Tekrarlayan düşük yaşayanlara umut olsun

cokemel7380

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
84
1
16
İstanbul
6 yıl bekleme-4 düşük(3 ü kürtaj sonuçlanan)-sayısız testler (hormon testleri, spermiyogram, çapadada 7 farklı kan pıhtılaşma testleri, antikaryolipin , proteinc, proteins, Histe roskopi ,çapada genenik testler, ve hatırlayamadıgim kadar bitki kurleri) daha nekadar anlatayım. Sonuç hepsi normal en iyi doktorlara gittim hiçbiri açıklayamadi.Tüp bebeği önermediler senin zaten oluyor dediler.O günleri anlatamam çaresizlik başka bi adı yoktu içimde bulunduğum durumun.
Şimdi hamileyim çok şükür Bebeğimi gördüm kalp atışlarınida duydum gözyaşlarıyla dinledim bebeğimin o minik atışlarıni.Diyeceğim oki umutsuzluk yok asla Allah çok büyük sadece zaman ve umut ve dua

Çokomel meraba, hatırladın mı beni. 7 kere gebelik kaybı yaşamıştım. Şu an kazayla 8.ye hamileyim. 6+3te kalp atışı duyamadık. Salı tekrar gidicem, umarım iyi haberler alırım. Senin durumunu merak ettim. Nasıl gidiyor gebelik, devam mı?

Salome canım ben de iki kez kürtaj oldum tıbben bir şey çıkmadı en son hocaya gittim dua yazdı. Hamileyken korkuyorsan, kabus görüyorsan sebebi bu olabilir. Senin de tıbben bir sıkıntın yoksa bir de bunu dene istersen. Her bebek bizden bir Şeyler götürüyor çünkü. Allah sana da bana da nasip eder inşallah hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…