Tekrarlayan gebelik kayıpları prograf

Hayatbirumutt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
252
487
27
Kızlarrr bağışıklık baskılayıcı bazı ilaçlar varmış tekrarlayan düşüklere bağışıklık sebep olabiliyormuş böyle bir durum yaşayan varmı ve elinde bağışıklık baskılayıcı prograf ilaç olan varmı artık kullanmayan ve fazladan kalan bana gönderirse o kadar duacı olurum ki kendisine genelde Bülent tıraş hocanın uyguladığı bir yöntem orda tedavi gören varmı

Böyle kafanıza göre kullanacağınız bir ilaç değil bu.Bağışıklığınızdan şüpheniz varsa.otoimmün testi yaptırın Troidlerinize baktırın(haşimato)vs var mı?.Kanda pıhtılaşma (trombofili)var mı baktırın.
Tüp bebek içinse lütfen doktorunuza danışın.(prednol,prograf,dekort birçok ilaç çeşidi var)

Kızlarrr bağışıklık baskılayıcı bazı ilaçlar varmış tekrarlayan düşüklere bağışıklık sebep olabiliyormuş böyle bir durum yaşayan varmı ve elinde bağışıklık baskılayıcı prograf ilaç olan varmı artık kullanmayan ve fazladan kalan bana gönderirse o kadar duacı olurum ki kendisine genelde Bülent tıraş hocanın uyguladığı bir yöntem orda tedavi gören varmı
Bülent hocada 2 kere transfer oldum , bu ilacı kullandım bunun dışında gebelik aşısı ,embriyo yapıştırma ,mikroçip vs hepsi yapıldı ancak 2 side olumsuz sonuçlandı .Tedaviler kişiye özel oluyor o nedenle en doğru kararı doktorunuz verecektir.

5 doğal gebelik kaybım var 6.tüp bebek oldu 7.haftada kalbi durdu prograf dekort iğneler oxapar kullanmama rağmen değişen bişi olmadı

Ben kullandim bu ilaci bulent hocadq tedavi gordum… benim surecim olumlu sonuclandi , hocadan da surecten de hic suphe duymadim ne onerdilerse yaptirdim, bence bulent hocaya guvenin

3 senedir aralıksız tedavi gören hastasıyım yurt dışında yaşıyorum okadar aralıksız tedavi gördüm ki düşünün evime senede 1 kere 1 aylığına anca gidebiliyordum.sayısını demek istemeyeceğim kadar gebelik kaybım vardı onca histereskopi yaptılar genetik taramalı 3 tüp bebek denedik tutmadı.Allah’ın işi ya kendiliğinden hamile kalmısım.geldim Türkiye’ye hemen aradım hoca bş beni muane etsin dedim hayır normal gebeliklere hoca bakmıyor dedi.ki prp den kendiliğinden hamile kalanlara oysaki ilk muanesini yapıyormuş okadar yıldır evime bile doğru dürüst gitmezken onca özel baksın diye hocaya dünyanın parasını verirken iyidi onda bile 2 dk bile konusmuyordu sen tam konuscagın zaman gidiyordu.üstelik yurt dışında yaşıyoruz diye başta öyle bişi yok ta ki tedavi başlattırıp bu sefer yurt dışında yaşıyorsunuz 4 katı hastalarından fazla para alıyordular tl üzerinden de değil Euro ben kızınca nasıl bakmaz onun hastasıyım belki yaptığı ameliyatlardan dolayı hamile kalmısımdır Cnk uzun süre hamile kendiliğinden olmuyordu olsada kalp atışı duruyordu.prpyle kendiliğinden hamile kalan hastaların ilk muanesini nasıl yapıyorsa benimkinide yapsın diyip kızonca randevu verdiler öyle bi zamana o randuvüyüde kabul ettilerki 2 hafta sonraya tamda hocanın gireceği zamana ayarlanmışlar şuan bebeğimin kalbi durdu karnımda ölü hiç bi şekilde hakkımı helal etmiyorum okadar para döktüm niye kendiliğinden hamilelik diye muane etmeyi bile kabul etmediler yazıklar olsun

Böyle kafanıza göre kullanacağınız bir ilaç değil bu.Bağışıklığınızdan şüpheniz varsa.otoimmün testi yaptırın Troidlerinize baktırın(haşimato)vs var mı?.Kanda pıhtılaşma (trombofili)var mı baktırın.
Tüp bebek içinse lütfen doktorunuza danışın.(prednol,prograf,dekort birçok ilaç çeşidi var)
Bagışık problemi olmayanlarada veriyorlar genetik taramalı 3 tüp bebelerde de kullandım daha önceki tüm hamileliklerimde kendiliğinden olmuştu ama tutmadı bile herkese veriyorlar bunu konuştuğum arkadaşlarım vardı hiç birinde bagışıklık sorunu yok ama herkese transfer sonrası aynı ilaçlar veriyolar

5 doğal gebelik kaybım var 6.tüp bebek oldu 7.haftada kalbi durdu prograf dekort iğneler oxapar kullanmama rağmen değişen bişi olmadı
6.tüp bebek olan ngsli miydi? Bende şuan bebeğimin kalp atışı durdu karnımda ölü malesef düşürmeyi bekliyorum

Ben kullandim bu ilaci bulent hocadq tedavi gordum… benim surecim olumlu sonuclandi , hocadan da surecten de hic suphe duymadim ne onerdilerse yaptirdim, bence bulent hocaya guvenin
Bi memnun kalmayan ben miyim 3 yıldır hastasıydım niye kendiliğinden gebelik oldu diye ilk muaneyi bile kabul etmedi oysaki bebeğin olduğunda seninle tv ye çıkıcaz derdi çok gebelik kaybım var diye .malesef tüp bebekle 3 kere ngsli denedi kalamadım diye reklamı olmaz diye beni kabul bile etmedi en son tartıştığımda ozamanda bebeğin gelişimi geriye gidiyordu tamda hoca yurt dışına cıktıktan sonra kabul ettiler biliyordular bebek zaten karnımda ölecekti daha bu saatten sonra gitmeye bile gerek kalmadı

Bagışık problemi olmayanlarada veriyorlar genetik taramalı 3 tüp bebelerde de kullandım daha önceki tüm hamileliklerimde kendiliğinden olmuştu ama tutmadı bile herkese veriyorlar bunu konuştuğum arkadaşlarım vardı hiç birinde bagışıklık sorunu yok ama herkese transfer sonrası aynı ilaçlar veriyolar
Biliyorum ben de kullandım bu ilacı.Tüp bebekte veriliyor,Ama arkadaş dr vermeden rastgele kullanmak istediği için öyle yazdım,Benzer bir ilaç verir doktoru belki farkında olmaz ikisini birden kullanır sorun yaşar.Reçete edilmeden tedavi sırasında kullanılmasının doğru olmadığını yazdım.

Biliyorum ben de kullandım bu ilacı.Tüp bebekte veriliyor,Ama arkadaş dr vermeden rastgele kullanmak istediği için öyle yazdım,Benzer bir ilaç verir doktoru belki farkında olmaz ikisini birden kullanır sorun yaşar.Reçete edilmeden tedavi sırasında kullanılmasının doğru olmadığını yazdım.
O konuda haklısın tabikide danışmasıda lazım dediğiniz gibi muadilini benzeyeni verir bu sefer sorun yaşar

Bağışıklık üzerine hiçbir ilaç vermedi doktorum transferim var on gün sonra doktorumla konuşup rica edeceğim bu konuda kullanmak istiyorum çünkü kayıplarım var artık riske atmak istemiyorum her şeyi denemiş olmak istiyorum
Anlıyorum seni.doktorun prednol,dekort vs hiçmi birşey vermedi?Doktorunla konuş lütfen.Transfere karar verilirse prednol yazsın sana(devlet karşılıyor) 5gün kullandırıyor. İçin rahat etsin en azından.

6.tüp bebek olan ngsli miydi? Bende şuan bebeğimin kalp atışı durdu karnımda ölü malesef düşürmeyi bekliyorum
Ngs li değildi ben kürtaj materyalini genetiğe yolladım sağlıklı erkek bebek çıktı sağlıksız anomalili olsaydı bebekler sakat o yüzden tutunma olmuyor dicektim ngs deneyecektim ama sağlıklıymış ngs falan denemem

Ngs li değildi ben kürtaj materyalini genetiğe yolladım sağlıklı erkek bebek çıktı sağlıksız anomalili olsaydı bebekler sakat o yüzden tutunma olmuyor dicektim ngs deneyecektim ama sağlıklıymış ngs falan denemem
Ne yapmayı düşünüyorsunuz bende daha öncekileri göndermiştim sağlıklı çıkmıştı

X