Merhaba
Bu konuya en son agustos ayında yazılmıs ama yazdıklarınız benı cok etkıledı. Ben de dun dusuk yaptım. Aslında adetıme gore bebek 6 haftalık olmalıydı fakat 4 gun once kan testı yaptıdıgımde degerım 875 cıkmıstı, aksam doktora gıttım ve kadın sadece ustten baktı, gorunmuyo haftaya gel dedı ve kan testı dahı ıstemedı, ben de gıttım baska bı hastanedenın labaratuarında test yaptırdım ve 875 cıktı.
Bu cumartesı sureklı gıdecegım doktordan randevu almıstım, o zaman kadar hem kan degerlerım de cıkar ve bebek gorunur dıye dusundum, dun ısyerınde wc ye gıttıgımde hafıf pembe bı akıntı gordum, neyse dedım normaldır heralde, sonra yerıme oturunca adet olur gıbı karnım agrımaya basladı, agrı ıyıce arttı ve sureklı wcye gıttım geldım, pembe olan akıntım kahverengı ve sonrada kırmızıya dondu, en son wcye gıttımde wcye oturur oturmaz pat dıye bısey dustu ıcımden, wcnın ıcıne baktım bıldıgınız et parcası gıbı bısey, dusuk yaptıgımı anladım tabıı, ısyerınde arkadasımla hemen yakıdakı acıbadem maslaga gıttık, bosta bı prof varmıs onun odasına gırdım, alttan ultrasonla baktı kese yok dedı, olan parca da dusmus ama bı parca daha dusecek dedı,bunun dıs gebelıkmı oldugunu anlamak ıcın sureklı kan degerleına bakıcaz dedı, kese olmadıgı ıcın nasıl bır gebelık oldugunu soylememız ımkansız dedı, kan uyusmazlıgı durumumu da anlatınca benden beta hcg ve coombs ındırekt testı ıstedı, test sonuclarına sımdı baktım sadece beta hcg degerım cıkmıs dıgerı cıkmamıs ve degerım 747. Dusmeye baslamıs yanı ama ben kan verdıkten sonra ee gelırken yolda kanaln parcayıda dusurmusum, buyuk ıhtımalle bugun test yapsam daha da dusuk cıkar degerım. Doktor benden haftaya tekrar kan vermemıs ısteyecek, buyuk ıhtımalle parca kalmaz ama kalırsada ufak bı operasyonla temızlerız dedı,cok uzuldum gercekten, kendımı cok hazırlamıstım, bebek varmıydı yokmuydu kac haftalıktı onu bıle ogrenemeden dustu