• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan gebelik kayıpları

denizkizi_ml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
89
0
36
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar
3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz ama sonuç hep hüsran
1. gebeliğimde dış gebelik oluştu ve ilaçla sonlandırıldı
, 2. gebeliğimde 8 haftalık kalp atışı durdu küretaj oldum.
araştırma hastanesine gittik ofis histeroskopi yapıldı ve endometrial polip ameliyatı oldum. 2ay sonra hamile kaldım ama sonuç yine hüsran
bende hipotiroid hastalığı var ilaç kullanıyorum, talasami taşıyıcılığı var onunla ilgili bir ilaç kullanmıyorum
ANA(+), trombofili paneli bakıldı onda da mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon saptandı
gebe kaldığımda (3. gebelikte) clexan+coraspin+folic plus ve eutoroks 25mg kullandım. 12 haftaya gelene kadar herşey yolunda gibiydi ama 12. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve pazartesi günü bebeği normal doğumla doğurtturup kromozon analizi için gönderdik, (daha önce eşimede banada kromozon analizi yapıldı ve temiz çıktı).

Merak ettiğim nasıl bir yol izlememiz gerekiyor, ne olur aynı durumda olanlar varsa bana yardımcı olabilimisiniz

İnşallah Rabbim bize de sağlıklı evlatlar verir bizde anne oluruz:(

merhaba arkadaşlar
3 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz ama sonuç hep hüsran
1. gebeliğimde dış gebelik oluştu ve ilaçla sonlandırıldı
, 2. gebeliğimde 8 haftalık kalp atışı durdu küretaj oldum.
araştırma hastanesine gittik ofis histeroskopi yapıldı ve endometrial polip ameliyatı oldum. 2ay sonra hamile kaldım ama sonuç yine hüsran
bende hipotiroid hastalığı var ilaç kullanıyorum, talasami taşıyıcılığı var onunla ilgili bir ilaç kullanmıyorum
ANA(+), trombofili paneli bakıldı onda da mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon saptandı
gebe kaldığımda (3. gebelikte) clexan+coraspin+folic plus ve eutoroks 25mg kullandım. 12 haftaya gelene kadar herşey yolunda gibiydi ama 12. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve pazartesi günü bebeği normal doğumla doğurtturup kromozon analizi için gönderdik, (daha önce eşimede banada kromozon analizi yapıldı ve temiz çıktı).

Merak ettiğim nasıl bir yol izlememiz gerekiyor, ne olur aynı durumda olanlar varsa bana yardımcı olabilimisiniz

İnşallah Rabbim bize de sağlıklı evlatlar verir bizde anne oluruz:(

ALLAH yardimciniz olsun sabr edin INSALLAH MUTLAKA gelecektir bebeginiz o guzel meleyiniz... her seyin bi vakti zamani var hayirlisi neyse o olsun

iğne kullandığınız halde düşük olduysa bebekte kromozom sorunu olabilir yada bebeğin genetiği temiz çıkarsa iğne dozu yetersiz kalmış olabilir kan pıhtılaşmasınedeniyle düşükyaşayanların topiği var oraya bak cnm orda bizim gibi bir sürü arkadaş var bende 2 düşük yaptım hiç bi sorun yok sadece mhtrf 677 heterezigor 3.de iğne olacağım

Back