Merhaba arkadaslar ben 31 yasinda 3 yillik evliyim 2 yilda 5 kez dusugum oldu hepsi biyokimyasal gebelikti bhcg en fazla 300 lu degerlere kadar yukselip sonra kendiliginden dustu hicbirinde kese gorulmedi su an halen dusuk yapiyorum psikolojim ise berbat halde kanimda pihtilasma oldugu tesbit edildi ve son 3 gebeligimde farkli dozlarda clexane kullanfim ona ragmen dustuler.bugun ise bir tup bebek merkezine basvurdum bana tup bebek adayi olmadigimi denemem gerektigini cogu zaman bu tur dusuklerinin sebebinin bulunamadigi soylendi.arkadaslar gercekten cok umutsuz ve zor durumdayim benim gibi durumda olup dogum yapanlar var mi umuda ihtiyacim var lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Oncelikle yorumlarin icin cok tesekkurler arkadasim.Son 3 gebelikte clexane coraspin kullandim birinde clexane 0.4 2×1,birinde 0.4 1×1 ,sonuncuda 0.2 1×1 yani hep farkli dozlarda gittigim doktorlara gelince 5 dr degistirdim son dusugumden onceki tedaviyi hacettepede riskli gebeliklerle ilgilenen sinan beksac a gittim, tup bebek tedavisi ile ilgilenen hakan yarali ile dun gorustum ama sonuc ayni iste gercekten artik pihtilasmaylailgili olmadigini dusunur oldum cunku tedavi almadigim gebeliklerimde ayni surede sonlandi 1 gun bile fazla uzatmadi gebeliklerimi aldigim tedaviler buda hic fayda gormedigimin kaniti ve sebeblerin ayni oldugunu dusunduruyor.resmen tip bile bu konuda caresiz sebep de belli degil cozumde.kac gundur perisan haldeyim dunya durdu sanki hic cocugum olmicak korkusundan alamiyorum kendimi rahimde desidualizasyon sorunu diye birsey oluyormus super fertil kadinlarda rahim daha duyarli olup defektli embriyoyu atiyormus bir de boyle bir teori var sayet boyle olursa bunun tanisida tedaviside yokmus.dusuk sonrasinda korunmadan devam etmemi onerdi son gittigim dr. Nasil bir surec bekliyor beni bilmiyorum daha kac dusuk ve daha kac hayal kirikligi
Esimede banada kromozom analizi yapildi normal cikti hsg cektirdim rahimde anatomik bir sorun yok tupler acik son gebelikte prednol de kullandim prednol bagisikligi zayiflatip reddi azaltiyor oda olmadi eaimin spermiyogrami normal tiroid fonksiyonlarim normal pihtilasma disinda elle tutulur hicbirsey yok kendimde enfeksiyon doktoruyum meslegim geregide hicbirsey atlanmadi kendimde surekli okuyorum ama sonuc ayni
Merhaba arkadaslar bende durumumu paylaşmak istedim aynı durumda olan varsa Yada bilgi ve önerileri..sat 4 Şubat bugün itibariyle hala 4haftalik gözüküyor ve kese haftada 1mm büyüyor iki ayrı Dr gittim ilki artık kurtaj olmalısın ilaçlarında bırak dedi(pihtilasma iğnesi aspirin vitamin)digeri kürtaja gerek yok bekle kendiliğinden düşer bir hafta sonra bakalım düşmezse ilaçla düşürelim dedi.ben ilaçları bıraktığımdan kanama başladı ve sancılı devam ediyor bu normalmi ve ağrı kesici falan kullanamazmiyim acaba..bu arada bir yılda üçüncü düşüğüm😥diğer ikisi kurtaj olmuştum bunda olmak istemiyorum.bu kadar yavas büyüyen hamilelik geçiren varmi aranızda ve sonucu?psikoloji falan kalmadi artık Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.😔
Cok gecmis olsun Rabbim tekrar yaşatmasın sizi en iyi anlayanlardan biriyim aynı durumdayız..hatta ben suan sancılar içerisindeyim üçüncü dusuk yapıyorum kurtaj olmak istemedim evde dayandığım kadar artık cok zor kanama cok fazla sancı keza oyle doğal yoldan insaAllah atar kısmet diyorum artık.Allahim hepimizin yardımcısı olsun😔
Test yaptırdık ikinci düşükten sonra ama ayrıntılı bisi degildi ama pihtilasma çıkmıştı zaten üçüncüye hamile oldugumu öğrenir öğrenmez igne ilaç başlamıştık.ama bu da olmadı maalesef başka bisi var demekki😔benim diğer iki düşüğüm kürtajla oldu ama anestezi ile hic bişey hatırlamıyorum acısı ağrısıda olmadı ama bu farklı tabi banyo önerin icinde teşekkürler 🙏
Canım yeni farkettim kusura bakma yeni evlisin ilk cocuğun olcak sanırım bu..ama hem daha cok gencsin hemde yeni evlisiniz acele etme derim bu kadar stres yapma yani başka nedenlerin yoksa bekle vücudun dinlensin insaAllah gönlümüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?