Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

Nazlıcım sanmıyorum kist olduğunu genelde yumurtalık kistleri ağrı yapmaz belki üşütmüş olabilirsin iltihaplanma ağrı yapabilir sana tavsiyem bitkisel çaylar iç canım mutlaka dr.git geçmiş olsun
cnm inş dediğin gibidir yaa kist olmasında razıyım zaten hafif bir idrar yolu enfeksiyonum var cnm ayaklarımı çok sıcak tutuyorum yoksa en ufak ayakarımın üşümesinde hemen çişim yakamaya başlıyor çok dikkat ediyorum o yüzden meğer eskiden hep derlerdi büyüklerimiz taşa basma oturma ayaklarına çorap igy çocuğun olmazdiye bende hep derdim kendi kendime ne alaka ne kadarda doğruymuş
alkisalkisalkis

benimde 2 düşüğüm olmuştu. allahım tamam dedim 2. den sonra sanırım birdaha asla çocuğum olmayacak.amaaaaa şimdi şükürler olsun 2 tane çocuğum var sakın merak edip kendinizi üzmeyin tedavilerinize gidin hamile kalıncada biraz istirahat edin ağır kaldırmayın 9 ay sonra inşallah kucağınızda sağlıklı bir bebek işte hepsi bu .hadi kolay gelsin. sahi izmirlilere bir öneri oprt dr zehra mete çok harika ve şeker onu deneyin.

aynen canim. kiloya da raziyim. herseye raziyim.. kaydirigubbakcemile2
ama ben sebebini daha hic bilmiyorum.. neyse iste.. allah sana tombis tombis bebekler nasib etsin. ikiz kaydirigubbakcemile3
ben de cok istiyorum bak. ama iki dusuk olunca bi tane saglikli sag salim alayim da kucagima gerisi bos diyorum..

canım bence tekrar hamile kalmadan önce iyi bir dr.a git ve gerekli testlerini yaptır önlem olarak..inşallah birşey yoktur ama yinede için rahat olsun..

kızlar bende burdayım...benimde 2 kere düşşük yaşadım ikkiside 5 aylıktıı kaybettim...
rahim filmi çeektiiler.kromozon tessteleri,kan verdik hepis normal çıktııı..
ama bebeklerimi neden kaybettim bulanmmıyooo..şimdidie korrkuyorum tekrara aynı şeyyler olrmuu diyeee onun içiçide cesaret edemiyorum..şimdi hapla korunutorum..ama aartıkk bendee düşşünüyorum bi beiişim olsun diye..allahım isteyen herkeze verisn:emir_bebek:
canım bana da daha önce gittiğim dr.lar herşey normal demişti..bu bahsettiklerinin hepsi bana da yapıldı belki fazlası..ama son gittiğim dr.kan pıhtılaşması sorunum olduğunu ve hamile kaldığımda iğne olmam gerektiğini söyledi..tek dr.la kalma bence..üstelik rahim yapımda bozukluk varmış.. ona bile normal raporu verdiler:bbo:

canım çok geçmiş olsun ben 3 düşük yaptım. 2. düşüğümü 18 haftalıkken herşey normaldi birden bire ağrı ile su kesem boşaldı bebeğim karnımda suyu kalmadığı için öldü. doktorlar iki nedene bağladılar. 1. rahim ağzı yetmezliği 2. o dönem kaptığım bir enfeksiyon su kesesini delmiş olabilir dediler. tabii bunda doktor hatasıda var çünkü 12. haftada ölçüm yapılması gerekiyormuş birde idrar kan testi hiçbirşey yapmamıştı o dönemki doktorum bana . sonradan çok doktora gittim bana söylenilen 15-16 ve sonrası kendiliğinden oluşan düşük değilmiş bunun muhakkak bir nedeni varmış işte o nedeni bulmak önemli 8 ay sonra yeniden hamile kaldım ama bu seferde 8. haftada kalp atımı durdu şimdi 2 ay sonra yeniden deneyeceğim doktorum bu sefer iğneye başlayacak bakalım inşallah kimse bu acıları tekrar tekrar yaşamaz. testlerde hiç bir neden çıkmıyor ama her düşüğüm birbirinden farklı oluyor.çok zorrrrr çookkk...
çok geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın bizlere bu acıyı..bana ikinci düşüğümde 13.haftada serklaj yapmışlardı (rahim ağzına dikiş)belki rahim ağzı yetmezliği olmuştur diye..ama malesef 16 haftanın sonunda kaybettim.çünkü benim sorunum kan pıhtılaşmasıymış meğer..

cnm inş dediğin gibidir yaa kist olmasında razıyım zaten hafif bir idrar yolu enfeksiyonum var cnm ayaklarımı çok sıcak tutuyorum yoksa en ufak ayakarımın üşümesinde hemen çişim yakamaya başlıyor çok dikkat ediyorum o yüzden meğer eskiden hep derlerdi büyüklerimiz taşa basma oturma ayaklarına çorap igy çocuğun olmazdiye bende hep derdim kendi kendime ne alaka ne kadarda doğruymuş
alkisalkisalkis

geçmiş olsun .canım dediğin gibi kist olabilir.ben de aynı belirtiler vardı..üşüttüm zannettim.sonra ara kanammam başlayınca hemen dr.a gittim..sağ yumurtalığında kist var..kasık ve bel ağrısı yapar dedi..neyseki geçen adette kurtuldum kistimden..ihmal etme bence..ilaçla akıtabiliyorlar..ayrıca iltihap ta aynı belirtileri veriyormuş ve ilaçsız geçmez..ben vajinal fitil ve antibiyotik kullandım..şimdi iyiyim çok şükür..ayrıca iltihap varsa gebe kalmayı da engelleyebilir..düşüklere de neden olduğunu duymuştum.bence ihmal etme..helede bizim gibi birden çok düşük yaşamış kişiler daha dikkatli olmalı bu konuda.

ben doktora gittim. size de aktarayim.
kan tahlilleri istedi. adetimin 3. gununde yaptiricam insaallah. soyle soyledi:
sen daha cok gencsin. sagliklisin da. bu testlerden birsey cikacagini sanmiyorum ama icimiz rahat etsin gene de. rahim filmi icin cok cok erken. hem cok agrili oluyor. 2 dusugun var. talihsizliktendir. belki de hicbirsey cikmayacak bosu bosuna cekmis olacaksin dedi. ustelik cok da gencsin. 35 yaslarinda olsan hemen yapalim ama simdi gercekten gerek yok dedi. ben olmasi icin biraz israr ettim ama esim de orali olmadi pek. ve sunlari soyledi: insan vucudu akillidir. fabrika gibidir. fabrikada duzeni bozan biri cikarsa o atilir. sorunlu olan bebekler dusrler. vucut da onu atar. belki cocuk sorunluydu dedi. eger ucuncuye tekrar duserse o zaman kapsamli bir arastirma yapmamiz gerekir. ben ucuncu dusugu belkemek istemiyorum dedim ama... esim de doktor hakli dedi. kan tahlillerimde anormal birsey cikarsa tekrar gidicez doktora. bakalim insaallah birsey cikmaz ama... ve folik asit verdi 6 aylik.
o kadar iste.
allah saglikli bebisler versin her isteyene insaallah... :emir_bebek:

ben doktora gittim. size de aktarayim.
kan tahlilleri istedi. adetimin 3. gununde yaptiricam insaallah. soyle soyledi:
sen daha cok gencsin. sagliklisin da. bu testlerden birsey cikacagini sanmiyorum ama icimiz rahat etsin gene de. rahim filmi icin cok cok erken. hem cok agrili oluyor. 2 dusugun var. talihsizliktendir. belki de hicbirsey cikmayacak bosu bosuna cekmis olacaksin dedi. ustelik cok da gencsin. 35 yaslarinda olsan hemen yapalim ama simdi gercekten gerek yok dedi. ben olmasi icin biraz israr ettim ama esim de orali olmadi pek. ve sunlari soyledi: insan vucudu akillidir. fabrika gibidir. fabrikada duzeni bozan biri cikarsa o atilir. sorunlu olan bebekler dusrler. vucut da onu atar. belki cocuk sorunluydu dedi. eger ucuncuye tekrar duserse o zaman kapsamli bir arastirma yapmamiz gerekir. ben ucuncu dusugu belkemek istemiyorum dedim ama... esim de doktor hakli dedi. kan tahlillerimde anormal birsey cikarsa tekrar gidicez doktora. bakalim insaallah birsey cikmaz ama... ve folik asit verdi 6 aylik.
o kadar iste.
allah saglikli bebisler versin her isteyene insaallah... :emir_bebek:
CNM YA SENİN ADIN AÇOK SEVİNDİM AMA BENCE TEK DOKTORLA YETERLİ KALMA BİR TANESİNE DAHA GÖRÜN VE ONA GÖRE KARAR VER TEKRAR KALMAYA BENİM DOKTRUMDA 3 BEKLE DEDİ AMA BEN BİR DOKTORUN TAVSİYESİNİ DAHA ALMAK İSTİYORUM DÜŞÜK YAPMAK YANİ KAYBETMEK ÇOK ZOR BİŞİ ARKADAŞLAR HEM SONUÇTA 2 DÜŞÜK YAPMIŞSIN SANKİ İLK DEFA DÜŞÜK OLMUŞ GİBİ KONUŞMUŞ BENCE EN AZINDAN RAHİM FİLMİNE GELENE KADAR HORMON TESTLERİ KAN TESTLERİ VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE BAKILMALI RAHİM FİLİMİNDE EN BAKAILNA RAHİMİN YAPISAL ŞEKLİ VE TÜPLER EE ZATEN BİZİM TÜPLER TIKANIK OLSA HİÇ KALAMAYIZ YAPISAL SORUN OLSADA KALAMAYIZ BİZDEKİ SORUNLAR YA HORMONLARLA İLGİLİ YADA KANLA ARKADAŞLAR TABİ EĞER SORUN VARSAvereliniortak

evet canim. doktor icimizin rahat etmesi icin tiroid kromozom testleri falan baya bi test istedi benden. sadece rahim filmine yanasmadi.
ben daha once turkiyede tavsiye edilen bir jinekologa internetten danistim. bana cevap yyazdi sagolsun. ayni seyleri soyledi. hic bir fark yok. ve arastirma yapsaniz da pek bisey cikmaz dedi. 3 ay korunmami ve folik asit kullanmami soyledi.
ve buradaki doktorum soyle soyledi
simdiki nesil herseyim mukemmel olmasi bekliyor teknoloji gelisti tip ilerledi diye. hicbir olumsuzlugu kabullenmiyorlar. mesela eskiden kadinlar 1 hafta 10 gun gecikme olunca hamile olduklarini anlamiyolardi cunku eskiden bu kadar testler eczaneler falan yaygin degildi. gecikmeden sonra adet olduklarinda da: yani oyle bir adet oldum ki sastim. cok geldi sular seller gibi.. diyorlardi. aslinda dusuk yapiyorlardi. sonradan da bebekleri oluyordu tedavisiz de...
bunlar normal seyler. alin yazisi bazen tip da tedavi de yetersiz olabilir. dedi falan... bakalim adetimi bekliyorum testler icin. kismet..
allahim hayirlisiyla nasib etsin insaallah

evet canim. doktor icimizin rahat etmesi icin tiroid kromozom testleri falan baya bi test istedi benden. sadece rahim filmine yanasmadi.
ben daha once turkiyede tavsiye edilen bir jinekologa internetten danistim. bana cevap yyazdi sagolsun. ayni seyleri soyledi. hic bir fark yok. ve arastirma yapsaniz da pek bisey cikmaz dedi. 3 ay korunmami ve folik asit kullanmami soyledi.
ve buradaki doktorum soyle soyledi
simdiki nesil herseyim mukemmel olmasi bekliyor teknoloji gelisti tip ilerledi diye. hicbir olumsuzlugu kabullenmiyorlar. mesela eskiden kadinlar 1 hafta 10 gun gecikme olunca hamile olduklarini anlamiyolardi cunku eskiden bu kadar testler eczaneler falan yaygin degildi. gecikmeden sonra adet olduklarinda da: yani oyle bir adet oldum ki sastim. cok geldi sular seller gibi.. diyorlardi. aslinda dusuk yapiyorlardi. sonradan da bebekleri oluyordu tedavisiz de...
bunlar normal seyler. alin yazisi bazen tip da tedavi de yetersiz olabilir. dedi falan... bakalim adetimi bekliyorum testler icin. kismet..
allahim hayirlisiyla nasib etsin insaallah
CNM SENİN DÜŞÜKLERİN NE ZAMAN OLDU VE NASIL OLMUŞTU BENİM İLKİ BOŞ GEBELİK DİYE ALINDI İKİNCİDE BETA HCGSÜREKLİ DÜŞEREK ÜSTELİK KESEDE HİÇ GÖRÜNMEDEN 2 HAFTA İÇİNDE KENDİ KENDİNE DÜŞTÜ GİTTİ İŞTE ŞİMDİ 3 ADETİMİ OLUCAM ÜSTÜNE BİR YIL İSTEMİYORUM ŞUAN AMA BİR SORUN OLMADIĞINDANDA EMİN OLMAK İSTİYORUM vereliniortak

CNM YA SENİN ADIN AÇOK SEVİNDİM AMA BENCE TEK DOKTORLA YETERLİ KALMA BİR TANESİNE DAHA GÖRÜN VE ONA GÖRE KARAR VER TEKRAR KALMAYA BENİM DOKTRUMDA 3 BEKLE DEDİ AMA BEN BİR DOKTORUN TAVSİYESİNİ DAHA ALMAK İSTİYORUM DÜŞÜK YAPMAK YANİ KAYBETMEK ÇOK ZOR BİŞİ ARKADAŞLAR HEM SONUÇTA 2 DÜŞÜK YAPMIŞSIN SANKİ İLK DEFA DÜŞÜK OLMUŞ GİBİ KONUŞMUŞ BENCE EN AZINDAN RAHİM FİLMİNE GELENE KADAR HORMON TESTLERİ KAN TESTLERİ VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE BAKILMALI RAHİM FİLİMİNDE EN BAKAILNA RAHİMİN YAPISAL ŞEKLİ VE TÜPLER EE ZATEN BİZİM TÜPLER TIKANIK OLSA HİÇ KALAMAYIZ YAPISAL SORUN OLSADA KALAMAYIZ BİZDEKİ SORUNLAR YA HORMONLARLA İLGİLİ YADA KANLA ARKADAŞLAR TABİ EĞER SORUN VARSAvereliniortak
canım sana katılıyorum..tek doktorla kalınmaması gerektiği konusunda..ama rahim filmi bence önemli bir konu..benim de iki düşüğüm oldu..ve bunlar geç düşüklerdive bende rahim filminde rahimde yapısal bozukluk olduğu anlaşıldı..yani rahmim olması gerekenden daha küçükmüş ve rahmin üst tarafı bebeğin sağlam bir şekilde tutunması için musait değilmiş..yani rahimde sorun varken de hamile kalınabiliyor..ama hamilelik devam ettirilemiyor..dr.gerek duyarsa çektirilmeli bence..

BU ARADA ÇALIŞMALARA BAŞLAYANLAR VARMI :hulya:BEBEK İÇİN :utangac:

ben başladım bu ay çalışmalara..hayırlısı artık..adet dönemimi bekliyorum..erken testlerden aldım onda negatif çıktı ama ..yine de onlara pek güven olmuyor..ben son düşüğümden sonra 2 yıl ara verdim ama..artık zamanıdır inşallah...

slm kızlar bende aranızdayım malesef...2 kimyasal gebelik yaşadım 2 kerede 7 haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım...tüm araştırmalar yapıldı yaşadığım şehirde herşey normal çıktı...ama içim rahat değil benim aralığın ilk haftası prof lütfü önderoğluna gideceğim...kimyasal gebelikten 6 hafta sonra gelmemi istedi lütfü hoca..şuan onu bekliyorum...kafam çok karışık kızlar ve çok yoruldum inanın rabbim sabır ve güç versin hepimize yar ve yardımcımız olsun :(

canim ilk dusugum 4 haftalikken oldu. sadece kese gorunuyordu. erken dusuk yani.
2. si de 6 haftalikti. kalbi atiyordu bebegimin. hersey yolundaydi.
ama iki dusugum de lekelnme ile basladi. ilkinde acemilik var tabi. ustune gorme diye birsey de var. doktora gitim hemen. o da ustune goruyor da olabilirsin. dis gebelik de olabilir. ya da dusuk riskin var dedi. testlerle dis gebelik olmadigini anladik. dinlen is falan hicbirsey yapma dedi. dinledim sozunu. lekelenme gececek diye beklerken artti ve dustu.
simdiki dusugumde 6 haftalik oldu. kontrollerimde hersey normaldi. hafif lekelenme olmaya basladi gene. ben korktum hemen doktorumu aradim. kismetime tatile ayrilmis. acile gittim ben de. kalbi atiyor bir tehlike gorunmuyor dedi doktor. istirahat etmemi soyledi. zaten 2. sinde dusmesin diye ne gerekiyorsa yaptim. iliskiye hic girmedim. kahve icmedim. maydanoz yemedim. evi supurmedim. yattim bol bol... neyse iste... ama gene de dustu. kanama adet kanamasina dondu. acile gidecektim hemen. ama parcalar gelmeye baslayinca umudum kalmadi kurulacagina dair. ve hakikaten de dustu. bebegimi acile goturdum incelenmesi icin. 3 haftayi bulurmus sonucu. bekliyorum onu da genetik bozukluk olup olmadigini anlmak icin. eger o saglikliysa sorun bende demekki...
oyle iste...
cok aci birsey ama hayirlisi icin dua ettim hep. degilmis demekki. rabbim herkese hayirlisini versin... :Saruboceq:

slm kızlar bende aranızdayım malesef...2 kimyasal gebelik yaşadım 2 kerede 7 haftalıkken kalpleri durdu meleklerimin ve kürtaj olmak zorunda kaldım...tüm araştırmalar yapıldı yaşadığım şehirde herşey normal çıktı...ama içim rahat değil benim aralığın ilk haftası prof lütfü önderoğluna gideceğim...kimyasal gebelikten 6 hafta sonra gelmemi istedi lütfü hoca..şuan onu bekliyorum...kafam çok karışık kızlar ve çok yoruldum inanın rabbim sabır ve güç versin hepimize yar ve yardımcımız olsun :(

çok geçmiş olsun canım genelde hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık, peki sana pıltılaşma testi yapıldımı yapıldıysa sonucu ne çıktı merak ettim canım

canim ilk dusugum 4 haftalikken oldu. sadece kese gorunuyordu. erken dusuk yani.
2. si de 6 haftalikti. kalbi atiyordu bebegimin. hersey yolundaydi.
ama iki dusugum de lekelnme ile basladi. ilkinde acemilik var tabi. ustune gorme diye birsey de var. doktora gitim hemen. o da ustune goruyor da olabilirsin. dis gebelik de olabilir. ya da dusuk riskin var dedi. testlerle dis gebelik olmadigini anladik. dinlen is falan hicbirsey yapma dedi. dinledim sozunu. lekelenme gececek diye beklerken artti ve dustu.
simdiki dusugumde 6 haftalik oldu. kontrollerimde hersey normaldi. hafif lekelenme olmaya basladi gene. ben korktum hemen doktorumu aradim. kismetime tatile ayrilmis. acile gittim ben de. kalbi atiyor bir tehlike gorunmuyor dedi doktor. istirahat etmemi soyledi. zaten 2. sinde dusmesin diye ne gerekiyorsa yaptim. iliskiye hic girmedim. kahve icmedim. maydanoz yemedim. evi supurmedim. yattim bol bol... neyse iste... ama gene de dustu. kanama adet kanamasina dondu. acile gidecektim hemen. ama parcalar gelmeye baslayinca umudum kalmadi kurulacagina dair. ve hakikaten de dustu. bebegimi acile goturdum incelenmesi icin. 3 haftayi bulurmus sonucu. bekliyorum onu da genetik bozukluk olup olmadigini anlmak icin. eger o saglikliysa sorun bende demekki...
oyle iste...
cok aci birsey ama hayirlisi icin dua ettim hep. degilmis demekki. rabbim herkese hayirlisini versin... :Saruboceq:

sana da çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım 3 düşük yaptım bu son düşüğüm senin yazdıkların gibi gelişti önce hafif bir lekelenme başladı doktora gittim kalbi atıyor sorun yok dedi. ben sürekli yattım hiçbirşey yapmadım. 7. haftada kontrole gittim lekelenmem var dedim dinlen dedi doktorum işte o günlerde kalbi durmuş aslında 9. haftaya kadar bunu farketmedim. kontrolde gebelik gelişmemiş kalbi 7 haftada durmuş dediler alınacak dediler yine bir yıkım. yine kürtaj olayı... insan sürekli neden diyor herşeyime bakılsın en iyi doktora gideyim diyorsun şimdi Ankara'da bu düşük için gitmediğim doktor kalmadı bir sürü araştırma vs. sonuç bulunamıyor,sebepsiz ama önlem olarak iğne kullanacağız diyorlar. sana tavsiyem önce herşeyine baktır ama her zaman bir neden de bulunamıyor kendini yıpratma.. doktorum hepsi şanssızlıkmış diyor ama ben buna inanmıyorum mutlaka tıpın bulamadığı bir neden var.. ama şuan için de iğneden başka tesellim yok. işe yarayacak mı bu da belli değil hergün vurulmam gerekecekmiş.ocak gibi yeniden düşünüyorum hayırlısı bakalım...

şimdi sıra bende ben aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyorum yazılanları benzer durumlar 2. düşüğümü yaptım ve toparlanamadım yaşım 35 ve tüm araştırmaları yaptırdım trombofili tetkikleri falan sonuç mthfr lerde heterezigot mutasyon saptandı heparin tedavisi dedi gittiğim doktorlar fakat 2.düşüğün üzerinden 75 gün geçti ben hala adet görmedim ve yine doktora gittiğimde ikibuçuk cm lik kist olduğunu söyledi benim bebeklerim biri 6 haftalık 2. si 12 haftalıkken ölüyor yani hiçbir düşük belirtisi olmadan tesadüfen öğreniyoruz kaybettiğimizi şimdi doktor hormon tetsti yaptı ve olmazsa rahim filmine gidebiliriz dedi arkadaşlar benzer durum yaşayıpta çözen varsa lütfen paylaşabilirmi çok yoruldum sanki herşey üst üste geliyor

şimdi sıra bende ben aranıza yeni katıldım sürekli takip ediyorum yazılanları benzer durumlar 2. düşüğümü yaptım ve toparlanamadım yaşım 35 ve tüm araştırmaları yaptırdım trombofili tetkikleri falan sonuç mthfr lerde heterezigot mutasyon saptandı heparin tedavisi dedi gittiğim doktorlar fakat 2.düşüğün üzerinden 75 gün geçti ben hala adet görmedim ve yine doktora gittiğimde ikibuçuk cm lik kist olduğunu söyledi benim bebeklerim biri 6 haftalık 2. si 12 haftalıkken ölüyor yani hiçbir düşük belirtisi olmadan tesadüfen öğreniyoruz kaybettiğimizi şimdi doktor hormon tetsti yaptı ve olmazsa rahim filmine gidebiliriz dedi arkadaşlar benzer durum yaşayıpta çözen varsa lütfen paylaşabilirmi çok yoruldum sanki herşey üst üste geliyor

çok geçmiş olsun canım , bak üzülmemeye calış en azından bu durumu ilk yaşan tek yaşayan sen değilsin bizlerde benzer şeyler yaşadık canım şimdi hepimiz nerdeyse tedavimize başladık , bende salı günü gidip kan verecegim pıltılaşma testleri için , benimde iki kaybım oldu ben kaybettigimi anladım ama birden tüm hamilelik belirtileri bıcak gibi kesildi ne hafif bunaltılarım vardı onlar kaldı nede sık sık acıkıyordum o kaldı sanki normal hayatıma dönmüştim , bir aksilik oldugunu ordan anlamıştım ama yinede konduramıyordum kendime yok yaşıyor diyordum bebegim ama malesef kaybettim , umarım en kısa zamanda hepimiz mutlu haberlerimizi veririz birbirimize canım . genelimiz ocakta bebek düşünüyor sanada şimdiden bol şanslar canım Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım , bak üzülmemeye calış en azından bu durumu ilk yaşan tek yaşayan sen değilsin bizlerde benzer şeyler yaşadık canım şimdi hepimiz nerdeyse tedavimize başladık , bende salı günü gidip kan verecegim pıltılaşma testleri için , benimde iki kaybım oldu ben kaybettigimi anladım ama birden tüm hamilelik belirtileri bıcak gibi kesildi ne hafif bunaltılarım vardı onlar kaldı nede sık sık acıkıyordum o kaldı sanki normal hayatıma dönmüştim , bir aksilik oldugunu ordan anlamıştım ama yinede konduramıyordum kendime yok yaşıyor diyordum bebegim ama malesef kaybettim , umarım en kısa zamanda hepimiz mutlu haberlerimizi veririz birbirimize canım . genelimiz ocakta bebek düşünüyor sanada şimdiden bol şanslar canım Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

ilgilendiğin için saol umarım senin sorununda ilaçla falan çözülebilecek gibidir banada doktor aralık ocak gibi bebek düşünebilirsin dedi fakat benim hormonlarımda bi sorun var heralde çünkü hala regl olmadım bu normalmi yani düzelirmi işte buna takılıyorum yani regl olmadanda hamile kalınmaz tabii çok tehlikeli olur zaman konusuda beni endişelendiriyo ayrıca yaş mevhumu falan psikolojik diyor arkadaşlar ama ne bileyim insan böyle olaylar yaşayınca ister istemez psikolojisi de bozuluyor yani ben şimdi bebekten çok sağlığıma tekrar kavuşabilmek için endişeleniyorum umarım herşey istediğin gibi olur:1rolleyes:

sana da çok geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım 3 düşük yaptım bu son düşüğüm senin yazdıkların gibi gelişti önce hafif bir lekelenme başladı doktora gittim kalbi atıyor sorun yok dedi. ben sürekli yattım hiçbirşey yapmadım. 7. haftada kontrole gittim lekelenmem var dedim dinlen dedi doktorum işte o günlerde kalbi durmuş aslında 9. haftaya kadar bunu farketmedim. kontrolde gebelik gelişmemiş kalbi 7 haftada durmuş dediler alınacak dediler yine bir yıkım. yine kürtaj olayı... insan sürekli neden diyor herşeyime bakılsın en iyi doktora gideyim diyorsun şimdi Ankara'da bu düşük için gitmediğim doktor kalmadı bir sürü araştırma vs. sonuç bulunamıyor,sebepsiz ama önlem olarak iğne kullanacağız diyorlar. sana tavsiyem önce herşeyine baktır ama her zaman bir neden de bulunamıyor kendini yıpratma.. doktorum hepsi şanssızlıkmış diyor ama ben buna inanmıyorum mutlaka tıpın bulamadığı bir neden var.. ama şuan için de iğneden başka tesellim yok. işe yarayacak mı bu da belli değil hergün vurulmam gerekecekmiş.ocak gibi yeniden düşünüyorum hayırlısı bakalım...

oyle canim hayirlisi. tipin bulamadigi neden su; allahin kismeti. allah bir ise ol diyor ve hemen oluyor.
kanallarini baglatmis biri bile gebe kalabiliyor. imkansiz aslinda ama rabbimiz icin degil... neyse...
takmamaya calis hersey olacagina varir. seni dogurduguna bin pisman eden bir evladin olacagina hic olmamasi daha iyi... allahtan hayirlisini istemek lazim.
sevgilerle...:1hug:

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Benim bi oğlum var.5 ay önce 4.5 aylık düşük yaptım.Benim sorunum çift rahim yani uterus bikornus.Dr hamile kalırsam tekrar aynı şeyle karşılaşabileceğimi söyledi.Bir kaç dr a danıştım onlar bi daha denememi belkide ilk çocuk gibi problemsiz bi hamilelik geçirebileceğimi söyledi.Ama garanti etmiyorlar.Ameliyatda olamıyorum çünkü bu tür rahimlerde dr lar ameliyatı önermiyor.Şimdi bi doçente gidiyorum onu çok övdüler o da rahim filmi çektirdi.Cuma günü filmi alacağım ve dr a göstereceğim bakalım ne diyecek.Allah hepinize, hayırlısıyla kucağına evlatlarını almasyı nasip etsin.:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım genelde hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık, peki sana pıltılaşma testi yapıldımı yapıldıysa sonucu ne çıktı merak ettim canım

yapıldı canım pıhtılaşma testleri...sadece mthfr heteroziğot gen mutasyonu çıktı..onuda çok önemsemedi drlarım çünkü düşüklere sebep olmazmış...

randevu aldım kızlar 7 aralık tarihine ankarada prof lütfü önderoğlundan...inşallah pişman olmam...umduğum gibi ilgi bulabilirim ....hakkımızda hayırlısı olsun bakalım ...arkadaşların dediği gibi bende çok yoruldum ....

Back