Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan dusukler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanimlar bende 25 gun önce 6 aylık oğlumu erken dogum yaparak kaybettim iki kizim car çok şükür bende merak ediyorum düşük veya erken dogum sonrası bebeği olan var mi birde sorun düşük ve erken dogum erkek bebeklerde çok oluyormuş sizin bebeklerinizin cinsiyeti bellimiydi bu dogrumu acaba

Bunu bıze de soyledıler ablamın doğan ıkısıde kız.ama ne farkeder kı sevgılerı dunyaya yeter ha kız olmus ha erkek

Bunu bıze de soyledıler ablamın doğan ıkısıde kız.ama ne farkeder kı sevgılerı dunyaya yeter ha kız olmus ha erkek
Cnm bunu sormamin sebebi bir sonraki gebeligim erkek olursa yine erken dogum mu olur acaba tabi ki rabbim hayırla nasip etsin kizlarim da sıkıntı yaşamadım hiç oglum da yaşadım sonraki gebeligim sorunlu olacak diye tedirginim

kanda genetik pıhtılaşma testi
eşiniz ve sizin kromozom değerleriniz
sperm fısh paneli... sperm genetik yapısında bozukluk olabilir.
ve en önemlisi IgG ve IgM testleri
bunlarada baktırın lütfen

İnşallah hiç sorun yaşamazsın canım benim.sapasağlam kucagına alırsın inşallah

Başınız sağ olsun. allah diğer çocuklarınıza sağlıklı ömürler versin inşallah...
erkek bebeklerde erken doğum çok oluyor demek kesinlikle doğru değil... dendiği gibi olsa neslimiz tükenirdi sperm oluşumunu sağlayan y kromozomu... zaten insanoğlu doğada diğer canlılara göre çok kolay üreyebilen bir canlı değil... her oluşan döllenme sağlıkla doğuma ulaşacak diye bir şeyde söz konusu değil her zaman %40 larda bir risk var... erken doğumun bir çok sebebi var... doktorunuz açıklamıştır size rahim ağzı yetmezliği, romatizmal hastalıklar, yaş faktörü vb.... bunun çocuğun cinsiyeti ile bir alakası olamaz... dediğim gibi Y kromozomundan kurtulmak kolay bir durum değil çünkü...

Kizlar ben de maalesef iki sefer ayni acıyı yaşadım ilkinde kalbi hic atmadi ikincide de 9.haftasinda kalbi durdu. 26subatta kürtaj oldum simdi adet olmayı bekliyorum testlerin yapimi için

Kizlar ben de maalesef iki sefer ayni acıyı yaşadım ilkinde kalbi hic atmadi ikincide de 9.haftasinda kalbi durdu. 26subatta kürtaj oldum simdi adet olmayı bekliyorum testlerin yapimi için
Geçmiş olsun, allahım bidaha böyle acılar yaşatmasın hiç birimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…