cok tesekkur ederım Rabbim kimselere yaşatmasın tek duam budur.bugun dokuz aylık bır bayanda kalb ı durmus dıe doguma alındı bunlar da kotu asla bırı bırınden farklı acılar degıl bılıyorum herkesın Allah yardımcısı olsunCanim benim oncelikle cok gecmis olsun... Benimde 3 adet tekrarlayan dusugum oldu. Universite hastanelerinin bir cogunda genetik bolumu oluyor sadece senden ve esinden kan aliyorlar hem kan pihtilasmasina hemde kromozom sorunlarina bakiyorlar
Sonuclar yaklasik bir ay sonra cikiyor. Yalnizca kacinci gebelik kaybiniz diye soruyorlar bazi yerler uc den once arastirma yapmiyorlar o yuzden sorarlarsa uc adet oldugunu soyle.
Bende ayni seyleri yasadim hem kan pihtilasmam hem tek gen hastaligim cikti suan kan sulandirici igne vuruluyorum her gun.. Onemli olan sorunun bulunmasi. İnsallah en kisa zamanda sebebi netlesir bu kayiplarinin ve mutlu gunlerini de paylasmak nasip olur.. Allah sabir versin.. Cennette seni karsilayacak iki adet melegin olmus.. Bugunlerini unutturacal mutluluklar yasaman dilegiyle duacinim arkadasim..
bırde nedensız de olabılır esımde cok anlayıslı degıl doktora gıdelım yada tup bebek vs derken onların dusmeyecegının garantısı var mı dıye apır sapır bır cumle duydum.kendı halıme mı yanayım yoksa boyle bır soruya mı bılmıorum bu ıkıncı basıma gelıyor bole kurtaj .Amin canim.. Kac haftalik oldugu hic fark etmiyor aci ayni aci.. İnsallah nedeni en kisa zamanda tespit edilsin.. Esine de sanada sabir diliyorum.
Tup bebekte saglikli olan embriyo secimi yapiliyor ama oncelikle genetik uzmani ile gorusup genetik testi yaptirmaniz yaptirmaniz gerek. Bende direk tup bebek dusunmustum genetikci testlerimin sonuclarina gore normal yolla gebe kalabilecegimi soyledi. Kan pihtilasmasi ile ilgili iki mutasyon saptandi o yuzden hem kan sulandirici igne hem asprin kullaniyorum simdi. 19. Kromozomumda kopukluk cikti onunla ilgili de gebe kaldiktan sonra pretanal tani onerdiler (amniyosentez).bırde nedensız de olabılır esımde cok anlayıslı degıl doktora gıdelım yada tup bebek vs derken onların dusmeyecegının garantısı var mı dıye apır sapır bır cumle duydum.kendı halıme mı yanayım yoksa boyle bır soruya mı bılmıorum bu ıkıncı basıma gelıyor bole kurtaj .
kımı ne tup bebegı dusunuyorsun sen hamıle kalabılıyorsun kı dıyorlar.Sizin bilginiz varmı?tup bebek garantı bır yol degılmı dusuk olamamsı ıcın..hıc hamıle kalamayan dogal yollarla hamıle kalamayanlara mı uygulanıyor..Bu testlerı vs yaptırıp sorun bulunamamıs olanları duydum..boyle bır sey var mı?elbette hersey kaderden...ama anlam veremedım bu seferkıne cunku kalbını gecen hafta bugun duymustum.bır hafta sonra aynı gun atmıyor..
gıtmek zorunda..ben ucuncu kez bole bısı yasayamam en azından bunu yapmalı..genetık test ıcın hangı bolume gıdılıyor.yarınkı parcayı patalojıye gondermelımıyım?kurtajı yapacak doktor gereksız ama sen bılırsın gıbı davrandı..okuduklarıma gore kesınlıkle gonderın dıye yazanlar vardı..yarınkı kurtajda cocuk patalojıye gıtsın mı sence?Tup bebekte saglikli olan embriyo secimi yapiliyor ama oncelikle genetik uzmani ile gorusup genetik testi yaptirmaniz yaptirmaniz gerek. Bende direk tup bebek dusunmustum genetikci testlerimin sonuclarina gore normal yolla gebe kalabilecegimi soyledi. Kan pihtilasmasi ile ilgili iki mutasyon saptandi o yuzden hem kan sulandirici igne hem asprin kullaniyorum simdi. 19. Kromozomumda kopukluk cikti onunla ilgili de gebe kaldiktan sonra pretanal tani onerdiler (amniyosentez).
Esler daha soft yasiyorlar bunu maalesef. Senin uzuntunu anlayamayabiliyorlar hatta zaman zaman. Bu zor gunleri yasarken ben esim bana onun cocugu olacakmis bunun cocugu olacakmis diye is yerinden bayanlarin gebelik haberlerini verirdi boyle bogazim dugumlenir gozlerim dolardi tekrat tekrar yasardim acimi da anlamazdi beni.. Ams genetik testinde birlikte test yapiyorlar bir tup esinden bir tup senden kan alip birtakim sorular soruyorlar ailede dusuk yasayan var mi vs gibi.. Genetik testine gider ama degil mi esin?