tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayanlar. yardımcı olun lütfen

Kizlar bana da yardım etseniz yorumlara çok ihtiyacım var kafam karıştı
geçenay kimyasal gebelik yaşadım ve şimdi yeniden adet oldum bugün 4. Günüm dün hormon testi yaptırmıştım
Kendi doktoruma gittim değerlerin iyi dedi beta negatif değere düşmüş dedi şu anda 4.69 . 5 in altı negatif olarak kabul ediliyor ya. eğer parça kalsaydı dusmezdi dedi yani kürtaja gerek kalmadı çok şükür
prolaktin 38 çıktı biraz yüksekdedi yumurtlamaya sıkıntı yaratır mı dedim eğer göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da rahatlattı
ama biz bu ay denesek yeniden dedim O ada bu ay da korunun beta yeni düştü dedi kararsız kaldım bir kaç güne kadar tamamiyle sifirlanir inşallah Yani ovulasyon dönemine kadar sifirlanir
bir de dişimi yaptiriyorum ya adete bir kaç gün kalana kadar birsey olmaz ya hep ya hiç kuralı geçerli olur dedi Peki hamile iken diş yaptırmak neden sakıncalıdır diye sordum O da değişik bir anastezi varmış o sakıncalı olabilir ama günümüzde onu pek kullanmiyorlar dedi
şimdi bu ay denesek mi biray daha mı beklesek
ayyyyy kafam çok karıştı
eylul7158eylul eylul7158eylul
bana dr fitili yazınca gebe kalırsam sıkıntı olur mu dedim gebeliğin ilk bırıncı ayında alınan ilaç bebegı etkılemez dedi ama bılemıyorum

bana dr fitili yazınca gebe kalırsam sıkıntı olur mu dedim gebeliğin ilk bırıncı ayında alınan ilaç bebegı etkılemez dedi ama bılemıyorum
Ne yaptın canım sıkıntı yoktur inşallah ben bir ay daha beklemeye karar verdim
gönlüm bu ay çooook istiyor ama bekleyeceğim inşallah diğer aya daha sağlıklı olur diye düşünüyorum

Ne yaptın canım sıkıntı yoktur inşallah ben bir ay daha beklemeye karar verdim
gönlüm bu ay çooook istiyor ama bekleyeceğim inşallah diğer aya daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
Slm cnm bende su wn ikinci kimyadalimi yasiyorum bildigim belki farkinda olmadanda olanlar vardr....Bende cikolaya kistide var..Bu ay tup bebege gidecekken yine kimyasal gebelik yasiyorum sen hamilesn kimyadallarinin sebebi bulundumu tedaviylemi hamile kaldn

Slm cnm bende su wn ikinci kimyadalimi yasiyorum bildigim belki farkinda olmadanda olanlar vardr....Bende cikolaya kistide var..Bu ay tup bebege gidecekken yine kimyasal gebelik yasiyorum sen hamilesn kimyadallarinin sebebi bulundumu tedaviylemi hamile kaldn
Oncelikle geçmiş olsun canım Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın Allah sabır versin
Doğal yollardan hamile kaldım canım ikinci dusukten sonra kromozom anomalisi testi ve kan pıhtılaşması testini yaptırdım Genlerın birinde mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması var Düşüğü bundan dolayı yapma ihtimalim var Bu yüzden gebeligi öğrenir öğrenmez iğneye ve coraspirine başladık
Sana da tavsiyem bu testleri yaptır sonra bebek için harekete geçin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Cnm ben 2 kere asilama yaptrdim tutmayinca tupe gidecektik bu adetle zaten hamike kalmam cok zor oluyo oluncada kimyasal oluyo sen bu hamileligini kac degerle ogrenip ilac kullanmaya basladn??Birde bu testleri ozeldemi yaptrdn nasil yol izledin?Sagol cnmmmm

Cnm ben 2 kere asilama yaptrdim tutmayinca tupe gidecektik bu adetle zaten hamike kalmam cok zor oluyo oluncada kimyasal oluyo sen bu hamileligini kac degerle ogrenip ilac kullanmaya basladn??Birde bu testleri ozeldemi yaptrdn nasil yol izledin?Sagol cnmmmm
Unv hastanelerinin genetik bölümünde yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak ama 3 dusugum var de ve hepsi 12 10 13. Haftalik gibi rakamlar olsun değilse kan pihtilasmasina bakmıyorlar ben 6 haftalik falan demiştim yapmadı doktor ben de onları özel bir laboratuar da yaptırdım dört gen için pazarlıkla 350 ye baktirdim kan pihtilasmasi yüzünden bebeğini kaybedenler bölümü var orada bilgi bulabilirsin

Unv hastanelerinin genetik bölümünde yaptırabilirsiniz ücretsiz olarak ama 3 dusugum var de ve hepsi 12 10 13. Haftalik gibi rakamlar olsun değilse kan pihtilasmasina bakmıyorlar ben 6 haftalik falan demiştim yapmadı doktor ben de onları özel bir laboratuar da yaptırdım dört gen için pazarlıkla 350 ye baktirdim kan pihtilasmasi yüzünden bebeğini kaybedenler bölümü var orada bilgi bulabilirsin
Anladm cnm.bu gebeliginde ne zaman gebeligi farkedip igneye basladn ?cunku benim ogrenmemle dusmesi bir oluyo..Zaten kist basima bela hamile kalamiyorum iki kere kaldm ondada kimyasal oldu belki farkinda olmadanda kimyasal yasadigm olmstr

Anladm cnm.bu gebeliginde ne zaman gebeligi farkedip igneye basladn ?cunku benim ogrenmemle dusmesi bir oluyo..Zaten kist basima bela hamile kalamiyorum iki kere kaldm ondada kimyasal oldu belki farkinda olmadanda kimyasal yasadigm olmstr
Ben en son gebeligimde çarşamba test yaptım çıktı cuma sabah pihtilasma tahlil sonucunu aldım ve o gün iğneyle başladık. Eğer sende pihtilasmasi varsa zaten bebis düşündüğün için coraspin kullanmaya başlıyorsun hemen gebeligi öğrenir ogrenmez iğne yapiyorsun Kan pihtilasmasi nedense coraspin ise yarar ovulasyndan 10 gün sonra gebelik test yapmaya başla

Ben en son gebeligimde çarşamba test yaptım çıktı cuma sabah pihtilasma tahlil sonucunu aldım ve o gün iğneyle başladık. Eğer sende pihtilasmasi varsa zaten bebis düşündüğün için coraspin kullanmaya başlıyorsun hemen gebeligi öğrenir ogrenmez iğne yapiyorsun Kan pihtilasmasi nedense coraspin ise yarar ovulasyndan 10 gün sonra gebelik test yapmaya başla
Kan testimi cnm idrar mi ?Bu arada kolayda hamile kalamiyorm pzt si tup bebek druyla gorustm cagirdi...

Kan testimi cnm idrar mi ?Bu arada kolayda hamile kalamiyorm pzt si tup bebek druyla gorustm cagirdi...
Laboquick marka gebelik testleri vardı bende önceki gebeligimde beta 13 iken çıkmıştı incecik hayalet çizgi Şimdiki gebeligimde olabilecegine ihtimal vermemistim ama belirtilerden suphelenip evde test yaptım çıktı hemen kan da baktirdim orada da çok şükür çıktı Ben öğrendikten sonra iki gün boyunca hiçbir şey kullanmadım hatta testi evden sabahlari tekrarliyordum çizgide açılma oldu tekrar kaybediyorum dedim Saat 10 gibi bir gende homozigot olduğunu öğrendim kan tahlilini yenileriz eğer düşüş varsa yapacağımız bir şey yok dedi doktor sonuç çıkana kadar agladigimi hatirliyorum iki gün önce bu sonuç elimde olsaydı bebegimi yasayabilirdi belki diye Ama idrar testi yanıltıcı oldu akşam içilen şu miktari bile çizgi koyulugunu etkiliyor beta çok şükür iki katına çıkmıştı hemen iğnelere başladık bugüne kadar gelebildik Allah in izniyle

Laboquick marka gebelik testleri vardı bende önceki gebeligimde beta 13 iken çıkmıştı incecik hayalet çizgi Şimdiki gebeligimde olabilecegine ihtimal vermemistim ama belirtilerden suphelenip evde test yaptım çıktı hemen kan da baktirdim orada da çok şükür çıktı Ben öğrendikten sonra iki gün boyunca hiçbir şey kullanmadım hatta testi evden sabahlari tekrarliyordum çizgide açılma oldu tekrar kaybediyorum dedim Saat 10 gibi bir gende homozigot olduğunu öğrendim kan tahlilini yenileriz eğer düşüş varsa yapacağımız bir şey yok dedi doktor sonuç çıkana kadar agladigimi hatirliyorum iki gün önce bu sonuç elimde olsaydı bebegimi yasayabilirdi belki diye Ama idrar testi yanıltıcı oldu akşam içilen şu miktari bile çizgi koyulugunu etkiliyor beta çok şükür iki katına çıkmıştı hemen iğnelere başladık bugüne kadar gelebildik Allah in izniyle
Ne guzel cnm ya Allah saglikli dogmasini nasip etsn...Bende pzt si tup bebek druna gitcm ona soyleyecm...

Cnm birde ne kadar zamandr istemistin hemen hamile kalabiliyomusn ve kac kimyasal gecirdn araliklari ne kadardi cok soru soruyorm kusura bakma umarm beni anliyosndr iki yildr bekliyorum ....2 asilama yaptrdm ikisid negatf iki kerede kimyasal gecrdm

Kızlar merhaba yardımlarınıza çok ihtiyacım var :KK43: ben iki yıllık evliyim ve ilk evlendiğim ay hamile kaldım bhgc 1000 oldu sonra düştü, bu ay ve geçen ay aşılama yaptırdımdım bunların da bhgc 100 oldu tekrar düşmeye başladı. doktorum da artık sana yapabileceğimiz bişey yok Allaha kalmış senin işin dene istersen kendin dedi ve beni gönderdi. ne yapacağımı şaşırdım. genetik testi yaptırdık temiz çıktı, kanımda pıhtılaşma var. Son hamileliğimde kan pıhtılaşmasını bildiğimiz iğne bile kullandığım halde düştü. Siz neler yaptınız kızlar banada yardımcı olur musunuz hangi doktora gideceğimi hangi testi yaptıracağımı şaşırdım

X