• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan düşük yaşayan varmı aciill

BAY09

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
2
0
16
Aydın
selamlar kızlar ben yeniyim bir oğlum var 8 yaşında ondan sonra da üç düşüğüm oldu ve üç kürtaj tabiki genetik araştırması yapıldı bi problen yok sadece az düzeyde kanda pırtılaşma varmış dr daha önce yapılacak bişey yok dedi bana hamile kaldığında gel iğne başlıcaz dedi ama internetten araştırdım biraz gebelik öncesi aspirin kullanan varmış faydasıda oluyormuş en son düşügümü üç hafta önce yaptım pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim salı günü düşük yaptım yani tedaviye başlamaya bile fırsat kalmadı Allahım çok zor bişey bu aranızda benim gibi olanlar varmı lütfen bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Gecmisolsun öncelikle. Ben de ardarda 3 düşük yaptım.
Bende hem rahimde perde hem de küçük çapta pihtilasma tespit edildi. Rahimde perde nedeniyle ameliyat oldum.
Pihtilasma sorunu nedeniyle de, 3. Düşükten sonra Dr um hemen coraspin başlattı. Günde 1 tane alıyordum. Ki hamilelik düşünmediğim halde kullanacaksın dedi Dr um. 4. Gebeliğimi öğrenir öğrenmez de iğne başladık. Şükürler olsun kızıma kavuştum :)
Ama açıkcası aspirini cok düzenli kullanmadım. Ben cok Dr gezdim cok yere gittim. Aslında aspirinin de kanıtlanmış bir etkisi %100 yok deniyor. Ama Dr lar yine de bir umut veriyor.
Ben 3. Gebeliğimde öğrendiğim anda aspirine başladım ama yine kaybettim. Tabi bu yuzden mı yoksa rahimdeki perdeden dolayı mı bilmiyorum.
Aspirinin herhangi bir zararı yok eğer yakın zamanda hamilelk düşünüyorsanız kullanın.
Allah kolaylık versin zor bir durum.

Back