Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım öncelikle çok geçmiş olsun ama merak etme yalnız değilsin. bende 3 tane düşük yaptım. sanırım şuan 2 tane düşüğün var. bunun araştırmasını bir üniversite hastanesinde yaptırmanı özelliklede hacettepeyi tercih etmeni isterim. biz 2. düşükten sonra gazi hastanesinde boşa zaman harcadık. kadın doğum alanında en iyi hocalar hacettepede. tekrarlayan düşüklerde en çok kan pıhtılaşması testlerini yapıyolar. aklıma gelenler bunlar: mthfr 677, mthfr1298, faktör v leiden, pa -1 , sonra triod hormonu testleri, tsh, t3, t4, prolaktin hormonuna, yani genel hormonlara bakılıyo. rahim içi histereskopi denilen bir yöntemle inceleniyo yani perde varmı, çift rahimmi yapışıklık varmı falan diye. başka aklıma gelen bağışıklık sistemine baktır bebeği vücut yabancı bir madde gibi algılıyomu falan diye. zaten hocalara gidince seni yönlendiriyolar. parası fazla gelmezse lütfü hoca var hacettepenini profu. ben ona gidiyorum. diışarıda muayenesi var. 230 alıyo. gayette memnunum. tavsiye ederim yani.
Merhaba canım bende üstüste iki defa yirmi haftalık düşük yaptım bu dediği hoca hala 230 ? Mu alıyo tahliller dahilmi

Bnde korkuyrm ama aspirn cleksan kulkanm ama simdide hamile kalamiyrm ck merk ediyrm ndn aca iki hafta snra dktora gitcm bakm ne dick
Sana onerim rahim filmi çektir.ben 4. Duşukten once rahim filmi çektirdim ve bir ay sonra hamile kaldım.birbuçuk yıl hamile kalamamıştım.sebebi ise tuplerimin daralmasıymış.film çekilirken çok canım yandı.doktor tuplerin daraldığı için ağrı çektin dedi. Gerçi sonra yine kaybettim vebeğimi.dort duşuk ve tespit edilebilen. hiçbir sebep yok. Pgt yaptıralım dedik bi profla goruştuk.bize bi faydası olmaz dedi.aklımız karıştı.şuan korunmayı bırakın dedi.yani yine hamile kal belki bu sefer tutar dedi.

3 yıllık evliyim.26 yaşındayım.4 defa düşük yaptım.ilk iki gebeliğim de gebeliğim kalp atımı alınamadı kürtaj oldum. 6haftalık iken. 1 tanesi kimyasal gebelik .1 tanesi de n boş gebelik. Bütün testlerimiz yapıldı. Genetik testler hormon testleri sperm testleri pıhtılaşma testleri rahim filmi sorun çıkmadı. Son iki gebeligim de de claxena ve aspirin kullandım. Onlarda boş gebelik ve kimyasal gebelik oldu.benim durumumda olan arkadaş var mi.
Ben varım arkadaşım.aynı şeyleri yaşamışız.

Merhaba arkadaşlar, ben de aynı aciy yaşiyorum. 5 düşük yaşadim_ hepsi 7-9 haftalikken kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum. Aspirin ve fraxiparin 0,4 kullanmama rağmen yine olmadı..yine hüsran..maddi manevi çok zor durumdayiz eşimle..başka bi sebep yok. Lenfosit aşısi bile oldum ve doktor 6 ay içinde hamile kalmami önerdi, ama 1,5 yıldır hamile kalamıyorm..psikolojim bozuldu artık_ her gün, her gece ağlyorum. Eşim 36 yaşına girdi...biz ne zaman anne baba olucaz diye çok gerginim ve ayrıca ne yapacağımi da bilmiyorum...yardım edin lütfen..bir fikir soyleyin...(

MERHABA arkadaslar , hayırlı kandiller...
ilk hamileliğimde 7+5 kalp atışı yoktu kanama ile düşük yaptım ve kürtaj oldum,ikinci kimyasal gebelik oldu adet ile düştü ve korunmadım da sonra yine hamile kaldım bu kez 8+5te kalbının durdugunu ogrendım ve kürtaj oldum.Bebeğimizi genetıge gonderdık sonuc turner sendromdu.gereklı tahlıller yapıldı bşey cıkmadı.Neyse en son çare histeroskopi yaptırdık doktror polip bulmuş ve almış.Sebep diye inanmak istedik aslında fakat turnerle polipin hıc bır alakası yok..25 gün oldu henüz adet gormedım 5 gün gecti hamile olmadıgıma eminim.Acaba yine olası ters bir durum mu var dıye dusunmuyor degılım...Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek ne olacak hiç bilmiyorum..Tek dileğim bu mübarek günde Rabbim hepımızın yuzunu guldursun hayırlı evlatlar nasıp etsın

Canim polip neden ola biliyormuş... Bende de 4 kürtaj ve 1 kimyasal gebelik yaşadim..hepsi 6-9 haftalık.. CoK acı ve üzücü...bizde de sebep bulunamadı...türkiyeye gelmek ve CGH+ tüp bebek için..ama biz genetik test yapmadik...

Canim polip neden ola biliyormuş... Bende de 4 kürtaj ve 1 kimyasal gebelik yaşadim..hepsi 6-9 haftalık.. CoK acı ve üzücü...bizde de sebep bulunamadı...türkiyeye gelmek ve CGH+ tüp bebek için..ama biz genetik test yapmadik...
genetik testlerini mutlaka yaptır canım onlar önemli polip halk arasında et beni diye gecıyormus..

MERHABA arkadaslar , hayırlı kandiller...
ilk hamileliğimde 7+5 kalp atışı yoktu kanama ile düşük yaptım ve kürtaj oldum,ikinci kimyasal gebelik oldu adet ile düştü ve korunmadım da sonra yine hamile kaldım bu kez 8+5te kalbının durdugunu ogrendım ve kürtaj oldum.Bebeğimizi genetıge gonderdık sonuc turner sendromdu.gereklı tahlıller yapıldı bşey cıkmadı.Neyse en son çare histeroskopi yaptırdık doktror polip bulmuş ve almış.Sebep diye inanmak istedik aslında fakat turnerle polipin hıc bır alakası yok..25 gün oldu henüz adet gormedım 5 gün gecti hamile olmadıgıma eminim.Acaba yine olası ters bir durum mu var dıye dusunmuyor degılım...Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek ne olacak hiç bilmiyorum..Tek dileğim bu mübarek günde Rabbim hepımızın yuzunu guldursun hayırlı evlatlar nasıp etsın

Ne yaptin merak ettim Allah yardimcin olsun bnde polip ameliyati oldum sobra hamile kaldim kalbi atmdi dustu kurtaj oldum 2. Gene ayni sey kese gozuktu ilerleme yavas dr duser dio bekliyorum

Daha birşey yapmadim canim denemeye bqslamadik yeni regl oldum inşallah buyur ve tutunur bebissin saglikla gelir ben 3 düşük yaşadıktan sonra histeroskopi yaptrdim polip cikti senin
Ne yaptin merak ettim Allah yardimcin olsun bnde polip ameliyati oldum sobra hamile kaldim kalbi atmdi dustu kurtaj oldum 2. Gene ayni sey kese gozuktu ilerleme yavas dr duser dio bekliyorum

Daha birşey yapmadim canim denemeye bqslamadik yeni regl oldum inşallah buyur ve tutunur bebissin saglikla gelir ben 3 düşük yaşadıktan sonra histeroskopi yaptrdim polip cikti senin

Ben ameliyati olduktan sonra hamile kaldin ikiside oyle bnm

Selam.. aradan 6 yıl geçmiş ama hikayeniz benimkine Çok benziyor hatta aynı.. düşükler.. kromozom bozuklukları. . Pıhtılaşma vs.. şu anda ne alemdesiniz çok merak
kızlar saolun ama bi sefer daha iğne dozajı için deniyemem
heterozigotlarda gerçekten okadarda önemli diil
sadece önlem olarak veriolar iğneyi
ayrıca ben o ihtimalide düşşünüp iğne + coraspin içiodum
eğer ez vermişse die
bugün bebeği genetiğe göndercez
sonucu sizle paylaşırım 1,5 ayda filan çıkıo
sorunlu kromozm bozukluğu çıkcak çok büyük ihtimalle

mersinde en iyi doktorlar kesmedi
adanada gidiodum
ama şimdi ankarayı kafaya koyduk
tüp bebek için

Merhaba arkadaşlar, ben de 5 kez düşuk yaşadim...çok acı veriyo..ben nasıl çocuk sahibi olucam diye ağlamaktan usandım...var mi benim gibi 4 kürtajdan/düşükden sonra çocuk sahibi olan...lütfen tecrübelerinizi paylaşar misiniz?
Ve uygun fiyata tavsiye ede bileceyiniz tüp bebek merkezi var mi?

biz de Ankarayi düşünuyoruz, prof. Seyit Temel Ceyhana gitmek istiyorum....ama fiyatları bize göre bir az ...çok çaresizim

Merhaba arkadaşlar, ben de 5 kez düşuk yaşadim...çok acı veriyo..ben nasıl çocuk sahibi olucam diye ağlamaktan usandım...var mi benim gibi 4 kürtajdan/düşükden sonra çocuk sahibi olan...lütfen tecrübelerinizi paylaşar misiniz?
Ve uygun fiyata tavsiye ede bileceyiniz tüp bebek merkezi var mi?
Evet ben varım 4 düşükten sonra ikizlerim var adana başkenti tavsiye ediyorum

Evet ben varım 4 düşükten sonra ikizlerim var adana başkenti tavsiye ediyorum
Mrb ben de adana da yasiyorum ikinci dusugu yasadim ikisininde kalp atimi 7 . haftada durdu persembe gunu kurtaj oldum doktorum baskent hastanesinde tayfun bey merak ettigim baskentten baskentten memnunmusun ve hangi testleri yaptirdin cevaplarsan cok sevinirim

Aayyyyy canim Allah bebekllerini korusun. Iyi ki yazdin_ lütfen söyler misin senin sorunun neydi? Neler yaptin? Nasıl tedavi aldın? Lütfen yardımcı olur musun? Rica ediyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun bilirim ne zor bir durumdur en çok yaşayan anlar.Tüm tahlillerim temizdi,hafif bir pıhtılaşma çıkmıştı,ilk gebeliğim hariç hepsinde kan sulandırıcı kullandım yine düşükler yaşadım, bende pko vardı ama düşüklerimin bununla bi alakası yoktu.yani sebepsiz gibi bişeydi.hep bu foruma baktım acaba benim gibi olan varmı diye çare aradım çok üzüldüm ama inan herşey kafada bitiyormuş.düşüklerimin psikolojik olabileceği söylenmişti ozamanlar hamile kalamasam anlarım ama düşügün psikolojiyle ne alakası var derdim ama varmış iyi düşün iyi olsun.bende gayet iyi yumurtalar oluşuyordu tüp bebek denemelerimde 4 kez hamile kaldım. 4 düşüğüm olmuştu hepsi 5 küsür haftalıkken kalp atımı alınamadangelişim duruyordu.benim ilk düşükten sonra psikolojim çok etkilemişti,sonrakigebeliklerimde çok stres yaptım,belkide diğer düşüklerimi stresten yaşadım.tüm bunlardan çıkardığım ders pozitif düşünceli olmak ve stres yapmamak.bu konuda soruların varsa seve seve cevaplarım inşallah bebeklerini kucağına alırsın

Mrb ben de adana da yasiyorum ikinci dusugu yasadim ikisininde kalp atimi 7 . haftada durdu persembe gunu kurtaj oldum doktorum baskent hastanesinde tayfun bey merak ettigim baskentten baskentten memnunmusun ve hangi testleri yaptirdin cevaplarsan cok sevinirim
Merhaba benim doktorumda tayfun bey evet başkentten memnun kaldım adana hem tecrübe hem fiyat olarak en mantıklı yer,çünkü ben tedaviden önce biraz araştırmıştım.pıhtılaşma testi,kromazal kan testi,histeroskopi.tüpte bağışıklık tedavisi oldum

Back