Merhaba 3 tane dusugum oldu 2 si kimyasal 1i yine sagliksiz gebelikten vucutta atamadigi icin kurtajla sonlandi ve napcagimi şaşırmış durumdayım nolursunuz bana fikir verin ben napayim 2 senelik evliyim zaten zor hamile kaliyorum kalincada bu sekilde oluyor ilkine tiroidden dediler ikinci kurtajdan sonra genetik test verdik orda pihtilasma egiliminden dediler rahim filmide cekildim rahim kalp seklinde ama perde olmadigi icin ameliyata gerek yok dedi bütün doktorlar 15 doktoe gezdim abartisiz o yüzdende histereskopi olmadim 2. Den sonra pihtilasma egiliminden dusugun olmus gebe kalmadan coraspirin gebelikte kan sulandirici igne kullancaksin dedi 3. Ye kalmadan coraspirin kalinca 4000lik igne progestron fitil kullanmama rağmen yine kimyasalla sonlandi dusuklerimin arasinda 6 7 ay var hep doktorum artık yapilcak bisey kalmadı tedavilik durumunuzda yok baska ama artık sasirdim kaldim en iyisi siz biraz ara verin sonra tekrar deneyin demekki Allahtan dedi bizde ara veriyoruz tamam ama insanın aklına takılmıyor digil rahim film ve pihtilasma test sonucum resim attım esimdede sorun yok bu arada benim gibi olan varmi? Ne yaptınız nasıl ilerledi sureciniz? Boyle ust uste kimyasal dusuk yasayip sonrasinda saglikli gebelik yasayip kucagina alan varmi? Sonuc alan kişiler ne onerirsiniz?
Eklentiler
Son düzenleme: