklerinde söz yüzüğü takılır ister kalın alırsınız ister ince genelde söz yüzükleri ince olur ama ince sevmeyen biriysen kalın alırsın sizin zevkinize göre yani hem tek taşın olur hem söz yüzüğün parmağında. Mesela benim tek taşım vardı ama biz söz için oldukça pahalı bir alyans seçtik böyle olunca nişandada bunu tatık evlendiğimizdede aynı yüzükle devam ediyoruz.

biz söz alyansı istemiyoruz çok kötü oluyor onlar teneke gibi incecik lisede arkadaşlarım alır takardı onlrdan hep onu anımsatır bana komik gelir hep o yüzden naniknanik bide bnmki 7 sıralı üzük falan dedi bizim ailenin gelinlerinde evlenenlerinde annemde falan hep pırlanta 7 sıra vardır sanırım oda nişanda takılıyor :S o zaman ben tam yerinden araştırdım biilir kişilere danıştım sen bana tak yüzüğü sonra ben sana veririm diyorum geri getirirsin diyorum kaydirigubbakcemile2
ay hayal etmesi daha güzel di böyle şeyleri işler ciddiye binince insanın üstüne bi olgunluk bi ağırlık ciddiyet biniyor ccanıımmm :1: umarım herşeyin hayırlı olur herşey yolunda gider opuyorumnanaktan

söz de tek taş takılır nişanda ikinizde kırmızı kurdelaya bağlanmış alyanslar takılır bundan hatırla canım hadi kolay gelsin darısı bana

bana sevgilim evlenme teklifi ederken tektaş pırlanta taktı... sonra o bende kaldı geri falan vermedim.. sonra söz alyansı aldık ama o ince alyanslardan değil normal nişan alyansıyla sözlendik... nişan yapmayı düşünmüyoruz...ama bunlar söz alyansıymış gibi bi çift alyans daha almayı düşünüoruz...

teşekkür ederim arkadaşlar olumunekankayizsmile
erkek arkadaşım bgn bana evlenme teklifi etti boshayallersmile
tek taş pırlantamıda aldım zemuszemus sözede başka bişiler düşünülücek bakalım :):)

teşekkür ederim arkadaşlar olumunekankayizsmile
erkek arkadaşım bgn bana evlenme teklifi etti boshayallersmile
tek taş pırlantamıda aldım zemuszemus sözede başka bişiler düşünülücek bakalım :):)

hayırlı olsun ozlesek..

nişanlımda bana evlenme teklifi ederken tektaş pırlanta takmıştı..sonra kalın alyanslardan aldık istemeye geldiklerinde de onu taktık..söz nişan bir arada oldu zaten..

bizde nişanı salonda yapıcaz bayram sonrası isteme olcak bişey takmıcaz ocak sonundada nişan var hayırlısıyla :))

bende söyle oldu.. sevgilim bana teklifii yapti.. tek tasimi takti..
istemeye geldiklerinde herkesin önünde yine taktilar onu :)
yani teklifi yapabilir sana.. geri verirsin ona :))

Benim tek taş hikayem biraz karışık kızlar..

Bana eşim evlenme teklif ettiğinde küçük bi tektaş takmıştı sonra askere gitti ben malesef onu kaybettim :( Daha doğrusu çalındı! Sonra askerden geldiğinde tekrar bir tane aldı ve yine evlenme teklifi etti :) Uzun süre onu taktım. Sıra isteme söz işlerine geldi kayınvalidem senin aldığın senindir ben kızımın parmağından yüzük alıp geri takmam demiş o yüzden bi tane daha alındı :) Bu arada eşimin ikinciye aldığı tek taş pırlanta değildi.Sonra onun iyice eskidiğini karardığını fark ettik bozdurup alyanslarımızın kaporası olarak verdik eşimin alyansını ben almamıştım ikisinide o aldı.

Geçenlerde minik bir tane beğenmiştim şakayla karışık sözde takılan tek taşım çok büyük alyansımın yanına takamıyorum minik bi tane mi alsak acaba dedim :) Gitmiş o beğendiğimi almış canım benim :)

Çok uzun anlattım dimi? Kısacası bana aynısı takılmamıştı :)

yaaa kızlar benimde yakında sözüm olucak kısmetse aileler tanıştık bu ay içinde söz olur diye düşünüyorum ama daha evlenme teklifinde bulunmadı sevgilim sürekli bunu düşünüyorum bende yaa canım sıkkın bu yüzden acaba yüzükleri aldıktan sonramı teklif edicek diyoki sözde ince alyans almayalım kalın doğru düzgün güzel bişey alalım ama tek taş olmamı evlenme teklif ederken düşünüyorum canım sıkılıyor.Onada yansıtıyorum bunu dşünüp düşünüp napsam:(

yaaa kızlar benimde yakında sözüm olucak kısmetse aileler tanıştık bu ay içinde söz olur diye düşünüyorum ama daha evlenme teklifinde bulunmadı sevgilim sürekli bunu düşünüyorum bende yaa canım sıkkın bu yüzden acaba yüzükleri aldıktan sonramı teklif edicek diyoki sözde ince alyans almayalım kalın doğru düzgün güzel bişey alalım ama tek taş olmamı evlenme teklif ederken düşünüyorum canım sıkılıyor.Onada yansıtıyorum bunu dşünüp düşünüp napsam:(

canm iki gün öncesine kadar ben de aynı durumdaydım. aralıkta geliyolar istemeye, bense hala teklif almamıştım. ama aşkım bayramdan döndüğüm gün teklifini yaptı bana. :10: merak etme vardır kafasında bi planı :1:
isteme için de yüzüğümü geri vericem annesi takıcak. iki tane tektaş alınması bana garip geliyor, teneke gibi söz yüzüklerini de sevmiyorum, e nişan da yapacağımız için biz böyle bi çözüm bulduk. kendi durumunuza en uygun çözümü bulursunuz inşallah cnaım:34:

İnşallah tatlım yaaa sürekli düşünüyorum napıcaz ne olucak die seninle aynı gidiyoruz ikimiz içinde hayırlısı canım benim

kızlar bişey sorcam sözde nişan gibi tepside yüzükler olurmu yani kırmızı kurdela makas olayı falan annemle çok kararsız kaldık da...

kızlar bişey sorcam sözde nişan gibi tepside yüzükler olurmu yani kırmızı kurdela makas olayı falan annemle çok kararsız kaldık da...

biz söz yüzüğü takmayacağız o yüzden bizde yok :9: ama teyzemde olmuştu, onlar kendileri takıverdiler bi köşede yüzüklerini. nişan gibi konuşmalı kurdele kesmeli bi söz olmadı yani. bu isteğe göre değişebilecek bişey bence, söz yüzüğünüz nişan yüzüğü gibi kalın bişeyse kurdeleyle kesilebilir ama ince bişeyse sanki kendiniz de takabilirsiniz gibi geliyor. ya da neyse ne salla gitsin, canın nası istiyosa öyle yap, keyfini çıkar :21:

Back
X