- 12 Mart 2020
- 9.693
- 20.747
- Konu Sahibi bir mucizee
4,5 yıllık evliyim 32 yaşındayım..
takrarlayan gebelik kayıplarım var 4 normal gebelik kürtaj bir kimyasal.. en son gebeliğim 17 temmuz 2021 de sonlandı..
biri boş yumurta yüzünden iptal olan bir de negatif 2 tüp denemem var
ikinci tüp denemesinde rahim kalınlaşmadığı için bebeklerin gelişemeyip öldüğünü söylemişti dr bir de zamansız yumurtladığm için
5 ay transfer için bekledim en fazla 7,5 mm olup geri düşüyodu kalınlık
transfer 8,7mm de yapıldı ama olmadı.nicelerini okudum burda 5 6 mm le transfer olup da tutan
ama nasip değilmiş olmadı..derman bulamadm derdime..
amh 0.01
rahim filmi
lupus
pıhtılaşma
sperm
cd56
testleri hemen bildiğimiz bi çok şeyi yaptırdık
bi sonuca ulaşamadk
artık hamilelik de oluşmuyor adetlerim düzensiz kullandığım ilaçlar yüzünden dengem kalmadı
o kadar çok araştırdım o kadar umut aradım kendime çok dualar ettim ama olmadı
artık olmacağını kendime kabul ettirmeye zorluyorum ama olmuyor vermezse Rabbim ne yapsak faydasız biliyorum..ama bi çaresi varsa benim yapabileceğim uğraşmadan durmak istemiyorm..
benzer sorunları olanlar çözüme ulaşanlar gelin destek olalım yol gösterelim birbirimize..
takrarlayan gebelik kayıplarım var 4 normal gebelik kürtaj bir kimyasal.. en son gebeliğim 17 temmuz 2021 de sonlandı..
biri boş yumurta yüzünden iptal olan bir de negatif 2 tüp denemem var
ikinci tüp denemesinde rahim kalınlaşmadığı için bebeklerin gelişemeyip öldüğünü söylemişti dr bir de zamansız yumurtladığm için
5 ay transfer için bekledim en fazla 7,5 mm olup geri düşüyodu kalınlık
transfer 8,7mm de yapıldı ama olmadı.nicelerini okudum burda 5 6 mm le transfer olup da tutan
ama nasip değilmiş olmadı..derman bulamadm derdime..
amh 0.01
rahim filmi
lupus
pıhtılaşma
sperm
cd56
testleri hemen bildiğimiz bi çok şeyi yaptırdık
bi sonuca ulaşamadk
artık hamilelik de oluşmuyor adetlerim düzensiz kullandığım ilaçlar yüzünden dengem kalmadı
o kadar çok araştırdım o kadar umut aradım kendime çok dualar ettim ama olmadı
artık olmacağını kendime kabul ettirmeye zorluyorum ama olmuyor vermezse Rabbim ne yapsak faydasız biliyorum..ama bi çaresi varsa benim yapabileceğim uğraşmadan durmak istemiyorm..
benzer sorunları olanlar çözüme ulaşanlar gelin destek olalım yol gösterelim birbirimize..