merhaba canım nasılsın merak ettim 7 aralık geçti nasıl geçti randevun ne yapmaya karar verdiniz ve önerdi doktor sana bizide bilgilendir.
anlatayım canım benim...zonguldaktan sevk etmediler beni daha burda yapacakları varmış falan filan...bende yıllık izin aldım bastık gittik c.tesi günü.pazartesi sabah sağlık müdsürlüğüne gidip sevkimi aldım ordan hacettepe giriş yaptırdık..saat 3 deydi randevumuz o saate kadar gezdik kızılayda...sonra muayaneye geçtik...hemşire önce dosya açtı bana..sonra tam saat 3 adımı seslendiler eşimle geçtik...ayakta karşıladı lütfü hocam ordan analdım ki çok mütevazi...sonra dosyamı inceledi tahlillerime baktı...birde sizden dinleyelim dedi..o sordu ben yanıtladım...sana iğne başlanmalıydı dedi öyle vitaminle falan olmaz dedi..bu tahliller benim için geçerli ama ektralar isteyelim dedi..ultrason yaptı ve rahim filmimi değerlendirdi çok güzel hiç bir sorun yok dedi tam istediğimiz gibi dedi...histeroskopi yapılabilinir dedi bende hocam yaparsak çok iyi olur dedim tabiki nasıl isterseniz dedi...bir sonraki adetim bittikten sonra ilk perşembe diye karar aldık....oda ocağın 7 si oluyor, tahlil sonuçlarınızda çıksın sabahta histeroskopiyi yaparız öğleden sonra değerlendiririz hepsini dedi...il dışından geliyoruz diye hayıflandı biraz zor olur falan diye...yok hocam dedim artık bu yolda sizinle devam edeceğiz uzak diye sıkıntımız yok gider geliriz yeterki amacımıza ulaşalım dedik...sağolsun oda elimden gelen yardımı yaparım dedi...eşimden hiç bir tahlil istemedi gerek yok demiş ben içeride giyinirken %99,9 bir sıkıntı çıkmayacak ama tahlillerimizi yapalım yinede demiş...çok bilgili bir hoca ve çok net ve asla riske atmak istemiyor acabalarla konuşmadı hiç..garantici birazda...bundan sonra ankara yolları açıldı kızlar bize..hatta doğumumu bile orda yapmayı düşünüyorum :)))