Tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı

Esmer kadn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
53
13
27
Arkadaşlar merhaba yaşım 26 3 defa tüp Bebek yaptırdım hiç birindede tutunma olmadı benim gibi başarısız tüp bebek tedavisi yaşayan varmı lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba yaşım 26 3 defa tüp Bebek yaptırdım hiç birindede tutunma olmadı benim gibi başarısız tüp bebek tedavisi yaşayan varmı lütfen bu konuda bana yardımcı olur musunuz
Merhaba asla vazgeçme 4. Tüp bebekle 3 aylık hamileyim farklı doktor tavsiye mutlaka deneyin Rabbimden ümit kesilmez

Merhaba öncelikle üzülmeyin yaşımızın genc oluşu büyük avantaj her ne olursa olsun. Sizde ki sorun neydi acaba

Merhaba asla vazgeçme 4. Tüp bebekle 3 aylık hamileyim farklı doktor tavsiye mutlaka deneyin Rabbimden ümit kesilmez

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizi özelde mi yaptırdınız ben 3 dede özelde yaptırdım inşallah biraz maddi durumu toparladigimizda devlette yaptırmayı düşünüyorum

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizi özelde mi yaptırdınız ben 3 dede özelde yaptırdım inşallah biraz maddi durumu toparladigimizda devlette yaptırmayı düşünüyorum
Evet ilk 3. Tek merkezdeydi 4. farklı doktor ve merkez farklıydı ikiside özeldeydi çok şükür Ali osman koyuncuoğluyla ilk denemede gebe kaldım Allah razı olsun vesile olanlardan

Evet ilk 3. Tek merkezdeydi 4. farklı doktor ve merkez farklıydı ikiside özeldeydi çok şükür Ali osman koyuncuoğluyla ilk denemede gebe kaldım Allah razı olsun vesile olanlardan
Amin inşallah bana da benim gibi isteyenlere de nasip olur sizde sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Eşimde sper düşüklüğü var bende polikistikover
Bende başka doktor taraftarıyım. 3 denemede de farklı şeyler uygulandı mi mesela sperm dna hasarı sperm için mikrocip daha sonra embriyolara pgt vs. Birde bazı kişilerde dışardan gelen yabancı maddeyi kabul etmiyormuş. Benim doktorum bunun için bağışıklık güçlendirici serum veya prograf adında bir ilaç veriyor bunlarda düşünülebilinir

Bende başka doktor taraftarıyım. 3 denemede de farklı şeyler uygulandı mi mesela sperm dna hasarı sperm için mikrocip daha sonra embriyolara pgt vs. Birde bazı kişilerde dışardan gelen yabancı maddeyi kabul etmiyormuş. Benim doktorum bunun için bağışıklık güçlendirici serum veya prograf adında bir ilaç veriyor bunlarda düşünülebilinir
Program adında ilacı kullandım transferden sonra ama sperme bişey yapılmadı bana rahime çizik atıldı sadece ve doktorla konuştuğumda dediği cümle emriyonun genetiği bozuk olabilir dedi

3 deneme özeldi ama başka doktordu

Program adında ilacı kullandım transferden sonra ama sperme bişey yapılmadı bana rahime çizik atıldı sadece ve doktorla konuştuğumda dediği cümle emriyonun genetiği bozuk olabilir dedi
Öncelikle genetiği bozuk olabileceği aşikar. Bende de amh düşüklüğü var yaşım 29 4 bucuk yıldır deniyoruz. Amh düşük olanlar pcos olanlar veya sperm de sıkıntı olanlarda embryoda bozukluk olabiliyor. Bunun için asıl bişeyler yapılmalı. Mesela öncelik eşinize sprem dna hasarı daha sonra döllenmeden önceki eşinizin verdiği sperm microciple ayıklanmalı ki kaliteli ve sağlıklı olanlar seçilsin. Daha sonra embriyolarınıza pgt yaptırabilirsnz.

Öncelikle genetiği bozuk olabileceği aşikar. Bende de amh düşüklüğü var yaşım 29 4 bucuk yıldır deniyoruz. Amh düşük olanlar pcos olanlar veya sperm de sıkıntı olanlarda embryoda bozukluk olabiliyor. Bunun için asıl bişeyler yapılmalı. Mesela öncelik eşinize sprem dna hasarı daha sonra döllenmeden önceki eşinizin verdiği sperm microciple ayıklanmalı ki kaliteli ve sağlıklı olanlar seçilsin. Daha sonra embriyolarınıza pgt yaptırabilir
Evet haklısıniz biraz maddi durumumuzu toparlayıp yine denemeyi düşünüyorum bu dediklerinizi deniycem inşallah bu defa olr Rabbim büyük

Evet haklısıniz biraz maddi durumumuzu toparlayıp yine denemeyi düşünüyorum bu dediklerinizi deniycem inşallah bu defa olr Rabbim büyük
Olur allahın izniyle inanın. Sperm sorununu çözmek daha kolay bizlerde en fazla 30 yumurta toplanırken onlarda en az bile bin sperm olsa arasından 3 tanesi sağlıklı ola bile yeter o yüzden karamsar olmayın Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin evlat kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin

Olur allahın izniyle inanın. Sperm sorununu çözmek daha kolay bizlerde en fazla 30 yumurta toplanırken onlarda en az bile bin sperm olsa arasından 3 tanesi sağlıklı ola bile yeter o yüzden karamsar olmayın Rabbim hayırlı anne baba olmayı nasip etsin evlat kokusunu içimize çekebilmeyi nasip etsin
Amin Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin yorumunuz için teşekkür ederim

Merhaba kızlar. 3 negatif denemem var hiçbiri tutmadı. Hepsi 5.gün ikişer embriyo transferiydi. 4.transferimi 10 martta oldum Ngs genetikli 1 embriyo verildi. Bugün 10.günüm 318 çıktı değerim. Rabbim herkese nasip etsin sağ salim kucaklarımızı doldursun 🤲🤲🤲
Rabbim kucağına almayı nasip etsin 4 denememde benimde olur inşallah 😊

Kızlar benim ilk denemem negatif oldu şimdi ikinci transferimi yapalı 6. Gündeyim ağrılarım var başka embriyom kalmadı dondurulmuş stresliyim 🤔 ne yapmak gerek bilmiyorum beklemek en zoru galiba

X