Tekrarlayan düşükler

nurbanu44

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
24
8
6
35
Merhaba arkadaşlar, ben beş kere doğal yollarla hamile kaldım ancak en fazla dokuz hafta sürdü, üçünde kalp atışı oluşmadı, ikisinde kalp atışı oluştu ancak daha sonra kalbi durdu pıhtılaşma var kan sulandırıcı kullanıyorum, folik asit ve b12 de kullandım. Her şey tam bir eksik yok. Şimdi eşime de bana da kapsamlı wes testi yapıldı. Sonuçlar henüz çıkmadı. Yeni kürtaj oldum kontrol için gittiğimde doktorum bağışıklık baskılayıcı tedavi uygulayacağız bundan sonra dedi. Lütfen bu şekilde tedavi görüp sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı?? Varsa bana yazar mısınız? Artık gerçekten çok kötü durumdayım. Umudum yeşeriyor derken her şey başa sarıyor. Bu şekilde olan kişiler neler yaptınız ne sonuçlar elde ettiniz lütfen paylaşır mısınız???

araştırma hastsnesinden tıbbi genetik bölümden geniş çaplı test yaptırmalısınız eşinizle beraber ona göre gebelikte kaç doz iğne ve gerekli takviyelerle ilerlemeniz gerekli bunun içinde riskli gebelik doktorlarını tercih etmelisiniz bebeklerin cinsiyetleri belli miydi bilginiz var mı

İlk gebeliğimden beri perinatalog gözetimindeyim. 0,4 kan sulandırıcı kullandım takviyeleri de aldım. Kapsamlı genetik yeni verdik sonuçlar çıkmadı henüz. Cinsiyetlerini bilmiyorum küçük haftalarda düşük oldu.

coraspirin kullanmadınız mı bazen pıhtılaşma ileri düzeyde olup da iğne yetmediği durumlar oluyor hapla da destekleniyor ya da iğne günde ikiye çıkarılıyor böyle bi tedavi önerdi mi acaba doktorlar

coraspirin kullanmadınız mı bazen pıhtılaşma ileri düzeyde olup da iğne yetmediği durumlar oluyor hapla da destekleniyor ya da iğne günde ikiye çıkarılıyor böyle bi tedavi önerdi mi acaba doktorlar
Yok aspirin kullanmadım, iğneyi de kalp atışını duyduktan sonra kullandım yani doktorum öyle kullanmamı istedi

Yok aspirin kullanmadım, iğneyi de kalp atışını duyduktan sonra kullandım yani doktorum öyle kullanmamı istedi
Pıhtılaşma yaşayan bazı kişiler aspirin ve iğneyi beraber kullanarak hatta aspirine gebelikten önce başlayarak iğneyi de 2 doz yaparak sağlıklı doğum yapmışlardı sizde de aynı sebepten düşük çok tekrarladığına göre belki böyle bi çözümü olabilir tabi doktorlar daha iyi bilir ama başka bi doktorla bu şekilde görüşün isterseniz

Teşekkür ederim doktoruma söyleyeyim

belki dozu az gelmiş olabilir iğnenin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ve bu son acınız olur tekrar aynı acıyı yaşamazsınız bnde sizin gibi iğne kullanıyordum artı coraspin alıyordum artı olarak

Aminnnn çok teşekkür ederim. Siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah bebişinizi. Alllah ikinizi de korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…