Tektaş hangi parmağa takılmalı?

wisp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
24
0
86
Diğer
Merhaba kızlar. Benim de bu yüzük meselesi ile ilgili bi problemim var.
Bizim söz (nişan da diyebilirim, söz nişan karışımı bir şey yaptık çünkü) alyansım oldukça kalın. bu yüzden o parmağıma ikinci bir yüzük takmam mümkün değil.

(Henüz evlenmediğimiz için bu yüzük halen sağ elimde takılı)

Şimdi bayram hediyesi olarak bir tektaş alınacak ve ben bu yüzüğü hangi parmağıma takacağımı bilmiyorum.. sağ elimin yüzük parmağına takamam, alyansım o kadar kalın ki, ikisi birlikte hem çok rahatsız eder hem de çirkin olur.

Alyansı sol elime geçiremem (yanlış bilmiyorsam, onu evlenince sol elime takmam gerekiyormuş ama ben hala nişanlıyım)

Ben şimdi neyi nereye takıcam? :uhm:

ayyy kusura bakma ama taksan ne olucak şekerimm şöye mi diyecekler yanii :
aaa bak gördün mü düğün yapılmadı daha ama bizimki hemen değiştirmiş yüzük
parmağını fln ya bunlar eskidendi sıyrıl kurtul bunlardan kimse dikkat etmiyor bunlara
ben 1 yıllık evliyim rahat olduğum şekilde takıyorum alyansım sağ elimde tektaşım sol
kimsede sen nişanlımısın evlimisin neden yüzüğü buraya taktın demedi desinde bende
lafı koyayım gediğine aayyy sinilendim takma kafana bunları

ihihi kaydirigubbakcemile3 tabii canım haklısın aslında, yani normalde ben de ne öyle basma kalıp fikirlere, ne de insanların ne söyleyip/düşündüğüne aldırış etmem, ama şu an durum ufak bir şekilde farklı.. zaten pek sevgili kayınvalidem, kayınpederim ve bilumum aile eşrafı benden pek hazzetmedikleri ya da en azından açık aradıkları için (çünkü canımın içi sevgilim beni almak için çok fazla ısrar etti, oysa onlar amerikada yaşayan zengin amca-kızını çok istiyorlardı, o yüzden çok iyi değil aramız) böyle basit bir konuda bile olsa laf etmelerini istmiyorum.

dediğin gibi, lafını verip susturmak da var tabii ama işte ne yaparsın, köprüyü geçinceye kadar...

:))) komedı 2 perde yanı..Benımde alyansım kalın ama tek tasımı takıyorum:) Senın kı ne kadar kalın acaba.Bu arada bırını cıkart ıkısını tak yanı kuyumcu dukkanı gıbı hepsını takmak ıstıyorsaan sana kalmıs....

Çok sağolun kızlar, içimi rahatlattınız.. yarın gönül rahatlığıyla gidebilirim mersin'e yanlarına.
Tekrar teşekkürler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…