Tekrarlayan Hastalığım

ecelerce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
5
0
1
32
Merhabalar konum biraz uzun olacak, şimdiden okuyan herkese teşekkür ediyorum. Belki benim durumum da olanlar vardır birbirimize destek oluruz. Ben yaklaşık 3 yıl önce şiddetli karın ağrısı ardından bayılarak ambulans ile hastaneye kaldırıldım 3 gün hastanede yattıktan sonra bir sabah beni acil ameliyata aldılar. 9 cm çikolata kistimin olduğunu patladığını yumurtamın dönmeye başladığını söyleyerek. 4 saat süren laparoskopi ameliyatımın başarılı geçtiği söylenmişti. Sonrasında evlendim her şey gayet güzeldi. 1 buçuk yıl önce evlendim ilk 4 ay korunmadık hamile kalamadım doktora gittim ameliyatta sağ yumurtalığımın çok küçültüldüğünü öğrendim. Sorunun bende olmadığını söyleyerek eşimden sperm testi istediler. Sperm sayısı düşük çıktı varikosel ameliyatı oldu hersey yoluna girdi derken en son 3 ay önce kontrole gitmeme rağmen şiddetli bir ağrı ile acile gittim ve öğrendiklerim beni çok üzdü bu seferde sol yumurtalığımda 10 cm çikolata kisti oluşmuş. 3 gün hastanede yattım patlama yok dendi ama hamile kalman imkansız dediler tüp bebeğe yönlendirdiler. Rahim şeklimin ters olduğunu bunun içinde ameliyat olmam gerektiğini ve düşük riskimin olduğunu söylediler. Başka bir doktora gittim o rahim ameliyatına gerek yok bu kist için ameliyat olman çok riskli tüp bebek denemelisin dedi. Bugün başka bir doktora gittim ve yüzüm az da olsa güldü bana öncelikle tüp bebek için uygun değilsin dedi kistim çok büyük olduğu için hamile bile kalsam 5. 6. Aylarda acil ameliyata girmen gerekebilir dedi bebeğini kaybedersin dedi. Skleroterapi yönteminden bahsetti. 1 saat genel anestezi altında yapılan bir işlemmiş kistin içini boşaltıp 3 cm’e düşürüp içine başka bir sıvı enjekte edilecekmiş. Sonrasında tüp bebek deneyecekmişiz. Moralim çok bozuk kafam çok karışık. Lütfen ama lütfen bu konuda bilgisi olan var ise benimle paylaşsın kendimi çok çaresiz hissediyorum. Eşime çok üzülüyorum. Karışık yazdıysam kusura bakmayın çok uykusuzum ve kafam çok karışık.

Bilgim yok maalesef ama Allah yardımcınız olsun. İnsallah mucizevi şekilde kavuşursunuz bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…