Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar zor bir durum ki elinden hiç bir şey gelmiyor.. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin amin1 gerçek hamileligim düşükle sonuçlandi ardından 3 defa kimyasal gebelik yaşadım.. sonra hamdolsun beklemedigim bir anda tedavisiz hamile olduğumu öğrendim. Şükür yavrumu kucağıma aldım sarısı tüm isteyenlere
Aminn canım kimyasal gebelikden sonra lekelenme şeklinde kanaman oldu mu adetin kaç gün sürdüO kadar zor bir durum ki elinden hiç bir şey gelmiyor.. Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin amin
Kanamam dün başladı yani beta 12 ye düşünce başladı pıhtılı ve aşırı yoğun oldu hala devam ediyorAminn canım kimyasal gebelikden sonra lekelenme şeklinde kanaman oldu mu adetin kaç gün sürdü
Bende de aynı durum oldu 9. Gün bu gün az miktarda koyu lekelenme şeklinde kanamam oluyor kesilmedi bu 2. Kimyasal gebeliğim diğerinde böyle olmamıştı 6 gün sürüp kesilmişti devam edince size de sormak istedimKanamam dün başladı yani beta 12 ye düşünce başladı pıhtılı ve aşırı yoğun oldu hala devam ediyor
Canım 1 ay sonra genetik ve pıhtılaşma için kan ver bence bende öyle yapacamBende de aynı durum oldu 9. Gün bu gün az miktarda koyu lekelenme şeklinde kanamam oluyor kesilmedi bu 2. Kimyasal gebeliğim diğerinde böyle olmamıştı 6 gün sürüp kesilmişti devam edince size de sormak istedim
Merhaba pıhtılaşma mı sebebiyet veriyormuş kimyasal gebeliğin oluşmasınaCanım 1 ay sonra genetik ve pıhtılaşma için kan ver bence bende öyle yapacam
Genellikle evetMerhaba pıhtılaşma mı sebebiyet veriyormuş kimyasal gebeliğin oluşmasına
Hiç beklemeden aldılar kadın doğuma gittiğimde oraya yönlendirdiler verdim kan 1 ay sonra çıkıyormuş sanırım sonuçlar şimdi onu bekliyoruzCanım 1 ay sonra genetik ve pıhtılaşma için kan ver bence bende öyle yapacam
Benim doktorum değerlerin tam sıfırlansın öyle kan ver doğru sonuç alalım dedi 20 kasımda verecem ben deHiç beklemeden aldılar kadın doğuma gittiğimde oraya yönlendirdiler verdim kan 1 ay sonra çıkıyormuş sanırım sonuçlar şimdi onu bekliyoruz
Yaa sonuçları almaya gittiğimde söylüyim o zaman benBenim doktorum değerlerin tam sıfırlansın öyle kan ver doğru sonuç alalım dedi 20 kasımda verecem ben de
Bi sor tabi her doktorun düşüncesi farklıYaa sonuçları almaya gittiğimde söylüyim o zaman ben