tekrarlayan sistit

Yokartik8998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
3
0
35
Merhaba kızlar

9 aylık evliyim ilişki sonrası tekrarlayan sistit oluyor doktora gittim ilaç verdi kullanınca geçiyor sonra tekrarlıyor en son idrar yolları enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi benim aklıma takılan bu enfeksiyon ve tekrarlayan sistit gebeliğe engel mi korunmuyoruz ama gebelik yok bu durumu yaşayan var mı kafam çok karışık

Bende siksik sistit olurum canim gebelige engelmi bilmiyorum ama bol bol su tuketmelisin ayaklarini sicak tuzlu suda bekletincede iyi geliyor ozellikle suda eriyen tek kullanimlik toz antibiyotik var o mucize gibi bisey benim için

Merhaba bende aynı sistit problemini yaşıyorum. hatta buna balayı sistiti de derler. ben bir krem buldum bunu vajina bölgesine sürdüğünüzde yaklaşık 2 gün içerisinde tamamıyla etkisini görüyorsunuz. düzenli kullanıldığında bu problemden tamamıyla kurtuluyorsunuz. ismi mavi krem. bir çok arkadaş bunu kullandık ve etkisini gördük sizde deneyebilirsiniz. tamamıyla bitkisel. içindeki bitkileride araştırdım tıbta ilaç yapımında kullanılan bitkiler. rahatlıkla kullanabilirsiniz. geçmiş olsun ömür boyuda mutluluklar dilerim.

çok teşekkürler

Arkadaşlar sistit te özellikle tekrarlayanlar da size bir marka söyleyeceğim PAC 36
Doktor Hamilelikte bile kullanılabilecek kadar güvenli olduğunu söyledi Amerika'dan gelip Türkiye'de üretilmiş.
Havuza kaplıcaya giderken yada idrarda yanma başlangıcında kullandığınızda şikayetleriniz sonlanıyor.

Ben hamileyken oldum çok kötüydü ilaçlar bile geçirmedi en sonunda araştırırken okuduğum yazıda Bi su bardağının yarısına sirke yarısına su katıp taharet alın dıyodu denedim üç dört gün hemen geçti iki senedir de olmadım

Bende 5haftalik hamileyim idrar sonrasi cok yanmam oluyor.sistit mi bilmiyorum ürologagittim temiz dedi idrar testi falan ama bu yanmalarim neden olabilir ki.mantar olsa kaşıntı da oluyormus kaşıntı yok asiri yanma var idrar sonrasi ne yapcam bilmiyorum vajinal bolgemde yanma ve doluluk hissediyorum.kadin dogum a gittim yapacak bisey yok bol du ic dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…