- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
-
Sen de bendensin galiba...Bende şurada bekleyeyim
Aynen 4 düşük yaptım, senin kaç taneSen de bendensin galiba...
Dün gece 3. Düşüğümu yaptimAynen 4 düşük yaptım, senin kaç tane
Kan pıhtılaşmasına baktırdınız mı?Merhaba kızlar. Tekrarlayan Dusuklerden sonra sağlıklı bi hamilelik geçirip doğum yapanlar var mı? ?
Baktırdim yokKan pıhtılaşmasına baktırdınız mı?
Geçmiş olsun canım bende bir hafta önce kürtaj oldum 4.yüDün gece 3. Düşüğümu yaptimbir sürü test yaptırdım ikincisinden sonra hiçbir sıkıntım yok ama düşüyor yine de
Benim de yapıldı bütün testlerim, kürtaj olduğum gün doktorum, tahlillerin eksik olduğunu söylediBaktırdim yok
Sana da ben hiç kürtaj olmadım. Pıhtılaşma sorunu olmadığı halde bu sefer coraspirin de verdi doktor ama yine olmadı. Gelisememisti zaten 2 hafta geriden geliyordu bekliyordum her an düşecek diye ama insan yine de etkileniyor ...Geçmiş olsun canım bende bir hafta önce kürtaj oldum 4.yü
Hangileri eksikmis? ? Hangi testler yapıldı hatırlıyor musun?Benim de yapıldı bütün testlerim, kürtaj olduğum gün doktorum, tahlillerin eksik olduğunu söyledi
Pıhtılaşma testlerim eksikmiş, ve bunun için, ben kanımı verdim ne hikmetse eksik yapmışlarHangileri eksikmis? ? Hangi testler yapıldı hatırlıyor musun?
Anladım ben antalya eğitim araştırma hastaneside yaptırdım tüm testleri bi eksik yoktur heralde bende tedirgin oldum şimdi bakPıhtılaşma testlerim eksikmiş, ve bunun için, ben kanımı verdim ne hikmetse eksik yapmışlar
Canım ben istanbul anadolu yakasındayım, marmara eğitim araştırma var bütün testlerimi orda yaptırdım kontrolede zeynep kamile gidiyorum, zeynep kamilde söylendi bana testlerin eksik yapılmış diye, işin ilginç yanı da bana doktorum 9 hafta boyunca, testlerin eksik yapılmış demedi, kürtaj oldukdan sonra ben başka doktora sordum o söyledi bana, ayın sonunda eksik testlerim yapılacak, Bide ben sübyan diye bişey duydum onun için hocaya gidicem her yönden araştırıyorumAnladım ben antalya eğitim araştırma hastaneside yaptırdım tüm testleri bi eksik yoktur heralde bende tedirgin oldum şimdi bak
O nedir??Canım ben istanbul anadolu yakasındayım, marmara eğitim araştırma var bütün testlerimi orda yaptırdım kontrolede zeynep kamile gidiyorum, zeynep kamilde söylendi bana testlerin eksik yapılmış diye, işin ilginç yanı da bana doktorum 9 hafta boyunca, testlerin eksik yapılmış demedi, kürtaj oldukdan sonra ben başka doktora sordum o söyledi bana, ayın sonunda eksik testlerim yapılacak, Bide ben sübyan diye bişey duydum onun için hocaya gidicem her yönden araştırıyorum
Ablamda sizin gibiydi.3 düşük yaptı.sonra hocaya gitti kuran yazdırdı kendı tasıdı.tekrar hamıle kaldı doğurdu cok şükür.sonra tekrar hamıle kaldı bunda yaptırmadı buda düştü.sonra tekrar kaldı ona yaptırdı oda doğdu cok şükürHamileliğin ilk haftalarında korkulu rüya görüyorum ben, ama normal bi korkulu rüya değil en az bi kaç günümü etkiliyor, kaynanam da benim gibi olurmuş sübyan muskası yaptırdıkdan sonra doğum yapabilmiş
Benim başından beri kahverengi akintim vardı 2 hafta falan sürdü en son dün kana çevirdi sabah kalktığımda acayip belim agriyordu. Hep yattım. Sonra wc de pıhtılaşma gelmeye başladı. Ve hep kontrol ettim gelen pihtilari. En son iki parça şeklinde kese geldi böyle şeffaf dan beyaza dönük bi doku parçası.kızlar düşük yaptığınızı nasıl anlıyorsunuz
Inşallah biraz dinlendikden sonra tekrar deniycem bu muskayıda yaptırmayı düşünüyorum, ablan hamile kalmadanmı yaptırdı, yoksa hamile kalıncamıAblamda sizin gibiydi.3 düşük yaptı.sonra hocaya gitti kuran yazdırdı kendı tasıdı.tekrar hamıle kaldı doğurdu cok şükür.sonra tekrar hamıle kaldı bunda yaptırmadı buda düştü.sonra tekrar kaldı ona yaptırdı oda doğdu cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?