Evet ben 4 düşük yaptım şuan 5. Hamileliğin devam ediyor çok şükür benimkilerin hepsi tüp bebekti. Bu durumun nasıl birşey olduğunu çok iyi bilenlerdenim, yardımcı olabileceğim birşey varsa soruların varsa cevaplayabilirim.umarım en kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın.Kızlar mrb ben 1 zorunlu kürtaj 3 düşük yaptım benim gibi olup hamile kalıp bebeğin kavuşan varmı
Merhaba benimde 4 düşüğüm olmuştu hepsi 5 küsür haftalıkken kalp atımı alınamadan gelişim duruyordu.benim ilk düşükten sonra psikolojim çok etkilemişti,sonraki gebeliklerimde çok stres yaptım,belkide diğer düşüklerimi stresten yaşadım.5. Hamileliğim sorunsuz devam ediyor doğuma az kaldı.bu hamileliğimin en başından moralimi yüksek tuttum iyi düşündüm ve sonucunu gördüm.stres karamsarlık çok etkili sende hep iyi düşün stres yapma olumsuzlukları unut aklına bile getirme hamile kalabilmek bile büyük lütuf kesinlikle tekrar hamile kalabilirsin ve inşallah bebeklerini kucağına alırsınBnde korkuyrm ama aspirn cleksan kulkanm ama simdide hamile kalamiyrm ck merk ediyrm ndn aca iki hafta snra dktora gitcm bakm ne dick
Tüm tahlillerim temizdi,hafif bir pıhtılaşma çıkmıştı,ilk gebeliğim hariç hepsinde kan sulandırıcı kullandım yine düşükler yaşadım, bende pko vardı ama düşüklerimin bununla bi alakası yoktu.yani sebepsiz gibi bişeydi.hep bu foruma baktım acaba benim gibi olan varmı diye çare aradım çok üzüldüm ama inan herşey kafada bitiyormuş.düşüklerimin psikolojik olabileceği söylenmişti ozamanlar hamile kalamasam anlarım ama düşügün psikolojiyle ne alakası var derdim ama varmışCanım senin sıkıntı neydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?