Tekrarlayan kimyasallardan sonra sağlıklı gebelik elde eden var mı

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.204
335
26
2 ay arayla 2.kez kimyasal gebelik yaşadım artık psikolojim çok bozuldu tekrar gebelik bile düşünmeye korkar oldum. Daha sonra sağlıklı gebelik elde edebilen oldu mu

1 gerçek hamileligim düşükle sonuçlandi ardından 3 defa kimyasal gebelik yaşadım.. sonra hamdolsun beklemedigim bir anda tedavisiz hamile olduğumu öğrendim. Şükür yavrumu kucağıma aldım sarısı tüm isteyenlere

O kadar zor bir durum ki elinden hiç bir şey gelmiyor.. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin amin

Kanamam dün başladı yani beta 12 ye düşünce başladı pıhtılı ve aşırı yoğun oldu hala devam ediyor
Bende de aynı durum oldu 9. Gün bu gün az miktarda koyu lekelenme şeklinde kanamam oluyor kesilmedi bu 2. Kimyasal gebeliğim diğerinde böyle olmamıştı 6 gün sürüp kesilmişti devam edince size de sormak istedim

Canım 1 ay sonra genetik ve pıhtılaşma için kan ver bence bende öyle yapacam

Hiç beklemeden aldılar kadın doğuma gittiğimde oraya yönlendirdiler verdim kan 1 ay sonra çıkıyormuş sanırım sonuçlar şimdi onu bekliyoruz
Benim doktorum değerlerin tam sıfırlansın öyle kan ver doğru sonuç alalım dedi 20 kasımda verecem ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…