tekrarlayan düşükler

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
günaydın arkadaşlar. geçen hafta 3. kez bebeğimi kaybettim ancak benim adet gecikmesinden 1 hafta sonra düşüyor. yani sadece beta hcg de hamileliğim çıkıyor sonrasında da kanama. samsun da yaşıyorum ve burada gitmediğim doktor kalmadı. benim tek tüpüm kapalı çıktı, genetik test yaptırdım normal çıktı. sadece kan pırtılaşması kaldı. onu da haftaya alacağım. 2. düşükten sonra adet düzensizliği başladı 2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında da kanda hamile olduğumu öğrendim. ne yapacağımı şaşırdım vallahi. bu ay yine d. kontrol hapına başladım adet olunca doktora gideceğim klomen verip birden fazla yumurta elde edeceğiz dedi. yalnız merak ettiğim doktorum küçük küçük birçok yumurta var dedi sormayı unuttum polistik over olmuş olabilir miyim bu hastalık sonradan olabilir mi?

merhaba, şu an hamilesiniz gördüğüm kadarıyla Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Önceki tekrarlayan düşüklerinizin sebebi için nasıl bir tanı koydular? ben de şu an 3 düşük yaptım ve her şey hemiz çıktı sadece henüz pıhtılaşma testi yaptırmadım. Siz nasıl bir yol izlediniz düşüklerden sonra?

İyi akşamlar çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi Can'ım bana tanı konamadı en son yumurta rezervi ve kalitesinde problem var dendi amh ye bakıldı ve birçok Dr a göre hamile kalmam mucize dendi pıhtılaşma vs ben de yaptırdım yaptırmadım bir şey kalmamıştır inşallah bu bebeğimde sağlıklı ve hayırlı olur 17 aylık bir oğlum var şimdi de hamileyim morelini bozma sakın tıp önemli ama her şeyi bilemiyorlar iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…