Tekrarlayan tüp bebek transferleri

Elfinshn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
260
148
103
32
Merhaba
Ben 5. Tüp bebek tedavisine başlayacağım 3.denemede pozitifi görmüştük ama 21. Haftada yani 6.aya girerken kalbi durdu 4.deneme de 1tane 5gün embriyosu transfer edildi ama negatif sonuçlandı şimdi tekrardan aynı sürece başlayacagız ama başlamadan önce yapılmasını önerdiğiniz yada size yapılan ve pozitif sonuç aldığınız tahliller ilaçlar serumlar var mı
Ben pıhtılaşma var mı ona baktiracagım birde bağışıklık sistemine bakılması gerek diye duydum
Araştırdığım da lenfosit aşısı embriyo yapıştırma gebelik aşılarını duydum bunlar nasıl işlemler hiç bir fikrim yok Ankara'da tedavi olacağız bildiğiniz memnun olduğunuz merkezler var mı
eşim azosperm olarak geçiyor testlerde 15 20 arası hareketli sperm buluyorlar bende de pcos var
Biraz uzun oldu şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Gecmış olsun. Ins bu denemede yavrunuza kavuşursunuz. Tedavı oncesı biz beslenmemıze çok dikkat ettık. Verımlı yıyecekler yedık. Uyku duzenımı guzellestırdım. Dert sıkıntı yaratacak herseyde uzak durdum. Bol bol dua edip rabbıme yoneldım hamd olsun. Vitamın takvıyesı aldık. Ilk deneme çık şükür kızım oldu 3 yasın da suanda ellerınızden öper teyzesı

Maşallah rabbim nazardan saklasın inşallah rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Tatlım geçmiş olsun ben daha önce yaptırmadım çocuk yok ama genetik test burda çok duyuyorum genetik test ve kam pıhtılaşması çok yaygin çok yakın bir arkadaşımın 4 düşüğü oldu 2 si 2 aylık biri 1 aylık diğeri 6 aylıkken kalbi durdu en sonki düşükten sonra rahatsızlandı pıhtıdan şüphelendiler .. Allah bidaha nasip mutlaka eder kolay değil ama rabbim güç versin tüp bebeğe başlıcalarım vazgeçtim korkuyorum herşeyin hayırlısı

Saol canım Allah razı olsun korkma korkulacak süreçler değil rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin inşallah ben 2 tedavide de kan sulandırıcı kullandım ama tekrar başlayacağım da bütün testleri yaptırıp tekrar öyle başlayacağım inşallah bu sefer hamilelik oluşur da sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız

Amin inşallah canım allah kimsenin uğraşlarını boşa çıkarmasın umarım bu sefer herşey güzel olacak benimde kafam çok karışık yurtdışında yaşıyorum burda ilgienmiyorlar Türkiye’ye geleceğim öncelikle rahim filmi çektirmem gerekiyormuş çok korkuyorum 3 yıldır istiyoruz hayırlısı..

Amin inşallah Türkiye de nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz inşallah sizde en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz

Amin inşallah Türkiye de nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz inşallah sizde en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz
Canım inşallah İstanbul’da Bahceci Tüp bebek Merkezi var Fulya’da ama kesin değil kararsızım en cok rahim filminden korkuyorum Sonomed Radyolojisi var İstanbulda ağrısız çekebiliyorlarmış öyle duydum

Bahceciye bizde muayene için gitmiştik tedaviyi orda olmadık bize çok uzaktı da güzel merkez kovarlar ilgililer tedavileri hakkında bişey diyemiyorum çünkü orda hiç tedavi olmadık ama Ankara'da ki şube de mi tedavi olsak diye düşünüyoruz bizde rahim filmini devlette cekinmistim narkoz vermişlerdi ama narkoz almayanlar da çok ağrılı değil diyorlar

Ya öylemi keşke bahçeciyede gitseydiniz çok memnun kalan var çevredende hep anlatıyorlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bahçeci iyi de bizim azosperm di bulamadılar tahlilde a life hastanesinde bulundu sadece
Aa cok şaşırdım şuan laboratuvar ları iyi aslında onların acaba sonradan mı azosperm oluştu oda bir ihtimal canım ben artık şey düşünüyorum kanser hariç herşeyin bir tedavisi var bence gerekli takviyelerinizi ilaçlarınizi alın gerisi takdiri ilahi

Aynen öyle artık kanserinde tedavisi var rabbim dermansız dert vermesin biz 3gun arayla birinde a life diğerinde bahcecide verdik ama bahçecide bulamadılar sonra centrum da verdik orda buldular bahcecide detaylı sperm tahlili bakmıyorlar verilen tahlilde şırıngayla çekip az bir örneğe bakıyorlar onda da bulamayınca bulamadık diyorlar çıkış var 15 20tane arası sadece 1tane tahlilde çıkıyor evet sayı az ama çıkış var sonuçta

Anladım canım ozaman iş başa düştü eşim kızılayın raporunuda alsın orda yaptırıp eşimde ,vermeli tekrar spermiogramm 1 sene önce yaptırdı gayet iyiydi ozamanda Kızılay’da yaptırmıştı sence dış kliniklerde tahliller daha uygun değil mi? Şimdi yurtdışındayım ya bilmiyorum da orda nasıl ilerleyecek..

Bence hangi merkezde tedavi olacaksanız o merkezde vermeli çünkü her merkezin laboratuvarı değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…