öncelikle çok teşekkür ederim.arkadaşım ne mutlu sana Allah yavruna hayırlı uzun bi ömür versin.darısı ben ve benim gibilerin başına.peki sizin probleminiz neymiş kan pıhtılaşmasının dışında yanii..şimdiki bebeğiniz sağlıklı değilmi..bu arada yaş kaç acaba ..teşekkür ederim şimdidenBenim 1 dusuk 2 kurtajim oldu kalp atislari durmustu.genetikte birinde normal birinde sorunlu cikmisti.oglumda ise sorunlu bir gebelik yasadim kanamalar igneler ilaclar neyseki cok sukur sonu guzel oldu.sizinde oyle olur.size destek olmak isterim bende bu siteleri cok okumustum.sorulariniz varsa da olabildigim kadar yardimci olabilirim.
benzer şeyi bende yaşamaktayım,5hafta 4 günlük hamileydim ama beta degerlerim günüme göre yavaş ilerliyordu derken gaz sancısıyla hastaneye yattım ertesi sabah kanamam başladı hergün betama baktılar çünki kese gözükmememişti ve dış gebelikten şüpelendiler neyseki degerlerim iyice düşmekteydi,bugün kanamanın 5.günü ama hala parça falan düşmedi sadece sabahleyin bi nohut kadar kan pıltı gibi bişe düştü,haftaya kontrolüm var temizlenmişmi içim diye bakılacakMerhaba
Bu konuya en son agustos ayında yazılmıs ama yazdıklarınız benı cok etkıledı. Ben de dun dusuk yaptım. Aslında adetıme gore bebek 6 haftalık olmalıydı fakat 4 gun once kan testı yaptıdıgımde degerım 875 cıkmıstı, aksam doktora gıttım ve kadın sadece ustten baktı, gorunmuyo haftaya gel dedı ve kan testı dahı ıstemedı, ben de gıttım baska bı hastanedenın labaratuarında test yaptırdım ve 875 cıktı.
Bu cumartesı sureklı gıdecegım doktordan randevu almıstım, o zaman kadar hem kan degerlerım de cıkar ve bebek gorunur dıye dusundum, dun ısyerınde wc ye gıttıgımde hafıf pembe bı akıntı gordum, neyse dedım normaldır heralde, sonra yerıme oturunca adet olur gıbı karnım agrımaya basladı, agrı ıyıce arttı ve sureklı wcye gıttım geldım, pembe olan akıntım kahverengı ve sonrada kırmızıya dondu, en son wcye gıttımde wcye oturur oturmaz pat dıye bısey dustu ıcımden, wcnın ıcıne baktım bıldıgınız et parcası gıbı bısey, dusuk yaptıgımı anladım tabıı, ısyerınde arkadasımla hemen yakıdakı acıbadem maslaga gıttık, bosta bı prof varmıs onun odasına gırdım, alttan ultrasonla baktı kese yok dedı, olan parca da dusmus ama bı parca daha dusecek dedı,bunun dıs gebelıkmı oldugunu anlamak ıcın sureklı kan degerleına bakıcaz dedı, kese olmadıgı ıcın nasıl bır gebelık oldugunu soylememız ımkansız dedı, kan uyusmazlıgı durumumu da anlatınca benden beta hcg ve coombs ındırekt testı ıstedı, test sonuclarına sımdı baktım sadece beta hcg degerım cıkmıs dıgerı cıkmamıs ve degerım 747. Dusmeye baslamıs yanı ama ben kan verdıkten sonra ee gelırken yolda kanaln parcayıda dusurmusum, buyuk ıhtımalle bugun test yapsam daha da dusuk cıkar degerım. Doktor benden haftaya tekrar kan vermemıs ısteyecek, buyuk ıhtımalle parca kalmaz ama kalırsada ufak bı operasyonla temızlerız dedı,cok uzuldum gercekten, kendımı cok hazırlamıstım, bebek varmıydı yokmuydu kac haftalıktı onu bıle ogrenemeden dustu
benzer şeyi bende yaşamaktayım,5hafta 4 günlük hamileydim ama beta degerlerim günüme göre yavaş ilerliyordu derken gaz sancısıyla hastaneye yattım ertesi sabah kanamam başladı hergün betama baktılar çünki kese gözükmememişti ve dış gebelikten şüpelendiler neyseki degerlerim iyice düşmekteydi,bugün kanamanın 5.günü ama hala parça falan düşmedi sadece sabahleyin bi nohut kadar kan pıltı gibi bişe düştü,haftaya kontrolüm var temizlenmişmi içim diye bakılacak[/QUOTE
Biraz geç gördüm yazdığınızı
Bu bahsettııgım gebelık kımyasal gebelıkmıs, doktorlar bunu düşükten saymıyorlar henuz kese olusmadıgı ıcın. Ben tekrar hamıle kaldım fakat 2 gun once bos gebelık nedenıyle dusuk yaptım, kese dustugu ıcın kurtaja almadı doktor, haftaya kontrolum var parca kalmadıysa kurtaj yapılmıycak, 2 kez dusuk yaptım neden oluyo dedım doktora ama ılkını dusukten saymıyoruz dedı, bos gebelıgın sebebını de genetık bozukluk olarak acıkladı, daha sonra kan verdım ve bugun doktoru aradım, sonucların normal dedı, istediği testlere netten baktım tıroıd ve kan pıhtılasmasına bakmıs sanırım. Aslında baslarda gec dollenme demıstı ama aslında bebek gelısmemıs, kese ve yolk kesesı vardıHersey normal demıstı . 31 yasındayım ve aynı seylerı tekrar yasamaktan korkuyorum. Ilk adetten sonre tekrar deneyın dedı doktor
Ayni seyleri bende yasadim arkadaslar. aralik ayinda yaptim ilk dusugumu 5 haftalikti benimde kesem
Gozukmedi ve 15 gun durmadan kanamam geldikurtaja gerek kalmadi yani,doktorumda 2 ay korun tekrar basla calismalara dedi.gecen ay 2 tane olgun yumurtam vardi catlatma ignesi oldum fakat tutmadi adet oldum bu ayda gittim olgunlasmamisti yumurtalarim fakat 14. Gun asiri bel agrisi ve kasik agrilarim basladi bugun 17. Gun hala agrim var aceba dollenme olduda doktormu farketmedi diyorum cunku gectigimiz ay 24. De adet oldum normalde 25 de bir adet goruyorum anliyamadim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanada gecmis olsun cnm Allahim bidaha yasatmasin hic birimize insallah
Bana yumurtalarim o ay kaliteli oldugu icin catlatma ignesi yapti,kendiliginden catlamamisti yani fakat olumsuz sonuclandi.
Dedigin gibi bende tekrar yasamaktan korkuyorum dusugu oyuzden tereddutlerim var,bos yere umutlaniyoda olabilir fakat hamile kaldigim ayda hissetmistim hamile kaldigimi
Bu ayda oyle bi hissim var ama doktorum yumurtan olgunlasmamis deyince cok uzuldum ama 4 gundur agrilarim var, bi forumdada ark yumurtan olgunlasiyodur dedi doktorumdami bi hata var anlayamadimadetime 10 gun var bakalim ne olucak ins hayirlisi olur...
Benim yasim 27 cnm
1.5 senedir istiyoruz esimin sorunu vardi ameliyat oldu 6 Ay snra hamile kalmistm insallah dedigin gibi hamileyimdirpaylasirim hamileysem burdan.
Sen kac yasindasin nezamandr dusunuyosunuz cocuk cnm?
Yasinda cok gecmis deil cnm bence 2 ay daha bekle ondan snra bi sonuc almazsqn tup bebek uzm olan bi doktora git bence onlar daha cok yardimci oluyorlar.
Neden dusuk yaptigini soledimi doktor? Sanirim 3 gebelik gecirmissin yani bncede bi problem yoktur ama neden dusukle sonuclandigini arastirsin bence doktorun
Ozman tup bebek dusunmen en son asama cnm kendini strese sokma bence,hamile kalabiliyoruz ona sevinelim ve bu moral olsun bize..insallah tekrardan saglikli bisekilde hamile kaliriz ve bebeklerimizi kucagimiza aliriz :)
İns cnm..kac yillik evlisin sen? Bide etrafin sorularida beni bunaltiyor 3 yillik evliyim ben herkes soruyo hadi yapmiyomusn hadi olmuyomu doktora gidinbende herkese yeni dusunmeye basladik diye yalan soyluyorum ama cok bunaltiyorlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?