Merhabalar
kızlar erkek arkadasım evlılık teklıfı edıcek tabı zamanı bılmıyorum ama anlastık ben tektaş pırlanta secıp album yapıcam o ıcınden secıp alıcak cunku soz yuzugum tek tas ım olucak kotu olmasını ıstemıyorum yalnız arastırıyorum karar veremedım karatına markasına yardımlarınızı beklıyorum...
şımdılık zen pırlantada begendım ama tereddut edıyorum
internette online satış yapan siteler var ve çok güzel modeller bulmak mümkün. bence mağaza mağaza dolaşmak yerine internektten bakabilirsin. bende bakıyorum bir tane gördüm sana da atayım.Merhabalar
kızlar erkek arkadasım evlılık teklıfı edıcek tabı zamanı bılmıyorum ama anlastık ben tektaş pırlanta secıp album yapıcam o ıcınden secıp alıcak cunku soz yuzugum tek tas ım olucak kotu olmasını ıstemıyorum yalnız arastırıyorum karar veremedım karatına markasına yardımlarınızı beklıyorum...
Merhabalar
şimdiden mutluluklar canım bizde buna benzer bişe yapıcaz çıkıp seçicez sonra artık o ne zaman teklif edersebence en iyisi çıkın mağaza mağaza dolaşın en iyisi
bişey soracağım pırlanta olması şartmı :26: ve böyle ben beğenicem o alıcak sonra süpriz yapıcak bana biraz değişik geldi ben olsam böyle olmasını istemezdim baştan aşağı süpriz olsun şimdi ne olucak yüzüğü beğeniceksiniz alıcaksınız hep tetikte bekliceksiniz o da ya özel bi güne denk getiricek yada hadi hazırlan yemeğe gidiyoruz dicek sizde hep bi beklenti olucak gibime geliyor
yer konusundada kapalıçarşıya gidin almadan çıkmazsınız zaten :)
ben hiç unutmuyorum eşimle sevgiliyiz eşimin arkadaşı ve onun eşiyle birlikte kapalıçarşıda geziyorduk arkadaşı hanımına yüzük alıcaktı ben orda bi yüzük beğenmiştim o beğendiğim yüzüğü almışta 1.yıl dönümümüzde evlenme teklifi etmişti
internette online satış yapan siteler var ve çok güzel modeller bulmak mümkün. bence mağaza mağaza dolaşmak yerine internektten bakabilirsin. bende bakıyorum bir tane gördüm sana da atayım.
Eki Görüntüle 1198847
Şahsen bende boyle olmasını ıstemezdım cnm ama zevk meselesı bıraz kı sevgılımın baktıgı pırlantaları omur boyu takmak yanı dusunemıyorum zevklerımız yuzuk konusunda apayrı dıyelım. Pırlanta olması sart degıl ama ımkanlar el verırken olmasını ıstıyorum cnm :)
tavsıyen ıcın sagol cnm :)Evlılık teklıfını cok guzel almıssın tebrık edrım:)
Merhabalar
Önce internetten pırlanta ve tektaş hakkında bilgi edin. Almaya gittiğinizde kolaylık olur. Biz Altınbaştan aldık çok da memnunum. Hem kaliteli hem de şık. Üstelik her keseye göre de var. Biz alırken kampanya vardı. Dört bine almıştık. Ama bin beşyüze olanla arasında görüntüsel açıdan hiçbir fark yok. Bu arada Altınçizgi'nin de modelleri benim çok hoşuma gitmişti. Üstelik fiyatları da çok uygundu. Pazarlık yaparsan indirim de yapıyorlar yani Altınbaş, Atasay gibi değil. Herşeyden önemlisi senin içine sinmesine dikkat et. Sırf pahalı diye içine sinmeyecek bir yüzük alma, sırf ucuz diye de aynı hataya düşme. Bir ömür taşıyacaksın çünkü. Bu arada internetten de modellere bakmayı ihmal etme.
Sağolasın cnm onerılerın ıcın :) En azından su an kafamda daha ıyı nerden baslıcagımı netlestırıyorum ınsan heycandan sasırıyor
baktığım sitede daha bir çok model var ben baya inceledim sen de bi kaç güzel bir fikir oluşur aklındaguzelmıs cnm bende bakıyorum netten ama tası konusunda tereddut ettım netten bakıp gıdıp gorucem galıba oyle karar verıcem
rengi, parlaklığı hepsinin ayrı ayrı kodları var, ayrıca sertifikalı olmasına da dikkat edrsin..
bizde bu aralar alacağız da bunları bilip kuyumcuya gitmek önemli bence..bende araştırma yapacağım biraz
Kesınlıkle tanıdık olmadıktan sonra kuyumcuya guven olmaz cnm da o kodlar da masallah yanı ınsanın kafası karısıyor .
Ben bır kac fotograf buldum cnm begendıklerımı atım sana da bılgı olur
Eki Görüntüle 1198940 Eki Görüntüle 1198936 Eki Görüntüle 1198937 Eki Görüntüle 1198938 Eki Görüntüle 1198939
hepsi çok güzel
ama benim beğendiğim model üstten ikinci tarzı bişey..gerçi hepsi birbirine çok benziyor
D rengi, vs parlaklığı en iyisiymiş sanırım..:26: [/
2. ye bende bıttım cnm en guzelı o gorunuyor :)
Merhabalar
Benim evlenme teklifim supriz oldu o nedenle kendim secmedim ancak şunu biliyorum ki Zen çok kötü bir marka. Kayınvalidem Zen den kendine bir pırlanta almıştı karardı, ve aldığı fiyatı edecek kadar iyi bir kesimde, carattta ya da berraklıkta degildi. Ustelik Zen de GİA ya da HDR sertifikası yok. Ve onlar isterlerse H desinler isterlerse D hi bi şekilde kesin emin olunamıyor.
GİA sertifikası ile satan yerel kuyumculara bakarsanız cok daha uyguna cok daha guzel taşlar alabılırsınız. Cunku marka fıyat farkı koyulmaz.
Ve kesınlıkle gonlunuz rahat olur. Cunku GİA sertifikasının uzerınde baska bır sertıfıka yok.
Kucuk bir tavsıyedir.
pırlanta için internete çok güvenmem açıkçasıinternette online satış yapan siteler var ve çok güzel modeller bulmak mümkün. bence mağaza mağaza dolaşmak yerine internektten bakabilirsin. bende bakıyorum bir tane gördüm sana da atayım. Eki Görüntüle 1198847 Eki Görüntüle 1198847
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?