Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan kimyasal düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simsim59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
13
5
1
30
Kızlar ben 2.kez kimyasal düşük yaşadım ve doktorum incelenmesi gerektiğini belirli kan testlerinin yapılması gerektiğini söyledi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu olduysa ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi

Kimyasal belirtilerini nelerdi adet oldum ben bildiğiniz öncesi gebelik belirtileri vardı şimdi kanama 5 gün sonra yogun sekşld ebitti ve testler negatif cıkıyor antibiyotik kullandım bıraktım vajina içim şiş karnımda gebelik devam ediyor mudur

Doktora gitmen lazim, hamilelik şüphesi varsa acilde de bakarlar

Korona dan cıkmak istemiyorum ki psikolojim bozuldu yok mu yaşayan bişey söyleyen belirti falann adetim biteli 10 günü geçti negatif cıkıyorr testleri günlük yaptım

Ben kimyasal gebelik yasadim. 19 gun gecikti test yaptim pozitifti testten1 hafta sonra gittim doktora agrim vardi ve damla damla kan geliyordu. Doktoe bakti kanama gozukmuyor bebekte gozukmuyor. Kan testi istedi 300 kusur cikti 2 gun sonra gel tekrar edelim dedi ertesi gun agrim artti ve kanamam da cogaldi baska doktora gittim progestan igne ve hap verdi. Kanama cok muhtemelen sagliksiz bi gebelik dedi ertesi gub pihti geldi kanama devam etti ve kan testinde degerler dustu. Dr beta hcg 5 in altina duserse kurtaj gerekmez dusmezse kurtaj olucak 1 hafta sonra testi yinele dedi ama kendinden dustu. Sislik vs hissetmedim. Regl donemlerimi takip etmesem normal adet sanardim sadece biraz daha agriliydi

Yani o silik testi kanama olmadan 2 hafta önce mi yaptın? Öyleyse tam yumurtlama zamanında yapmışsın demektir. Bazen bu testler yumurtlama zamanı silik çıkabiliyor.

Adetin
Benim regl biteli 5 gün oluyor karnımda hafif şişlik var ilaç zehirlenmesi yaşadım bilmiyorum belki ondandır. İshal değilim bugun ama cok wc ye çıkıyorum. Sizinde sert mi kaldı kimyasaldan sonra karınla rahim duvarınız arasındaki kısım? Biride neden kürtaj demiş size kimyasal da kürtajlık bişey olmuyor ki kan pıhtısı atıyoruz. Siz ikinci reglinizde mi attınız tam olarak düşüğü

Birce ben çok büyük Bi pıhtı düşürdüm reglin 3. Günü yani tam göremedim ama pıhtıydı yani sizde de öyle mi oldu düşen şey lak diye düştü yani

Yani o silik testi kanama olmadan 2 hafta önce mi yaptın? Öyleyse tam yumurtlama zamanında yapmışsın demektir. Bazen bu testler yumurtlama zamanı silik çıkabiliyor.
Olabilir evet. Yani bu kader kanamaya ve karın ağrısına ishale daha fazla gebe oldugumu sanmıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…