Tekrarlayan düşükler

Tugbaa157

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
148
55
28
Merhaba arkadaşlar 2 düşüğüm var bunun sebebi rahimde perde var diye söyledi doktorlar ve bende o perdeyi aldırdım histeroskopi + laparoskopi ameliyatı oldum ve 4 ay sonra tekrardan hamile kaldım ve bugün tekrardan kanamayla hastaneye gittim kesem yolk sac duruyor fakat kanama düşüğe de neden olur dedi duradabilir iğnemi vuruldm progestan verdiler şuanda beklemedeym herkesten dua bekliyorm vee en önemlisi böyle kanamalı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alan varmı

Merhaba arkadaşlar 2 düşüğüm var bunun sebebi rahimde perde var diye söyledi doktorlar ve bende o perdeyi aldırdım histeroskopi + laparoskopi ameliyatı oldum ve 4 ay sonra tekrardan hamile kaldım ve bugün tekrardan kanamayla hastaneye gittim kesem yolk sac duruyor fakat kanama düşüğe de neden olur dedi duradabilir iğnemi vuruldm progestan verdiler şuanda beklemedeym herkesten dua bekliyorm vee en önemlisi böyle kanamalı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alan varmı
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi,herşey ALlah tan canım biz duamızı edelim gerisi ALlah a kalmış,hayırlısı sağlıklısı neyse o olsu n🤲

Ah canim inşallah saglikla kucagina alirsin. Kuzenimin esi gençliğinin basindan itibaren yogun kanama geçirdi doktorlar bebek yuzde 10 tutunuyor dedi. Parçalı parçalı kanamaları oldu oyleki kadin kan takviyesi aldi zayıfladı yüzünden gozu bembeyaz oldu haatanelerde yatti kanama ara ara kesilsede genwlde devam etti uzerine 7 ayi dolmadan suyu geldi yine hastaneye yatti 3-4 hafta daha bebeğim icerde tutmayı başardılar erken dogum yapti şimdi cok şükür iyi bebisi. Demem o ki Allah nasip ettiyse her turlu zorluğa ragmen doğuyor doktorların bile ümidi yoktu bizim bebisten ama nasip iate yiyecek lokması varmis. Benim 11 haftalik kalbi durdu mesela ne bir kanama ne de sancı hic belirti yokken nasip diycez sabredecez

Back
X