• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan dusulerde histeroskopi

gksutylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
215
87
13
29
Kizlar merhaba 2 buçuk yıllık evliyim 1 dis 4 kimyasal yaşadım hic bir sorunumuz yok doktorum histeroskopi yapti 3 gün önce dusukleri önleyen gebelik şansını yükselten bir tedaviymis yaşayan var mı bilgi verir misiniz ??? Ve dua istiyorum hayirli sağlıklı bir evlat Rabbım herkese versin bana da :anneadayı::KK200:

Kizlar merhaba 2 buçuk yıllık evliyim 1 dis 4 kimyasal yaşadım hic bir sorunumuz yok doktorum histeroskopi yapti 3 gün önce dusukleri önleyen gebelik şansını yükselten bir tedaviymis yaşayan var mı bilgi verir misiniz ??? Ve dua istiyorum hayirli sağlıklı bir evlat Rabbım herkese versin bana da :anneadayı::KK200:
Öncelikle çok geçmiş olsun. Düşükleri engellediğini bilmiyorum ama gebe kalmayı kolaylaştırdığını biliyorum. Yediğiniz yemeklere de çok dikkat etmeniz lazım. Hormonlu yiyecekler almış başını gidiyor. Aralık ayında histeroskopi ve labaroskopi oldum. Herhangi bir sorun yok denildi. Halen de hastanelere gidiyorum. İlk defa bu hafta pozitifi gördüm ama femara kullandım diye. Pazartesi günü doktora gidecem insaallah değerim artmıştır.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Düşükleri engellediğini bilmiyorum ama gebe kalmayı kolaylaştırdığını biliyorum. Yediğiniz yemeklere de çok dikkat etmeniz lazım. Hormonlu yiyecekler almış başını gidiyor. Aralık ayında histeroskopi ve labaroskopi oldum. Herhangi bir sorun yok denildi. Halen de hastanelere gidiyorum. İlk defa bu hafta pozitifi gördüm ama femara kullandım diye. Pazartesi günü doktora
Kontrol tedbir amaçlı yapıldı bir sorun çıkmadı rahime cizik atıldı bilmiyorum bende bundan sonra nasıl bir yol izlenir :dua::KK43:

Back
X